Devils Zlín – Černošice 8:6 (kon.) | ILHK Hr. Králové – IHC Prague Rats 4:13 (kon.) | IHC Nový Jičín – HC Boskovice inline 10:3 (kon.)
IHC Přerov – IHC Kladno 16:6 (kon.) | IHC Nový Jičín – Brno 12:3 (kon.) | ILHK Hr. Králové – Roller Storm 4:7 (kon.)
Uh. Brod – Černošice 9:6 (kon.) | IHC Olomouc – IHC Kladno 3:8 (kon.)
konec
ILHK Hradec Králové
4:13 (1:2, 0:3, 1:6, 2:2)
IHC Prague Rats
Neděle 06.05.2018, 12:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • STILMAT extraliga inline hokeje • 2. kolo
Partner:
     
    46:57
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    A ještě jednou ta samá spolupráce. Pražané sebrali kotouč rozehrávajícímu soupeři a Petr Šinágl s PETREM KAFKOU si vychutnali souhru až do kuchyně – 4:13. Asistence: Petr Šinágl.
     
    46:00
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Jen co ale byli Hradečtí kompletní, završuje soupeř tucet gólů. Po Tomáši Rubešovi slaví hattrick také PETR KAFKA, jenž se prosadil z bezprostřední blízkosti – 4:12. Asistence: Petr Šinágl.
     
    45:48
    Hradec právě vstřelil branku!
    No tak druhá výhoda měla pro Krysy přesně opačný účinek. Do samostatného úniku se dostal JAN VESELÝ a před Michajlovem tentokrát zakončil zcela v rámci hokejových regulí –
    4:11. Asistence: David Malík.
     
    44:19
    Druhá přesilovka pro hosty, tu první na začátku utkání využili. Nicolas Bureš se provinil hákováním a odchází rozjímat na trestnou lavici.
     
    43:52
    Hradečtí se radují ze čtvrtého gólu, ale Jan Veselý ví, že nemůže být uznán. Dal ho totiž rukou.
     
    43:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom je tu ještě jeden čestný úder domácí sestavy. Aleš Půlpán vystřelil ze zadní pozice a vyražený puk krásně zasmečoval do sítě DANIEL VOŽENÍLEK. Moc pěkný okamžik – 3:11! Asistence: Aleš Půlpán.
     
    39:16
    Ve vyrovnaném a dramatickém zápase planou emoce. Martin Tvrzník velmi hlasitě protestuje proti vyloučení, které mu rozhodčí udělili za kontakt s Davidem Malíkem. Minuta a půl za nedovolené bránění.
     
    35:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Deset sekund přes přestávkou se po dlouhé době prosazují Hradečtí. Daniel Voženílek poslal dopředu JANA VESELÉHO, který konečně svým spoluhráčům ukázal, jak je potřeba střílet. Krásně trefil protější růžek nad lapačkou Michajlova a je to "jenom" 2:11. Asistence: Daniel Voženílek, Aleš Půlpán.
     
    33:52
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    A už je to o deset. Naprosto cizelérskou přihrávku teď vykouzlil Martin Tvrzník, jenž svou akci sice přetáhl, ale pak fantasticky vrátil kotouč napříč třetinou na PETRA KAFKU, který už věděl, jak ho zamést do prázdné klece – 1:11. Asistence: Martin Tvrzník, Petr Šinágl.
     
    32:20
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Podruhé se dnes prosazuje i druhá čtveřice hostů. A nádherně. JIŘÍ HRDINA se z pravé strany prosmýkl až do brankoviště, kde oklamal Vavřinu, a pak už zakončoval do zívající svatyně – 1:10. Asistence: Jan Kolinger.
     
    31:11
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Další chyba, další trest. Domácím sebral puk PETR ŠINÁGL a pak už si sám před Vavřinou věděl rady – 1:9. Bez asistence.
     
    30:43
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    A už se v hradecké síti třepetá další kotouč. Hradečtí o něj přišli svou naivní hrou v rohu útočné třetiny a dopředu se vydal MARTIN TVRZNÍK, jenž trefil puk o bližší tyčku do zad Vavřiny a od nich se odrazil do sítě – 1:7. Asistence: Jiří Brandejský.
     
    28:00
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Šestý gól elitní extraligové formace hostů. Petr Šinágl měl výtečný nápad a před brankou viděl TOMÁŠE RUBEŠE, jenž přesně tečoval jeho střílenou nabídku mezi Vavřinovy betony – 1:7. Asistence: Petr Šinágl, Martin Tvrzník.
     
    25:51
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Hosté znovu navyšují skóre, a znovu po individuální akci. Vavřinu přivítal v brance TOMÁŠ RUBEŠ, který se proháčkoval až před branku a pak neomylně trefil prostor u vzdálenějšího rohu branky – 1:6. Bez asistence.
     
