Devils Zlín – Černošice 8:6 (kon.) | ILHK Hr. Králové – IHC Prague Rats 4:13 (kon.) | IHC Nový Jičín – HC Boskovice inline 10:3 (kon.)
IHC Přerov – IHC Kladno 16:6 (kon.) | IHC Nový Jičín – Brno 12:3 (kon.) | ILHK Hr. Králové – Roller Storm 4:7 (kon.)
Uh. Brod – Černošice 9:6 (kon.) | IHC Olomouc – IHC Kladno 3:8 (kon.)
konec
IHC Night Birds Přerov
16:6 (5:1, 3:1, 3:3, 5:1)
IHC Čerti Kladno
Neděle 06.05.2018, 12:00 • MEO Aréna, Přerov. • STILMAT extraliga inline hokeje • 2. kolo
Partner:
     
    Přerov vyhrál poslední čtvrtinu 5:1 a z utkání se tak říkajíc stala exhibice. Hanáci s kapitánem Pavlem Hanákem porážejí Kladno poměrem 16:6. (13:32:03)
     
    Konec zápasu.
     
    47:49
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Karel Plášek se prohnal jako raketa po levém křídle, nabruslil si před Karlíka a oslovil zcela volného TOMÁŠE ZDRÁHALA. Ten zametl puk do prázdné branky.
    Asistence: Karel Plášek.
     
    47:12
    Na přerovském stadionu padají góly a také vtípky. Pro zajímavost přidáváme jeden z nich. Zapisovatel Aleš Novotný: „Pro velký úspěch bude utkání pokračovat ještě pátou čtvrtinou."
     
    46:30
    Hanák najížděl na pravém křídle k brance. Jeho ránu, s tím, že měl na zádech soupeře, vyrazil Karlík betonem před sebe. K dorážce už se kapitán Hanáků nedostal.
     
    45:11
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Přerov dává góly, jako by jich měl plný pytel. Zbořil našel u levé tyče zcela nekrytého PAVLA HANÁKA a ten si dovolil velkou kulišárnu. Střelou do horní části branky do protipohybu Karlíka dává 15. přerovskou branku v zápase.
    Asistence: Mikuláš Zbořil, Aleš Jergl.
     
    44:54
    Ránu Kubíka likviduje na betonech Radek Kocák.
     
    44:38
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Tomáš Zdráhal s Karlem Pláškem jeli sami na Karlíka. Zdráhal neskrblil a nahrál KARLU PLÁŠKOVI, který osamocený nasadil brankáři Kladna jesličky.
    Asistence: Tomáš Zdráhal.
     
    43:46
    Kocák si připisuje další úspěšný zákrok, tentokrát u levé tyče. Mezitím Pavel Hanák, kapitán Přerova, míří z hrací plochy za tónů své oblíbené melodie na střídačku.
     
    43:33
    Střela Novotného z levého křídla vypadla Kocákovi z lapačky, vzápětí ale puk sebral nadobro.
     
    42:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jsme svědky celkově 19. gólu v tomto utkání. Na svědomí ho má JAN NOVOTNÝ, který překonal Kocáka po nahrávce od Libovického.
    Asistence: Tomáš Libovický.
     
    42:18
    Kocák zastavil střelu k pravé tyči, na druhé straně už Karlíka prakticky vymíchal Jergl, puk ale za jeho záda nezasunul.
     
    41:23
    Nalevo se uvolnil Zdráhal, protáhl se až před Karlíka, kterého ale blafákem do bekhendu nepřelstil.
     
    40:54
    Ránu Kubíka přes klubko těl zastavil dobře a pozorně stojící Kocák.
     
    40:24
    Zapisovatel Aleš Novotný hlásí: „Ještě zbývá dvanáct kolonek na góly." Uvidíme, kolik branek ještě v Přerově v tomto utkání skutečně padne.
     
    39:39
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    I ALEŠ JERGL zkompletovává hattrick. Společně s Pavlem Hanákem a Mikulášem Zbořilem teď vymíchal celou kladenskou obranu v čele s Karlíkem.
    Asistence: Pavel Hanák, Mikuláš Zbořil.
     
    39:10
    Tomáš Jarý se rozjel na pravém křídle a jeho rána křížem prošla mezi Kocákovým betonem a vyrážečkou. Zastavila ji levá tyč!
     
    38:06
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Po ose Martin Ferenc – Marek Dittrich se kotouče zmocnil TOMÁŠ ZDRÁHAL, který střelou ani ne vysokou ani ne nízkou přidává svou čtvrtou dnešní branku.
    Asistence: Marek Dittrich, Martin Ferenc.
     
    37:31
    Marek Dittrich přenechal puk z osy hřiště nalevo najíždějícímu Karlu Pláškovi. Ten adresoval prudký pas před branku na Mikuláše Zbořila, který ale hlavní herní náčinní nedokázal tečovat tak, aby přeskočilo beton Karlíka. Na druhé straně pálil Novotný tak tvrdě, až Kocák spadl, puk ale pod ním nikdo do branky nedopíchnul.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 2. Hanák (Jergl), 3. Jergl (Gremlica), 9. Zbořil (Jergl, Dittrich), 9. Gremlica, 12. Hanák (Jergl, Gremlica), 15. Zdráhal (Zbořil), 18. Jergl (Zbořil), 21. Zdráhal (Jergl), 28. Zbořil (Hanák, Gremlica), 31. Hanák (Dittrich), 36. Zdráhal (Plášek, M. Ferenc), 39. Zdráhal (Dittrich, M. Ferenc), 40. Jergl (Hanák, Zbořil), 45. Plášek (Zdráhal), 46. Hanák (Zbořil, Jergl), 48. Zdráhal (Plášek) – 4. Kvapil (Kubík), 21. Kubík (Nekvinda, Libovický), 26. Hulcr (Balcar, Kubík), 26. Jarý (Libovický), 36. Hulcr (Balcar), 43. Novotný (Libovický)


    IHC Night Birds Přerov: Kocák (Král) – Gremlica, Hotěk, Zbořil (A), Plášek, M. Ferenc – Jergl, Hanák (C), Zdráhal, Dittrich, Indrák, Galetka
    IHC Čerti Kladno: Karlík – Brém, Balcar (A), Hulcr, Kameš, Jarý, Novotný, Kubík (C), Libovický – Kvapil, Tuček, Nekvinda

    Rozhodčí: Kika, Novotný
    thejrc.org