Kortrijk – Mouscron 1:1 (kon.) | Leuven – Waregem 1:2 (kon.) | Lierse – Waasland-Beveren 0:0 (kont.)
kontumace
Lierse SK
0:0 (-:-)
Waasland-Beveren
Pátek 11.05.2018, 20:30Belgická liga • O Evropskou ligu
     
    Jelikož Lierse vyhlásilo bankrot a klub končí své působení, následuje kontumace 0:5 pro Waasland-Beveren. (17:42:34)
     
    Waasland-Beveren

    Na opačné straně stojí Waasland-Beveren, který se nachází na samotném chvostu tabulky. Hostující tým dnešního utkání má na kontě pouze pět bodů a z osmi odehraných zápasů zvítězil pouze jedinkrát. Hodně hrozivý je pohled na dosavadní skóre. Waasland-Beveren má nejenom nejvíce propustnou defenzívu, naopak i ofenzíva je vůbec nejhorší v celé skupině. V dnešním utkání tedy o moc nepůjde, maximálně o zlepší už tak bídných pozic.
     
    Lierse SK

    Fotbalisté Lierse si ve skupině o Evropskou ligu nevedou moc dobře, momentálně mají na kontě pouze sedm bodů. Tento druholigový celek zvítězil pouze ve dvou zápasech, nyní navíc hned ve třech utkáních za sebou nezískal tříbodové vítězství. Lierse tak už nemá žádnou šanci na postup do Evropské ligy, tu už si s maximálním počtem dosažených bodů zajistil Waregem. Lierse bude usilovat, o co nejlepší postavení, na třetí Mouscron ztrácí pouze tři body.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Belgická liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Lierse SK a Waasland-Beveren.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    David Suchý

    Branky:


    Lierse SK:
    Waasland-Beveren:
    thejrc.org