    23:11
    Jakmile Dušan Krejčí v ponechané výhodě zamířil na střídačku, už tam zůstal. Hradečtí střídají brankáře, nastupuje Lukáš Vavřina.
     
    23:11
    Aleš Půlpán v další gólovce přestřelil, ale o chvíli později přichází drobná šance pro Hradec. Jiří Hrdina je vyloučen za hákování.
     
    21:55
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Přesně jak jsem říkal. Dost možná sledujeme klíčovou pasáž utkání, protože místo stavu 3:3 nebo třeba i 4:3 je to 1:5. Tomu, co předvedl PETR ŠINÁGL, nezbývá než zatleskat. V souboji jeden na jednoho mezi kruhy se parádně otočil kolem své osy a pak bekhendem po zemi překvapil Krejčího mezi betony. Tohle byla nádhera! Bez asistence.
     
    21:14
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    První rána kapitána! Krysy odskakují domácím na rozdíl tří branek. Jejich rychlý útok skončil u JIŘÍHO BRANDEJSKÉHO, jenž na vrcholu levého kruhu zvolil prudkou ránu, na niž Krejčí nedosáhl – 1:4. Asistence: Ondřej Lechner, Jan Kolinger.
     
    18:16
    Hradečtí mají dost šancí na to, aby třeba i vedli. Jenže znáte to, nedají a nedají! Jan Veselý napálil tyčku, od níž se puk odrazil do výstroje Michajlova, jenž potom udržel kotouč snad na brankové čáře.
     
    15:13
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Trest na sebe nenechal dlouho čekat. Hned po další nevyužité tutovce Hradce se dopředu vydal PETR KAFKA a své sólo zakončil přesnou střelou do bližšího růžku – 1:3! Asistenci zapisuje brankář Martin Michajlov.
     
    14:59
    Do dalšího sóla se vydal Daniel Voženílek. Jenže ani on neuspěl, Michajlov zůstal u první tyčky alespoň svou vyrážečkou a drží Pražanům vedení!
     
    13:58
    Na druhé straně zvoní za Krejčím další břevno, které tentokrát ostře napálil Petr Šinágl! Puk se následně odrazil do země a hostům moc nechybělo ke gólové dorážce.
     
    13:16
    Krásná průniková přihrávka našla Aleše Půlpána, který uháněl dopředu úplně sám. Zvolil střelu a Michajlov zakročil pravým betonem.
     
    08:12
    Z protiútoku hosté znovu lehce rozezněli hradecké břevno, jmenovitě střílel Tomáš Rubeš.
     
    06:05
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí ale nacházejí odpověď na bídný start a záhy se také zapisují do brankového osudí! Veškerý kredit patří NICOLASI BUREŠOVI, který našlápl k velkolepému slalomu a zakončil ho střelou o tyčku do pražské branky – 1:2. Bez asistence.
     
    05:00
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    No a hned úvodní faul hosté trestají a ujímají se už dvoubrankového vedení! Petr Kafka posunul po levém mantinelu Martinu Tvrzníkovi, jenž křižným pasem před branku vyzval TOMÁŠE RUBEŠE, a ten z první nedal Krejčímu sebemenší šanci – 0:2! Asistence: Martin Tvrzník, Petr Kafka.
     
    04:03
    A máme tu první vyloučení. Matěj Poul (IHK) napadal rozehrávku soupeře tak, že jednoho ze svých soků podrazil, a už sedí na trestné lavici.
     
    00:53
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    To byl fofr. Krejčí se ještě ani nestihl zahřát, a už kapituluje! Krysy se dostaly dopředu po pravé straně a matador PETR ŠINÁGL vystřelil naprosto přesně ke vzdálenější tyčce – 0:1. Asistence: Tomáš Rubeš.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 7. Bureš, 36. Veselý (D. Voženílek, A. Půlpán), 43. D. Voženílek (A. Půlpán), 46. Veselý (Malík) – 1. Šinágl (Rubeš), 5. Rubeš (Tvrzník, Kafka), 16. Kafka (Michajlov), 22. Brandejský (Lechner, Kolinger), 22. Šinágl, 26. Rubeš, 28. Rubeš (Šinágl, Tvrzník), 31. Tvrzník (Brandejský), 32. Šinágl, 33. Hrdina (Kolinger), 34. Kafka (Tvrzník, Šinágl), 46. Kafka (Šinágl), 47. Kafka (Šinágl)


    ILHK Hradec Králové: Krejčí (24. Vavřina) – Bureš, M. Poul, O. Poul, A. Půlpán (C), T. Půlpán (A), Malík, Veselý, D. Voženílek, Netušil. Trenér: Zdeněk Karlík.
    IHC Prague Rats: Michajlov – Kolinger, Tvrzník (A), Šinágl (A), Lechner, Kafka, Rubeš, Brandejský (C), Hrdina. Trenér: Martin Mecera.

    Rozhodčí: Pahulák, Barek.

    Diváci: 11
    thejrc.org