Hr. Králové – Ústí n. L. 1:3 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
1:3 (0:2)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
Pátek 11.05.2018, 18:00 • Všesportovní stadion, Hradec Králové • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Tak jsem to možná zakřikl, protože ve vápně špičkou kopačky vysunul Pázler Urmu, jenž ale nedokázal vsítit druhou branku Hradce. Bude to totiž rohový kop!
     
    88
    Střídání v týmu FK Ústí nad Labem: ze hřiště odchází Pavel Pilík, přichází Daniel Procházka.
     
    81
    Střídání v týmu FK Ústí nad Labem: ze hřiště odchází Michal Leibl, přichází Patrik Gilián.
     
    73
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Hosté snad poprvé dnes výrazně chybují a domácí hned trestají! Balón se totiž šeredně dlouho pohyboval ve vápně, až do něho nakonec práskl MAREK PLAŠIL a o tyčku dal ještě Votrokům jiskřičku naděje – 1:3!
     
    71
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Petr Schwarz, přichází Jiří Janoušek.
     
    68
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Arma jde zaslouženě už do tříbrankového trháku! Pavel Pilík rozehrál rohový kop na hlavu opět nehlídaného ALEXANDERA JAKUBOVA, jenž tentokrát hlavou poslal míč do břevna a poté za brankovou čáru. Hosté se tak krásnou brankou dostávají už do bezpečného náskoku!
     
    66
    K míči se postavil Pázler, který to myslel dobře, leč míč nakonec zatočil jen těsně vedle pravé tyče! Dopředu to tak zkusí zase Arma.
     
    46
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Ladislav Martan, přichází Adam Pajer.
    Střídání v týmu FC Hradec Králové: ze hřiště odchází Marek Krátký, přichází Jiří Miker.
    Střídání v týmu FK Ústí nad Labem: ze hřiště odchází Lukáš Vaněk, přichází Michal Zeman.
     
    37
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A domácím se další neodvrácený balón skutečně nevyplácí! Z pravé strany vápna tak Alexander Jakubov tentokrát nahrál před penaltu na MICHALA LEIBLA, jeho skluzem už nedokázal v dokonalém zakončení zastavit ani Marek Krátký – 0:2!
     
    28
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou z protiútoku do vedení! Za středovým kruhem se ujal míče Jan Peterka, který rozvinul útočnou akci na levou stranu pro Filipa Novotného. Ten neváhal a centrem k zadní tyči oslovil ALEXANDERA JAKUBOVA, jenž vyhrál souboj a ještě ze vzduchu trkl míč za záda domácího brankáře – 0:1!
     
    21
    Tohle hodně zavánělo brankou! Přes Černého propadl míč až před malé vápno, kde byl úplně sám Novotný, Ottmar ho ale prvním velkým zákrokem v utkání dokázal vyčapat!
     
    13
    Vlkanova se prosmýkl skoro až k pravé tyči, kde sice tísněn obránci, ale i tak dokázal poslat míč na branku, kde to po skvělém zákroku Vaška končí tyčkou! Chvíli na to ještě po zemi pálil Krátký, tohle už ale byla pro hostujícího brankáře pouze lahůdka.
     
    4
    Teď už to ale zavánělo možná i brankou! Arma totiž kopala přímý kop, který zakončoval ve vápně hlavou Kingue! Těžko říci, jestli by Ottmar došáhl, každopádně balón nakonec šel těsně vedle pravé tyčky!

    Ondřej Novotný

    Branky: 73. Plašil – 28. Jakubov, 37. Leibl, 68. Jakubov


    FC Hradec Králové: Ottmar (C) – M. Černý, Plašil, Kvída, Martan (46. Pajer) – Urma, Schwarz (71. Janoušek), Zorvan, Krátký (46. Miker) – Vlkanova, Pázler.
    Náhradníci: Lindr – Pajer, Miker, Hašek, Janoušek, Šípek, Jukl.

    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Vašek – L. Vaněk (46. M. Zeman), J. Pokorný, Kingue, Leibl (81. Gilián) – P. Pilík (88. D. Procházka), Martykán – D. Richter, J. Peterka (C), F. Novotný – Jakubov.
    Náhradníci: Němec – Pimpara, M. Zeman, Drame, D. Procházka, Miskovič, Gilián.

    Rozhodčí: Rejžek – Koval, Kožár

    Diváci: 844
    thejrc.org