Teplice – Hr. Králové 1:1 (kon.)
konec
FK Teplice
1:1 (0:0)
FC Hradec Králové
Neděle 29.04.2018, 11:00 • 1.FC Dubí - Pozorka • Juniorská liga – O titul • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je to tak, rozhodčí Karel Hrubeš ukončil dnešní utkání, které skončilo nerozhodně. Hosté šli zásluhou Martana do vedení, patnáct minut před koncem však srovnal Richter. Tepličtí fotbalisté tak v nadstavbové části zůstávají i nadále neporaženi, body se dělí. Ode mě je to pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (13:00:14)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Domácí drží balón na polovině hřiště a kombinují. Druhá nastavená minuta spěje ke svému konci, víc už se pravděpodobně nestane.
     
    90+1
    Tepličtí fotbalisté v té první vybojovali svůj šestý rohový kop. Hosté se nakonec bez větších potíží ubránili a zůstali u balónu.
     
    90
    Faul hostů na polovině hřiště. Základní hrací doba je téměř u konce, rozhodčí Hrubeš bude přidávat ještě dvě minuty.
     
    89
    Hradečtí teď znovu vystrašili domácího brankáře. To byl už sedmý nepřesný pokus hostů v tomto utkání, odkopávat bude Nejedlý.
     
    88
    Další snahu domácích zastavil útočný faul. Hradečtí s následnou rozehrávkou příliš nepospíchají, do konce zbývají zhruba tři minuty.
     
    87
    Domácí fotbalisté vstřelili branku a radovali se! Gól však neplatí, skóre tak zůstává i nadále nerozhodné, Teplice teď mají navrch!
     
    85
    Hra se přelévá ze strany na stranu, jedna útočná akce střídá tu druhou. Oba celky by chtěly tři body, závěr utkání se blíží.
     
    84
    Domácím byl odpískán útočný faul. Hradec rychle rozehrál a postupoval do kontru. Celou akci zakončil jen další nepřesnou střelou!
     
    83
    Střelecký pokus hostujících fotbalistů končí vedle branky. Brankář Nejedlý tak na svůj druhý úspěšný zákrok v zápase stále čeká.
     
    81
    Před malou chvílí se rozeběhla závěrečná desetiminutovka dnešního utkání. Domácí jsou u balónu a postupují s ním směrem dopředu.
     
    80
    Teplice se dostávaly do rychlého kontru. Přišel však taktický faul, rozhodčí Hrubeš však v tuto chvíli žlutou kartu nevytahuje.
     
    78
    Další útočné snažení domácích fotbalistů zastavuje hlavní rozhodčí, který pískal faul. Hosté budou rozehrávat z vlastního vápna.
     
    77
    Balón končí v zámezí. Rozehrávat bude Vízek, který příliš nepospíchá. Do konce utkání zbývá zhruba patnáct minut.
     
    75
    Žlutou kartu dostává Igor Súkenník (FC Hradec Králové).
     
    75
    Teplice právě vstřelily branku!
    Domácí vzápětí srovnávají stav tohoto utkání, začínáme od začátku! MAREK RICHTER se prosazuje zhruba z hranice pokutového kopu!
     
    73
    Standardní situace pro domácí fotbalisty, po které přišlo zakončení, které směřovalo mezi tři tyče. Brankář Vízek míč vyrazil na rohový kop!
     
    71
    Rozběhla se závěrečná dvacetiminutovka tohoto utkání. Hosté vedou nejtěsnějším možným rozdílem, domácí začínají až od Nejedlého.
     
    70
    Nakonec se do zakončení nedostali. Hradec i nadále zůstává u balónu a kombinuje u postranní lajny na levé straně hřiště.
     
    69
    Hosté teď budou hrozit především z rychlých brejkových situací. Po jedné takové vybojovali svůj druhý rohový kop v zápase.
     
    66
    Hlavní sudí Hrubeš vytahuje třetí žlutou kartu v tomto utkání. Podruhé ji vidí domácí fotbalista, potrestaný je Marek Richter.
     
    66
    Uvidíme, jak na inkasovanou branku zareagují domácí, kteří se pokusili o rychlou odpověď. Míč se dostal do zámezí, vhazovat bude Hradec.
     
    65
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Domácí fotbalisté byli rozhodně aktivnějším týmem, přesto jsou to hosté, kteří otevírají skóre a dostávají se do vedení! Zpoza velkého vápna se trefuje LADISLAV MARTAN!
     
    63
    Tempo hry se v posledních minutách trochu zklidnilo, hraje se převážně ve středu hřiště, u balónu jsou momentálně domácí.
     
    62
    Jedna z mála útočných akcí hradeckých fotbalistů, kteří si nakonec podle rozhodčího pomohli faulem, domácí rychle rozehrávají.
     
    61
    Vstupujeme do závěrečné třetiny dnešního utkání, které nám zatím branku nenabídlo. Gólmani na obou stranách v úvodních šedesáti minutách příliš práce neměli.
     
    59
    Tepličtí mají stále navrch a hraje se převážně před Vízkem. Ten v tuto chvíli zasahovat nemusel, hosté budou vhazovat.
     
