Crotone – Sassuolo 4:1 (kon.) | Atalanta BC – Janov 3:1 (kon.) | Bologna – AC Milán 1:2 (kon.)
Hellas Verona – Spal 1:3 (kon.) | Benevento – Udinese 3:3 (kon.) | Sampdoria – Cagliari 4:1 (kon.)
Fiorentina – Neapol 3:0 (kon.) | Turín – Lazio 0:1 (kon.)
konec
FC Crotone
4:1 (3:1)
US Sassuolo Calcio
Neděle 29.04.2018, 12:30 • Stadio Ezio Scida (Crotone) • Italská Serie A • 35. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek nedělního dne. (14:28:55)
     
    Dnešní utkání zaslouženě a hlavně díky skvělému prvnímu poločasu vítězí Crotone, které dělá důležitý krůček k záchraně. Ovšem výkon domácího celku v prvním a druhém poločase bylo jako den a noc. Zatímco Crotone v úvodních pětačtyřiceti minutách duelu dominovali, v tom následujícím se bránili. Sassuolo nakopl gól z penalty, ale to byla jediná šance, kterou hostující celek proměnil.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    V pokutovém území se kolem obránců obtočil Khouma Babacar, jehož pokus zamířil jen do boční sítě. Ovšem hostujícímu celku se snížit už asi nepodaří.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se budou hrát tři minuty nad rámec normální hrací doby.
    89. Simeon Tochukwu Nwankwo - 4:1
     
    89
    Crotone právě vstřelilo branku!
    Domácí celek přidává pojistku! SIMEON TOCHUKWU NWANKWO se pohyboval na ofsajdové hraně. Domácí útočník doběhl do vápna, kde se se mu otočka kolem obránce na jednu stranu nepovedla, ale na druhou už ano. Následný slabý pokus k pravé tyči si cestu do sítě našel.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Arlind Ajeti (FC Crotone).
     
    86
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Andrea Nalini, přichází Mario Sampirisi.
     
    85
    A mohlo být definitivně rozhodnuto! Simeon Tochukwu Nwankwo se obtočil kolem svého strážce, ale střelou po zemi nechal vyniknout brankáře, který velmi dobře zmenšil úhel.
     
    84
    Sassuolo rozehrávalo rohový kop, který byl ale hodně přetažen. Ovšem míč se do šestnáctky rychle vrátil. Jenže před útočníkem jej na další roh odvrátil bránící hráč.
     
    83
    Střídání v týmu US Sassuolo Calcio: ze hřiště odchází Simone Missiroli, přichází Alessandro Matri.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Marcello Trotta (FC Crotone), jenž po nesmyslně rozehrané standardní situaci zastavil podražením rozvíjející se protiútok.
     
    81
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Federico Ceccherini, přichází Arlind Ajeti.
     
    80
    Žlutou kartu dostává Mauricio Lemos (US Sassuolo Calcio), který u postranní čáry podrazil pronikajícího soupeře. faulovaným byl Bruno Martella, jenž okamžitě hecuje tribuny.
     
    79
    Khouma Babacar je velmi aktivní od doby, co přišel na zelený pažit. Ovšem tentokrát o míč přišel, a tak mohou domácí sebrat soupeři dalších pár desítek důležitých vteřin.
     
    76
    Pouhých čtrnáct minut schází domácímu celku k veledůležitému vítězství a zdá se, že by to Crotone mohlo zvládnout. Zatím se hraje spíše kolem středové čáry.
     
    75
    Crotone roztáhlo hru na levou stranu, odkud také přišel centr. Jenže kolem penaltového puntíku se nacházel pouze bránící hráč, jenž si nedělal starosti a míč odpálil do bezpečí.
     
    74
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Andrea Barberis, přichází Marcus Rohdén.

    Michal Luxa

    Branky: 4. Trotta (Faraoni), 16. Tochukwu Nwankwo (Martella), 31. Trotta (Nalini), 89. Tochukwu Nwankwo (Faraoni) – 45+2. D. Berardi (pen.)

    Karty:   44. Mandragora (COE), 81. Trotta (COE), 86. Ar. Ajeti (COE) – 80. Lemos (SAS)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 3:6. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 15:8.
    FC Crotone: Cordaz – Faraoni, Ceccherini (81. Ar. Ajeti), M. Capuano, Martella – Barberis (74. Rohdén), Mandragora, Stoian – Trotta, Tochukwu Nwankwo, Nalini (86. Sampirisi).
    Náhradníci: Festa – Rohdén, F. Ricci, Izco, Diaby, Pavlović, Zanellato, Sampirisi, Tumminello, Simic, Crociata, Ar. Ajeti.

    US Sassuolo Calcio: Consigli – Lemos, Acerbi, Peluso – Ragusa (53. Babacar), Missiroli (83. Matri), Magnanelli (64. L. Mazzitelli), Duncan, Rogério – D. Berardi, Politano.
    Náhradníci: Marson – L. Mazzitelli, Biondini, Matri, Pierini, Cassata, Babacar, Ferrini, Dell'Orco, Letschert.

    Rozhodčí: Damato – Dobosz, Posado
    ocianews.com