Guingamp – Marseille 3:3 (kon.)
konec
EA Guingamp
3:3 (1:2)
Olympique Marseille
Pátek 11.05.2018, 20:45 • Stade de Roudourou, Guingamp • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 37. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 8:4. Rohy: 6:11. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 20:15. (22:43:49)
     
    Pět nastavených minut uplynulo a zápas sedmatřicátého kola končí nerozhodným výsledkem 3:3.

    Bleskový start hostující celku završil úvodní brankou po vynikajícím centru Thauvina Valere Germain. Druhou branku přidal v patnácté minutě právě kapitán Marseille Florian Thauvin a s Guingampem to nevypadalo nejlépe. Domácím se ale podařilo stabilizovat hru a byli odměněni snížením v samotném závěru poločasu. Po Briandově střele do břevna se jako první dostal k dorážce Clément Grenier. V začátku druhé půli byli výrazně aktivnější domácí fotbalisté. Po odpískání ruky Lucase Ocampose a proměněné penaltě bylo bleskově vyrovnáno. Následně musel Steve Mandanda hasit brejk Brianda, hostující brankář po faulu vyfasoval červenou kartu a kopala se další penalta. Tu bez potíží proměnil Jimmy Briand a Guingamp šel dokonce do vedení. Marseille se ale podařilo i v deseti srovnat krok po šťastné teči Thauvina v pokutovém území. Strhující závěr už branku nepřinesl a tak si oba týmy připisují do tabulky po bodu.

    Bod je pro Marseille velká ztráta! V boji o druhou pozici dnes musel tým kolem kapitána Thauvina jednoznačně vyhrát, aby měl ještě šanci přeskočit Lyon s Monakem. Po remíze však zůstává na čtvrté příčce a bude čekat na zaváhání soupeřů v sobotních duelech.
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+5. Yannis Salibur mohl v páté minutě nastavení rozhodnout, ale Boubacer Kamara udržel na brankové lajně nerozhodný stav
     
    90+5
    Také Guingamp měl jednu z posledních rozehrávek rohového kopu. Po neskutečném závaru před Pelém pálil Salibur, Pelé už byl překonán, ale na brankové lajně ho dokázal zastoupit neskutečným zákrokem Kamara.
     
    90+4
    Marseille mělo k dispozici ještě jednu rozehrávku volného přímého kopu. Dlouhý pas do vápna ale bezpečně odpravil od Johnssona Coco.
     
    90+3
    Strhující závěr pokračuje. Po Saliburově centr pálil z druhého doteku Briand, který ale těsně minul branku Yohanna Pelého.
     
    90+2
    Florin Thauvin mohl završit hattrick. Hostující kapitán utekl po levé straně, ale neměl tolik sil jako obránci. Kerbrat se k němu na poslední chvíli dokázal stáhnout a rozhodit natolik, že Thauvin pálil hodně mimo.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase pět minut.
     
    90
    Tlak Marseille pokračuje! Bouna Sarr centroval do vápna, našel přesně ve spolupráci střídajících hráčů Njieho, který ale hlavičkoval jen mimo tři tyče.
     
    89
    Střídání v týmu EA Guingamp: ze hřiště odchází Étienne Didot, přichází Moustapha Diallo.
     
    89
    Střídání v týmu EA Guingamp: ze hřiště odchází Lucas Deaux, přichází Yannis Salibur.
     
    88
    Hned pět rohových kopů v krátkém čase rozehrával hostující celek. Sanson opět nebezpečně hledal v pokutovém území Thauvina. Ten ale pálil jen do obránce před sebou.
     
    87
    Marseille tak muselo rozehrávat hned dva rohové kopy po sobě jen v devíti hráčích. Sanson nebyl v dobré pozici, ale dokázal pro svůj tým získat další roh.
     
    86
    Sarr má problémy s levým ramenem. Lékaři hostujícího týmu se snaží dát záložníka Marseille dohromady, ale zatím to nevypadá nejlépe.
     
    85
    Marseille povzbudila vyrovnávací branka. Hosté dokonce myslí znovu na útok. Po rohovém kopu a zmatcích před Johnssonem musel vše řešit až Sorbon na brankové lajně.
     
    84
    Péle musel řešit další problémy. Grenier sice přetáhl balon, tak že se ho Briand nemohl dotknout, ale centr mířil na zadní tyč a hostující brankář musel předvést povedený zákrok.
    82. Florian THAUVIN - 3:3
     
    82
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Tak to je šok pro domácí! Marseille se nemohlo ve druhém poločase usadit ani na útočné polovině, ale nyní po náhodné akci srovnává stav i v deseti hráčích. Bouna Sarr se štěstím odcentroval do vápna, FLORIAN THAUVIN předskočil obránce a usměrnil balon ke vzdálenější tyči.
     