    58
    Hosté se ubránili, domácí pak ještě dlouho obléhali branku soupeře. Hradečtí se nakonec dostali k míči a momentálně kombinují oni.
     
    57
    Nakonec se domácí dostali až na pravou stranu, kde vybojovali rohový kop. V této statistice mají navrch, to je už čtvrtý roh pro Teplice.
     
    56
    Balón skončil za domácí brankou. Nejedlý vzápětí ihned rozehrál a tepličtí fotbalisté to zkouší po pravé straně hřiště.
     
    54
    Teplice jsou i nadále u balónu a snaží se něco vymyslet. Zatím však marně, ke střelám se domácí fotbalisté momentálně nedostávají.
     
    52
    Série nepřesností na obou stranách ve středu hřiště. K balónu se nakonec dostali domácí hráči, zahrál si také brankář Nejedlý.
     
    51
    Zahrozili také hradečtí fotbalisté, kteří zakončovali vedle branky. Pět minut hry za námi, na první přesný zásah stále čekáme.
     
    49
    Ve statistice žlutých karet máme srovnáno. Hlavní rozhodčí teď trestá domácího fotbalistu, tím je Mykhaylo Batryn.
     
    48
    Skóre se ovšem ani v tomto případě nemění, brankář Vízek zaznamenává svůj druhý úspěšný zákrok, Teplice zůstávají u balónu.
     
    47
    Domácí fotbalisté do druhého poločasu vstoupili aktivně a po minutě hry vybojovali svůj už třetí rohový kop v tomto zápase.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je to tak, úvodní pětačtyřicetiminutovka hry je za námi. Domácí fotbalisté byli aktivnější, vypracovali si daleko více střeleckých pokusů. Brankáři na obou stranách zasahovali pouze jednou, do kabin se jde bez branek.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Hosté vhazovali na polovině hřiště, vzápětí o balón přišli. Za pár vteřinek nejspíše hlavní rozhodčí ukončí úvodní část hry.
     
    44
    Blíží se závěr první půle, domácí kombinují před pokutovým územím soupeře, do zakončení se momentálně nedostávají.
     
    43
    Teplickým odpískán další faul, hosté rozehrávali standardní situaci, po které se dostali do zakončení. Střela mířila pouze vedle branky.
     
    41
    Rozběhla se závěrečná pětiminutovka prvního poločasu. Domácí fotbalisté jsou i nadále aktivnějším týmem, teď si však pomohli útočným faulem.
     
    40
    Poprvé v dnešním utkání zasahoval také brankář Nejedlý! Hosté však i nadále pokračují v útočné akci a kombinují.
     
    38
    Dlouhou útočnou akci domácích zastavil hvizd hlavního rozhodčího Hrubeše, který pískal faul jednoho z teplických hráčů.
     
    37
    Z následného rohu nic nebylo, hosté se ubránili, míč odehráli do zámezí. Domácí budou vhazovat poblíž rohového praporku.
     
    36
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka prvního poločasu. Teplice se poprvé dostaly ke střele, která mířila mezi tři tyče. Vízek míč dokázal vyrazit na rohový kop!
     
    34
    Domácí jsou i nadále u balónu a kombinují ve středu hřiště. Hradečtí fotbalisté se v podstatě musí pouze bránit.
     
    32
    Přímý kop pro domácí hráče, vzápětí už pátá střela, která mířila mimo. Rozehrávky se ujme Vízek, ten bude odkopávat.
     
    31
    Úvodní třetina tohoto utkání je za námi. Brankáři na obou stranách jsou prakticky bez práce, Nejedlý i Vízek čekají na svůj první zákrok.
     
    30
    Z celé situace nakonec nic nebylo. Hosté se bez problémů ubránili, poté odehráli do zámezí, domácí budou pouze vhazovat.
     
    29
    Hlavní sudí Hrubeš pískal faul jen kousek za velkým vápnem. Další dobrá příležitost pro teplické fotbalisty na skórování.
     
    28
    Teplice v posledních minutách jasně přehrávají svého protivníka a hraje se především u branky Vízka, který sledoval další nepřesný pokus.
     
    26
    Po následné standardní situaci se domácí dostali znovu ke střele. I jejich třetí střelecký pokus mířil pouze vedle branky!
     
    24
    Rozhodčí přerušuje hru a píská faul na polovině hřiště. Zároveň vytahuje také úvodní žlutou kartu, kterou vidí hostující Dominik Hašek.
     
    23
    Hostující zadáci se nakonec ubránili za cenu odkopu do zámezí. Tepličtí fotbalisté zůstanou u balónu, budou vhazovat.
     
    22
    Ten možná přijde po rohovém kopu domácích fotbalistů, který bude rozehraný z pravé strany hřiště, v této statistice srovnáno.
     
    21
    Je za námi úvodních dvacet minut hry. Na první branku stále čekáme, brankáři na obou stranách čekají na svůj zákrok.
     
    19
    To byla velmi rychlá akce domácích zakončená střelou, která mířila mimo tři tyče! Skóre se tak ani po této příležitosti nemění.
     
