Tottenham – Watford 2:0 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
2:0 (1:0)
Watford FC
Pondělí 30.04.2018, 21:00 • Wembley Stadium, London • Anglická Premier League • 36. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešní večer všechno, díky za pozornost a někdy zase u anglického fotbalu na počtěnou! (22:58:27)
     
    Je konec. Tottenham si spolehlivým výkonem došel pro tři body a opět se o něco přiblížil Liverpoolu. Brankově se dnes prosadili opory Dele Alli a Harry Kane. Oba celky měly v utkání několik velkých šancí a Watford dnes měl na bodový zisk, nakonec ale rozhodla produktivita, kterou měli domácí lepší. Tři body tak zůstávají v Londýně.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    V posledních sekundách utkání se ještě Capoue stihl pověsit na záda Lamely, který se pokoušel ve středu hřiště něco vymyslet. Po rozehře se nejspíše utkání ukončí.
     
    90+5
    Nakonec to byla nadějná akce Carilla, jenž se prokličkoval do vápna, ale Llorise nepřekvapil střeleckým pokusem on, ani spoluhráč dorážející z úhlu!
     
    90+5
    Domácí se již nikam neženou a spíše jen brání. Watford hraje aktivně, ale do zakončení se nedostává. Uvidíme, co vymyslí po aktuálním obléhání branky.
     
    90+3
    Dvakrát skončilo napadání domácího celku u levé lajny autem pro hostující celek. Ten už se nejspíše bodu nedočká, ačkoliv dnes neodehrál vůbec špatné utkání.
     
    90+2
    O pár sekund později se na hranici vápna ke střele dostal Troy Deeney, jeho zakončení nártem ale branku nezasáhlo a míč skončil těsně nad brankou Huga Llorise.
     
    90+1
    V první nastavené minutě z celkových šesti se pokoušel o střelecký zápis hostující André Carrillo. Jeho pokus levačkou měl všechno, ale nakonec skončil jen na bránícím hráči.
     
    90
    Gólový účet utkání mohl být navýšen. Harry Kane našel úžasnou přihrávkou do vápna volného Sissoka, jenž hned zakončoval. Jeho pokus ale skončil jen nad brankou!
     
    88
    Erik Lamela se následně dostal do vápna, kde bojoval proti trojici bránících hráčů. Tu pak natáhl na sebe, ale u postranní čáry je nakonec neobalamutil. Aut pro Watford.
     
    87
    Lamela se rychle dostal před vápno, kde byl faulován, ale ukázkově nespadl. S míčem se vrátil a pokračoval v kombinaci se svými spoluhráči. Kane následně z dálky pálil vysoko nad branku.
     
    86
    Opět se hosté dostali do nadějné pozice, ale ani nyní z toho nebylo nic vážného. Přihrávka z hranice vápna zpátky byla zachycena hráčem Tottenhamu.
     
    84
    Hosté se pokoušeli o přenesení hry přes celou šíři hřiště. Nápad to byl slušný, ale nedopadlo to dobře. Étienne Capoue přihrávku nezachytil a Tottenham má k dispozici aut.
     
    83
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Dele Alli, přichází Érik Lamela.
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Will Hughes, přichází André Carrillo.
     
    82
    Kieran Trippier se nyní chytil za hlavu poté, co nezachytil přihrávku na pravou stranu. Hra bude pokračovat vhazováním Watfordiu, ještě předtím ovšem střídání domácích i hostů.
     
    80
    Hostům ovšem akce nevyšla a Spurs se po pár přihrávkách na jeden dotek mohli dostat do útoku. Hosté vše raději ukončili v zárodku a dopustili se nedovoleného zákroku.
     
    79
    Domácí celek následně kombinoval u pravé lajny, Kieran Trippier se ovšem objevil s míčem v zámezí. Píská se tedy aut a hra bude pokračovat na útočné polovině Watfordu.

    David Panuška

    Branky: 16. Alli (Eriksen), 48. Kane (Trippier)

    Karty:   64. Wanyama (TOT)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 4:0. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 11:9.
    Tottenham Hotspur: Lloris – Trippier, D. Sánchez, Vertonghen, Davies – Dier, M. Dembélé (63. Wanyama) – Eriksen, Alli (83. Lamela), Son (74. Moussa Sissoko) – Kane.
    Náhradníci: Vorm – Alderweireld, Aurier, Lamela, Wanyama, Moussa Sissoko, Lucas Moura.

    Watford FC: Karnezis – Femenía (64. Deulofeu), Kabasele, Mariappa, Cathcart, Holebas – Doucouré, Hughes (83. Carrillo), Capoue – Gray (64. Deeney), Richarlison.
    Náhradníci: Gomes – Janmaat, Britos, Carrillo, Deulofeu, Deeney, Sinclair.

    Rozhodčí: Oliver – Burt, Cook
    ocianews.com