    81
    Briand opět startoval do rychlého protiútoku. Péle se velmi nebezpečně pustil do souboje právě s útočníkem Guingampu. Naštěstí pro Marseille nedokázal Grenier usměrnit balon do odkryté branky.
     
    80
    Střídání v týmu EA Guingamp: ze hřiště odchází Nicolas Benezet, přichází Marcus Coco.
     
    79
    Péle musel poprvé zasahovat. Proti dlouhému náběhu Brianda si ale střídající brankář Marseille poradil bez potíží.
     
    78
    Problémy s kotníkem má hostující André Anguissa, ale Marseille už má vybrána všechna tři střídání a tak to bude muset kamerunský hrát rozběhat.
     
    76
    Briand zahodil další šanci! Hlavní rozhodčí nechal ponechanou výhodu domácímu týmu. Grenier společně s Briandem se hnali na dva obránce, ale právě kapitán Guingampu nepřihrál spoluhráči přesně.
     
    75
    Marseille se snaží i v deseti, ale na v pohodě hrajícího soupeře zatím nemá odpovědi. Thauvinova pobídka na Sarra skončila jen na obránci Guingampu.
     
    74
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Lucas Ocampos, přichází Bouna Sarr.
     
    73
    Domácí jsou najednou všude a ještě chtějí svůj mírný náskok zvýšit. Didot se ale provinil faulem na útočné polovině a na chvíli přichází o balon.
     
    72
    Domácí pokračují proti oslabenému soupeři v tlaku. Po rozehrávce rohového kopu se pověsil do vzduchu Thuram, ale míč do sítě přes obránce nedostal.
    70. Jimmy BRIAND - 3:2
     
    70
    Guingamp právě vstřelil branku!
    Proti střídajícímu brankáři Marseille Yohannu Pelému se rozběhl JIMMY BRIAND. Domácí střelec se rychle rozběhl, umístil míč k levé tyči a nedal soupeři žádnou šanci na zákrok. Guingamp otáčí stav z 0:2 na 3:2.
     
    69
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Valère Germain, přichází Yohann Pelé.
    68. Červená karta
     
    68
    Teď už to pokutový je! Navíc Mandanda vidí červenou kartu! Jimmy Briand se zbavil téměř na středu trávníku posledního obránce a postupoval sám na brankáře. Mandanda neměl na výběr.
     
    67
    Domácí nebyli daleko od druhé penalty. Thuram si to namířil do vápna, kde byl jasně podražen Thauvinem. Hlavní rozhodčí byl blízko, ale penaltu nepíská.
     
    66
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Maxime López, přichází Clinton N'Jie.
     
    65
    Guingamp mohl jít do vedení. Po sraženém centru se dostal do stoprocentní šance Jimmy Briand, ale střelou branku netrefil. Mandanda by byl zcela bez šance.
     
    64
    Po chybě Sorbona mohl jít do přečíslení Sanson. Ten se ale nadějné příležitosti lekl a nedokázal ani přihrávat na rozběhnutého Germaina.
     
    63
    Marseille se nestíhá vracet do obrany a musí si pomáhat fauly. Nyní jeden takový předvedl Lópes, ale i on vyvázl bez karty.
     
    62
    Také Marseille mohlo udeřit. Zničehonic se zjevil u balonu za obranou Morgan Sanson, ale z blízkosti napálil brankáře jen do hrudníku.
     
    61
    Steve Mandanda si musel dojít pro balon směřující do středu vápna. Hostující brankář ale míč jen vyrazil, naštěstí pro Marseille zabojoval Kamara a nebezpečí bylo zažehnáno.
     
    60
    Po hodině hry je stav srovnán. Ve druhém poločasu jsou jasně lepší domácí, což nyní potvrdil tvrdou ránou Briand. Guingamp bude rozehrávat rohový kop.
     
    58
    Po několika soubojích ve středu pole se zmocnil míče domácí Lucas Deaux. Dlouhou přihrávkou hledal vysunutého Brianda, ale ten proti přesile neuspěl.
     
    57
    Domácím srovnání skóre nestačí. Didotova přihrávka na Benezeta ale byla až příliš dlouho a skončila až za brankovou lajnou.
     
    56
    Tentokrát to ale ve středu pole přehnal také Jérémy Sorbon. Hlavní rozhodčí uděluje druhou žlutou kartu v dnešním utkání.
     