    18
    Hradečtí fotbalisté na levé straně hřiště vybojovali úvodní rohový kop v tomto zápase. Vzápětí je zastavil útočný faul.
     
    17
    Balón skončil znovu za domácí brankou. Nejedlý s následnou rozehrávkou příliš nepospíchal, poté volil dlouhý nákop.
     
    15
    Hra se v posledních minutách hodně kouskuje. Úvodní čtvrthodina hry téměř za námi, na první branku stále čekáme.
     
    14
    Rychlý kontr hradeckých fotbalistů po levé straně. Balón se dostal do zámezí, rozhodčí přerušuje hru, míč pro domácí.
     
    13
    Domácí jsou v úvodu aktivnějším týmem a hraje se převážně na polovině hostů. Zahraje si znovu Vízek, který bude opět odkopávat.
     
    11
    Následný střelecký pokus končí pouze vedle branky. Také Vízek si na svůj první zákrok bude muset počkat, momentálně bude rozehrávat.
     
    10
    Další faul hostů, ten v tuto chvíli přišel jen kousek za velkým vápnem. To je výborná příležitost pro teplické fotbalisty, kteří budou rozehrávat přímý kop.
     
    9
    Jeden z hostujících fotbalistů si pomohl faulem ve středu hřiště. Domácí rychle rozehráli a zkouší to po levé straně.
     
    7
    Rychlá akce hostů, následovala první střela. Ta skončila vedle branky, bude z toho pouze odkop od branky Nejedlého.
     
    6
    Úvodní pětiminutovka hry za námi, Hradec kombinuje ve středovém kruhu, oba brankáři zatím ještě nemuseli zasahovat.
     
    5
    Domácí hráči přišli o balón, který má v tuto chvíli Vízek. Hostující brankář rozvíjí další útočné snažení svého celku.
     
    4
    První útočná snaha také pro fotbalisty Hradce Králové. Ti na levé straně přišli o balón, autové vhazování pro Teplice poblíž rohového praporku.
     
    2
    Hra se v úvodu tohoto zápasu přelévá ze strany na stranu, domácí útočili po levé straně, vhazovat však bude jejich soupeř.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Teplice: Nejedlý – Berešík, Hruštinec, Martirosjan, Novotný, Gebert, Zárybnický, Švejda, Batryn, Hasil (C), Richter
    Náhradníci: Prpič, Kotrba, Richtár, Tamenieks, Nikiforov

    FC Hradec Králové: Vízek – Nemšovský, Martan, Mullens, Chocholatý, Súkenník, Brokeš, Dermedjan, Hašek, Kundrt, Martinec (C)
    Náhradníci: Rajnoch, Soukeník, Havel, Mach

    Rozhodčí: Hrubeš – Vodrážka, Vlček.
     
    Oba celky na sebe v základní části narazily hned dvakrát a pokaždé se radoval domácí tým. Tepličtí na svém hřišti zvítězili 4:0, Hradec poté 3:0. Budou se i tentokráte radovat domácí? Utkání bude jako hlavní řídit pan Karel Hrubeš. Na čarách mu budou pomáhat pánové Dan Vodrážka a Matěj Vlček.
     
    Tepličtí fotbalisté si zatím vedou dobře. Vedou si vlastně úplně nejlépe, ze třech odehraných zápasů posbírali hned sedm bodů, momentálně vedou celou tabulku. Domácí si poradili se Spartou i s Karvinou, jediná remíza přišla hned v úvodu proti Příbrami. Na druhé straně Hradec Králové, který je na tom o něco hůře. Hostující fotbalisté v úvodu prohráli se Spartou, následně remizovali na Slovácku, naposledy si poradili s ostravským Baníkem. Se čtyřmi body jim v tuto chvíli patří pátá pozice v tabulce.
     
    Pěkné dopoledne přeji všem fotbalovým příznivcům. Juniorská liga vstoupila do své druhé části, začaly nadstavbové skupiny, na programu je čtvrté kolo. V části o titul na sebe narazí FK Teplice a FC Hradec Králové.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

    Štěpán Slovák

    Branky: 75. Richter – 65. Martan

    Karty:   49. Batryn (TEP), 66. Richter (TEP) – 24. Hašek (HKR), 75. Súkenník (HKR)


    FK Teplice: Nejedlý – Berešík, Hruštinec, Martirosjan (60. Kotrba), Novotný, Gebert, Zárybnický, Švejda, Batryn (83. Prpič), Hasil (C), Richter
    Náhradníci: Prpič, Kotrba, Richtár, Tamenieks, Nikiforov

    FC Hradec Králové: Vízek – Nemšovský, Martan, Mullens (55. Soukeník), Chocholatý (75. Rajnoch), Súkenník, Brokeš, Dermedjan (88. Havel), Hašek, Kundrt, Martinec (C)
    Náhradníci: Rajnoch, Soukeník, Havel, Mach

    Rozhodčí: Hrubeš – Vodrážka, Vlček

    Diváci: 256
    thejrc.org