Tottenham – Watford 2:0 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
2:0 (1:0)
Watford FC
Pondělí 30.04.2018, 21:00 • Wembley Stadium, London • Anglická Premier League • 36. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Nakonec to byla nadějná akce Carilla, jenž se prokličkoval do vápna, ale Llorise nepřekvapil střeleckým pokusem on, ani spoluhráč dorážející z úhlu!
     
    90
    Gólový účet utkání mohl být navýšen. Harry Kane našel úžasnou přihrávkou do vápna volného Sissoka, jenž hned zakončoval. Jeho pokus ale skončil jen nad brankou!
     
    83
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Dele Alli, přichází Érik Lamela.
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Will Hughes, přichází André Carrillo.
     
    74
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Son, přichází Moussa Sissoko.
     
    74
    A další ofsajdová branka, nyní to bylo z nohy Harryho Kanea! Domácí borec dostal přihrávku na levou stranu vápna, odkud následně zakončoval ke vzdálenější tyčce. Ofsajd to ale byl jasný.
     
    71
    Krásný míč za obranu dostával v těsném ofsajdu Gerard Deulofeu. Španělský ofenzivní hráč unikal sám na brankáře, kterého následně překonal. Branka ale právě kvůli ofsajdu neplatí!
     
    70
    Richarlison následně spálil svou další tutovku! Deeney mu skvěle hlavičkou připravil míč do odkryté branky, útočník Watfordu ovšem z malého vápna naprosto trestuhodně přepálil branku!
     
    68
    A třetí branka visela ve vzduchu! Jan Vertonghen se vyšplhal do vzduchu a hlavičkou zakončoval do pravé tyčky. Míč se odrážel na nohu Kanea, kterému se ale zblízka a v rychlosti nepovedlo umístit míč do sítě!
     
    64
    Standardní situace byla odvrácena a hosté postupovali do útoku. Nově příchozí Victor Wanyama zde napadal pronikajícího hráče, který jej kopačkami zasáhl do stehna. Nepochopitelně jde žlutý kartónek ale pro domácího hráče.
     
    64
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Kiko Femenía, přichází Gerard Deulofeu.
    Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Andre Gray, přichází Troy Deeney.
     
    63
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Moussa Sidi Yaya Dembélé, přichází Victor Wanyama.
    48. Harry KANE - 2:0
     
    48
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Nakonec je z toho branka hned na startu poločasu, domácí byli aktivní a dočkali se zasloužené branky! Kieran Trippier se dostal k míči ve vápně a na penaltě našel HARRYHO KANEA. Ten v této pozici branky dává a nyní to potvrdil.
     
    44
    Následně se hnal sám na branku Abdoulaye Doucouré, opět ale celou akci skvěle vyřešil Hugo Lloris. Francouzský brankář vyběhl až mimo své území a skluzem míč vybojoval pro svůj celek.
    43.
     
    43
    Watford zahodil další šanci na vstřelení vyrovnávací branky! Hostující borci se dostali do vápna a Richarlison zakončoval z levé strany k pravé tyčce, Lloris ale předvedl další skvělý zákrok!
     
    36
    Akce po standardní situaci byla zakončena pokusem Abdoulayeho Doucourého. Ten v šestnáctce kličkoval a nakonec střílel jen do připraveného Llorise!
    25.
     
    25
    Po delší době zakombinovali také hosté. José Holebas poslal míč na levou stranu, kde se nic neudálo. Po pár sekundách domácí zachybovali a Andre Gray mohl srovnat. Ve vápně ovšem střílel jen do připraveného Llorise!
    16. Dele ALLI - 1:0
     
    16
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Velká chyba Karnezise přináší první branku utkání! Řecký brankář neudržel v rukavicích centrovaný míč, který se dostal k Eriksenovi. Ten nezpranikařil a předložil jej DELE ALLIMU, jenž střelou do prázdné branky posílá Spurs do vedení.

    David Panuška

    Branky: 16. Alli (Eriksen), 48. Kane (Trippier)

    Karty:   64. Wanyama (TOT)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 4:0. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 11:9.
    Tottenham Hotspur: Lloris – Trippier, D. Sánchez, Vertonghen, Davies – Dier, M. Dembélé (63. Wanyama) – Eriksen, Alli (83. Lamela), Son (74. Moussa Sissoko) – Kane.
    Náhradníci: Vorm – Alderweireld, Aurier, Lamela, Wanyama, Moussa Sissoko, Lucas Moura.

    Watford FC: Karnezis – Femenía (64. Deulofeu), Kabasele, Mariappa, Cathcart, Holebas – Doucouré, Hughes (83. Carrillo), Capoue – Gray (64. Deeney), Richarlison.
    Náhradníci: Gomes – Janmaat, Britos, Carrillo, Deulofeu, Deeney, Sinclair.

    Rozhodčí: Oliver – Burt, Cook
    bahis siteleri