    55
    Guingamp je najednou zpět ve hře a pomýšlí i na obrat. Deaux vybojoval míč ve středu pole a Lópes ho musel zastavit jen za cenu faulu.
    53. Clément GRENIER - 2:2
     
    53
    Guingamp právě vstřelil branku!
    Míč si na značku pokutového kopu postavil CLÉMENT GRENIER. Domácí střední záložník nevsadil na razanci, ale na přesnost, střelu usměrnil přesně k pravé tyči a i když Mandanda trefil stranu, tak na balon nedosáhl.
    52. Penaltový zákrok
     
    52
    Pokutový kop pro Guingamp! Ocampos zahrál v šestnáctce rukou.
     
    52
    Strůjce většiny útočných akcí domácího týmu Clément Grenier byl znovu u balonu. Jeho přihrávku na Brianda dokázal odvrátit jen za cenu odkopu za postranní čáru Sertic.
     
    51
    Deaux nebyl v prvním poločase příliš vidět, ale nyní se připomněl na trávníku. Povedenou kličkou se dokázal dostat před obránce, ale poté mu balon ujel za koncovou lajnu.
     
    50
    Následně musel hasit rychlý protiútok Marseille nepříjemným faulem právě Jimmy Briand. Útočník domácího celku vyvázl bez žluté karty.
     
    49
    Následně byl vlevo od vápna Marseille faulován Briand a počáteční tlak domácího celku pokračoval rozehrávkou volného přímého kopu. Grenierova pobídka do šestnáctky našla jen Kamaru.
     
    48
    A hned tady byla nebezpečná situaci před Mandandou. Hostující obránci si nepohlídali dlouhý aut do vápna, míč se odrazil k Benezetovi. Sedmadvacetiletý ofenzivní fotbalista však nedokázal míč umístit pod břevno.
     
    47
    Do druhého dějství vstoupili rozehrávkou domácí fotbalisté. Benezet bojoval o míč na levém kraji a nakonec se mu proti Amavimu podařilo získat autové vhazování.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 21:46.
     
    Šedesát nastavených sekund je minulostí a s nimi i první poločas, který nakonec dopadl lépe pro hostující Marseille poměrem 2:1.

    Bleskový start hostující celku završil úvodní brankou po vynikajícím centru Thauvina Valere Germain. Druhou branku přidal v patnácté minutě právě kapitán Marseille Florian Thauvin a s Guingampem to nevypadalo nejlépe. Domácím se ale podařilo stabilizovat hru a byli odměněni snížením v samotném závěru poločasu. Po Briandově střele do břevna se jako první dostal k dorážce Clément Grenier.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45
    Také Marseille ještě mohlo jít do nadějné šance. Lópes hledal obloučkem za obranu Thauvina, který si ale v klíčovém souboji neporadil se Sorbonem.
    43. Clément GRENIER - 1:2
     
    43
    Guingamp právě vstřelil branku!
    Guingamp ještě do poločasu snižuje! Po rychlém přechodu do útoku pálil z hranice vápna Jimmy Briand, jeho dělovka se ještě odrazila od břevna zpět do hřiště. Balon našel přesně nabíhajícího CLÉMENTA GRENIERA, který předskočil obránce a umístil míč za Mandandu.
     
    43
    Po faulu ve středu pole na Sansona se hra přesunula na domácí polovinu. Eboa Eboa ale velmi snadno obral o míč Ocampose a akce Marseille končí bez zakončení.
     
    42
    Karl-Johan Johnsson musel být ve střehu. Také Marseille předvedlo nadějnou akci v rychlém sledu. Lópes hledal dlouhým pasem Germaina, který ale jen lehce tečoval balon a s tím si již domácí brankář poradil.
     
    41
    Opět byl u míče Ocampos. Argentincova přihrávka na Germaina neprošla a toho málem využili na druhé straně domácí. Briand obdržel parádní přihrávku do běhu, ale poté zbytečně zabrzdil a poté se už stačili hostující obránci stáhnout.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Marseille se podařilo vymanit se z tlaku, ze své poloviny a také myslí na útočení. Amaviho přihrávka na Ocampose po lajně ale neprošla.
     
    38
    Domácí chtějí se zápasem něco udělat ještě do poločasu. Grenierova přihrávka našel Brianda, který na nic nečekal a z volejem poslal balon jen těsně nad hostující branku.
     
