Zlín – Hr. Králové 0:1 (kon.)
konec
FC Zlín
0:1 (0:0)
FC Hradec Králové
Pondělí 07.05.2018, 13:00 • Stadion Letná, Zlín • Juniorská liga – O titul • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (15:05:12)
     
    Je dobojováno! Na tuto soutěž jsme viděli až nezvykle málo šancí a střeleckých pokusů. Vždyť oba týmy si za celý zápas připsaly jen jednu střelu, která směřovala mezi tři tyče. Hradec kopal pokutový kop, který dokázal přetavit v jediný přesný zásah tohoto duelu. Zlínští fotbalisté zůstávají i po čtvrtém utkání na dvou bodech, Hradec má bodů devět!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    To byla nejspíše poslední možnost pro domácí. Hradečtí fotbalisté se znovu ubránili, víc už se pravděpodobně nestane.
     
    90+1
    Dlouhý odkop na útočnou polovinu, Zlín začíná jednu z posledních akcí z vlastní poloviny, rozhodčí přidal dvě minuty nad rámec druhého poločasu.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Aleš Rybczuk (FC Hradec Králové).
     
    89
    Z celé situace byla zblokovaná střela, hosté však i nadále zůstávají u míče a kombinují, za malou chvíli se rozeběhne poslední minuta.
     
    88
    Stále jsou to hradečtí fotbalisté, kteří drží balón před pokutovým územím domácích. Navíc je tu další faul, hosté budou rozehrávat standardní situaci.
     
    87
    Hraje se na polovině domácích fotbalistů, což hostům v těchto chvílích vyhovuje. Zlín se nemůže dostat k balónu.
     
    86
    Hosté teď chytře drží míč na útočné polovině. V této chvíli přišel domácí faul, je tu standardní situace pro hradecké hráče.
     
    85
    Rohový kop také na druhé straně, to bude už šestý roh pro Hradec, který s následnou rozehrávkou určitě pospíchat nebude.
     
    83
    To je jim nepodařilo, hosté se osvobodili za cenu odkopu do zámezí, zlínští fotbalisté zůstanou u balónu, budou vhazovat.
     
    82
    Devátý rohový kop teď budou domácí rozehrávat z levé strany hřiště. Dokáží si vypracovat nějakou příležitost na srovnání?
     
    81
    Uvidíme, jak na obdrženou branku zareagují domácí. Hosté se vůbec z první střely, která směřovala mezi tři tyče, dostali do vedení.
     
    80
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Hosté pokutový kop využívají a dostávají se deset minut před koncem do vedení! Míč si vzal na starost JIŘÍ MIKER, který se nemýlil!
     
    79
    Rychlá akce hostů po pravé straně, poté míč putoval do vápna. Hlavní rozhodčí Dubravský nařizuje pokutový kop pro Hradec!
     
    78
    Hradec vybojoval autové vhazování, o malou chvíli později také rohový kop. To bude pátý roh pro hosty, kteří jsou v této statistice stále pozadu.
     
    77
    Několik nepřesností na obou stranách, hosté kombinovali poblíž středového kruhu, poté o balón přišli, vhazovat budou domácí.
     
    75
    Hra byla znovu přerušena, na zemi zůstal ležet jeden z domácích fotbalistů. Už se zase pokračuje, u balónu hosté.

    Štěpán Slovák

    Branky: 80. Miker (pen.)

    Karty:   70. Vozník (ZLN), 73. Nečas (ZLN) – 53. Miker (HKR), 90. Rybczuk (HKR)


    FC Zlín: Šiška – Košák, Tkadlec, Nečas (81. Hába), Vičánek (69. Sotolář), Železník, Zahradník, Hnaníček, Gettler, Venený (C), Mlýnek (61. Vozník)
    Náhradníci: Lebánek, Hába, Votava, Sotolář, Vozník

    FC Hradec Králové: Vízek – Vukčevič, Mullens (46. Rybczuk), Miker, Dermedjan (72. Rajnoch) Hašek, Kundrt, Kropáček (87. Gjinollari), Martinec (C), Čech, Jukl
    Náhradníci: Rybczuk, Rajnoch, Gjinollari, Mach

    Rozhodčí: Dubravský – Pochylý, Dresler
    thejrc.org