Barcelona – Villarreal 5:1 (kon.) | Sevilla – Real Madrid 3:2 (kon.)
konec
FC Barcelona
5:1 (3:0)
Villarreal CF
Středa 09.05.2018, 20:00 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
    90+3. Ousmane DEMBÈLÉ - 5:1
     
    90+3
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Pověstný bůr je na světě! Villarreal vrhl všechny zbytky sil do útoku, což přineslo protiútok soupeře. OUSMANE DEMBÉLÉ postupoval v tandemu s Messim na dva bránící hráče. Prvně jmenovaný to nakonec vzal sám na sebe a po vzoru Argentince chladnokrevně přehodil Asenja.
    87. Ousmane DEMBÈLÉ - 4:1
     
    87
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom je tu další branka! Rakitič se prezentoval neskutečnou bojovností, díky které prošel kolem dvou bránících hráčů. Následně se před ním odkryla dálnice před odkrytou bránu, do které zasunul míč OUSMANE DEMBÉLÉ.
    54. Nicola SANSONE - 3:1
     
    54
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Je tu hodně šťastná branka hostů! Fornals si v šestnáctce udělal prostor ke střele, načež trefil spoluhráče NICOLU SANSONEHO. Tato teč paradoxně pomohla, míč totiž zapadl přímo do brány.
    45. Lionel MESSI - 3:0
     
    45
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Přeci jenom je tu další branka domácích! Opět to byl Iniesta, který parádním dloubáčkem vrátil míč LIONELU MESSIMU, který si v těchto šancích ví rady. Asenjo byl i tentokráte bez šance.
    17. PAULINHO - 2:0
     
    17
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Netrvalo dlouho a domácí slaví druhou branku! Iniesta si počkal na náběh Digneho, který nezpanikařil a ještě celou akci vylepšil přihrávkou před odkrytou bránu na PAULINHA.
    11. Philippe COUTINHO - 1:0
     
    11
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! Pořádný kus práce udělal Dembélé, který doslova protančil obranou, a nakonec vypálil. Asenjo jeho projektil vyrazil přímo před sebe, kde se nacházel PHILIPPE COUTINHO.

    David Suchý

    Branky: 11. Coutinho, 17. Paulinho (Digne), 45. Messi (Iniesta), 87. O. Dembèlé (Rakitić), 90+3. O. Dembèlé (Y. Mina) – 54. N. Sansone (Fornals)

    Karty:   44. V. Ruiz (VLR), 72. Fuego (VLR), 82. M. Gaspar (VLR)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 2:8. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 6:15.
    FC Barcelona: Cillessen – Semedo, Piqué (80. Y. Mina), Vermaelen, Digne – Paulinho, Busquets (65. Rakitić), Iniesta (C) (61. L. Suárez) – O. Dembèlé, Messi, Coutinho.
    Náhradníci: ter Stegen – Alba, A. Gomes, Y. Mina, L. Suárez, Rakitić, Alcácer.

    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar (C), Álvaro González, V. Ruiz, J. Costa – Trigueros (57. Fuego), Hernández – Castillejo, Fornals, Čeryšev (46. N. Sansone) – Bacca (71. Ünal).
    Náhradníci: Andrés Fernández – Fuego, Bonera, Marín, Raba, N. Sansone, Ünal.
    thejrc.org