    37
    K rozehrávce volného přímého kopu se postavil už tradičně Clément Grenier. Jeho pravačka sice z dvaceti metrů překopla obrannou zeď, ale s ní také i branku Steva Mandandy.
     
    36
    Guingampu se podařilo zatlačit soupeře v jeho vápně. Nejprve se uvolňoval ve vápně Didot, ale jeho pokus ještě skončil na Serticovi. Následně před šestnáctkou fauloval Lópes a domácí mají nadějnou pozici.
     
    35
    Ve středu pole schytal pořádný úder skluzem Benezet. Hlavní rozhodčí však faul nepískal a proto se pokračovalo ve hře. Domácí si sice vybojovali autové vhazování, ale přesto se na sudího zlobí.
     
    34
    Lucas Ocampos dělá domácím velké problémy. Nyní si velmi snadno poradil s Kerbratem, ale poté už nepřidal potřebou průnikovou přihrávku na Germaina.
     
    33
    Thuram si chtěl vybojovat faul, ale v obležení hned třech protihráčů nemohl uspět. Hlavní rozhodčí byl blízko a nechal hru pokračovat. Píská se až po odpískaném ofsajdu Jimmyho Brianda.
     
    32
    Lópes hledal na levém kraji rozběhnutého Ocampose. Toho dokázal zblokovat a nakonec i ubránit Kerbrat. Marseille ještě mělo k dispozici autové vhazování, ale to končí jen u Johnssona.
     
    31
    Eboa Eboa vhazoval na pravé straně až téměř u rohového praporku. Dlouhým hodem ale spoluhráče ve vápně nenašel.
     
    30
    Po půlhodině hry vede Marseille na trávníku Guingampu o dvě branky. Postupem času se ale hra vyrovnává a i domácí celek má své příležitosti.
     
    29
    Po krátkém čase v obraně se Marseille hnalo znovu k Johnssonovi. Ocampos si narazil se Sansonem, poté předal míč Germainovi, který ho ale nezpracoval ideálně a přichází o něj.
     
    28
    Rohový kop se ale domácím vůbec nevydařil. Balon jen prolétl celým vápnem a skončil za postranní lajnou.
     
    27
    Guingamp se vydal na útočný výlet. A Mandanda musel předvést povedený zákrok proti střele Benezeta. Guingamp bude pokračovat od rohového praporku.
     
    26
    Thauvin vybojoval na pravé straně autové vhazování. Sakajův dlouhý hod ale našel jen domácí obránce.
     
    25
    Eboa Eboa centroval do pokutového území po rychlém náběhu. Pas kamerunského obránce však našel jen na bodu pro pokutový kop Kamaru.
     
    24
    Domácí se stále nedaří překonat vytažený blok napadajících hráčů. Ikoko nakonec ztratil balon a Marseille se dralo do útoku. Ani Thauvinovi ale přihrávka nevyšla podle představ.
     
    23
    Do lehkém ošetření Sertice na hrací ploše se znovu hraje. Domácím se podařilo bleskově získat balon ještě na útočné polovině, ale poté přišla mizerná přihrávka Benezeta a domácí musí začít opět od obránců.
     
    22
    Grenier zcela zbytečně dohrát rozehrávajícího Sertice. Střední záložník Guingampu je tak prvním potrestaným hráčem zápasu.
     
    21
    Ani teď se domácím nepovedla dlouhá přihrávka na vysunutého útočníka. Briand se za míčem jen smutně ohlédl a ten končí jen za brankovou lajnou.
     
    20
    Guingampu se podařilo udržet balon na útočné polovině. Ikoko dokonce prošel až do šestnáctky, ale tam zvolil nepřesnou přihrávku na Thurama. Nakonec ještě pálil Briand, ale také našel jen obránce před sebou.
     
    19
    Didotova nahrávka do volného prostoru nemohla Brianda najít v žádném případě. Jako první se k balonu dostal hostující brankář Mandanda.
     
    18
    Hostující celek si dělá v posledních minutách co chce. Domácí se vůbec nemohou probojovat k balonu, nyní to sice zvládl Benezet, ale pomohl si faulem a Marseille bude pokračovat v kombinaci.
     
    17
    Marseille nemá dost. Po rozehrávce rohového kopu mohl opět hlavičkovat Thauvin, ale nyní se před něj na poslední chvíli dostal Sorbon, který zamezil zakončení.
    15. Florian THAUVIN - 0:2
     
    15
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Marseille přidává druhou branku! Lucas Ocampos se skvěle obtočil kolem obránce na levém kraji, vytvořil si spoustu prostoru po milimetrový centr. Ten našel hlavu kapitána Marseille FLORINA THAUVINA, který umístil svou hlavičku za zády bezmocného Johnssona.
     
    15
    Guingampu se podařilo stabilizovat hru ve středu pole, ale až před Mandandu se nemůže dostat. Obrana Marseille bezpečně hlídá svého brankáře.
     
    14
    Karl-Johan Johnsson chtěl rychle rozehrát od své branky, ale trefil jen Germaina, který je poté napomínán hlavním rozhodčím. Rozehrávka se tak musela opakovat.
     
    13
    Marseille ale pokračovalo rohovým kopem. Ten však končí po centru Lópese jen u Sertice, který hlavičkoval mimo tři tyče.
     
    12
    Germian byl nyní v pozici nahrávače. Hrudníkem sklepl balon proti noze Sansonovi, který ale z nadějné pozice poslal střelu jen do obránce před sebou.
     
    11
    Jordan Ikoko měl proti sobě Sakaje. S tím si poradil, ale poté už nedokázal přihrávat pod sebe na nabíhajícího Thurama. Akce Guingampu tak znovu končí bez střely.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka nabídla slušné tempo. Marseille vstoupilo do zápasu rychlou brankou a od té doby se snaží útočit především domácí celek.
     
    9
    Sertic zaváhal při rozehrávce. Guingamp toho ale nedokázal využít. Benezetovi se otevřel prostor na pravém kraji, ale přes jediného obránce Marseille se mu nepodařilo odcentrovat.
     
    8
    Opět to byl Clémet Grenier, kde centroval z volného přímého kopu. Jako první se ale následně ve vápně dotkl balonu Didot, který ale už ze zadní tyče nedokázal míč vrátit do ohně před branku Marseille.
     
    7
    Guingamp se postupně dostává do tempa. Nyní musel na pravé straně faulovat rozběhnutého Ikoka Hiroki Sakaj. Hra se tak přesune znovu před Mandandu.
     
    6
    Také Guingamp si vytvořil rohový kop. Grenierovi se podařilo nacentrovat před Mandandu, následně se ale hosté bezpečně ubránili, ale akce ještě pokračovala. Nakonec pálil jen do obránce před sebou Briand.
     
    4
    Marseille pokračuje v aktivní hře směrem dopředu i po vstřelené brance. Lópes si narazil s Sansonem, ale tentokrát útočné snažení hostům nevyšlo.
    3. Valère GERMAIN - 0:1
     
    3
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Tak po je bleskový vstup do zápasu od Marseille. Thauvin měl na pravé straně spoustu prostoru pro pas do šestnáctky. Velmi jednoduchou akci zakončil hlavou zcela osamocený útočník Marseille VALERE GERMAIN, který svou hlavičku umístil k pravé tyči. Johnsson se natahoval marně.
     
    3
    Hostující tým si přece jen vybojoval alespoň rohový kop. Lópesův centr do pokutového území ale našel jen hlavu Sorbona. Protiútoku Guingampu však končí ve středovém kruhu.
     
    2
    Fotbalisté Marseille rozehráli úvodní poločas ze středového kruhu. Florian Thauvin se rychle vydal s balonem po pravé straně do útoku, ale narazil na výborně postaveného Ikoka, který ho výrazně zbrzdil.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas sedmatřicátého kola nejvyšší francouzské soutěže Ligue 1 tak může za několik málo okamžiků začít.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    EA Guingamp: Johnsson – Eboa Eboa, Kerbrat, Sorbon, Ikoko – Didot, Deaux – Benezet, Grenier, Thuram – Briand (C).
    Náhradníci: Caillard – Martins Pereira, Diallo, Blas, Giresse, Salibur, Coco.

    Olympique Marseille: Mandanda – Sakaj, Sertic, Kamara, Amavi – Anguissa, Maxime López – Thauvin (C), M. Sanson, Ocampos – Germain.
    Náhradníci: Pelé – Bedimo, Abdennour, N'Jie, Sari, B. Sarr, Rocchia.

    Rozhodčí: Delerue – Rahmouni, Danizan.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    26.11. 2017 Marseille – Guingamp 1:0
    08.02. 2017 Marseille – Guingamp 2:0
    21.08. 2016 Guingamp – Marseille 2:1
    10.01. 2016 Marseille – Guingamp 0:0
    28.08. 2015 Guingamp – Marseille 2:0
     
    Olympique Marseille

    Marseille obhajuje z loňské sezony pátou pozici, což už jistojistě překoná. Dvě kola před koncem bojuje Marseille s Lyonem a Monakem o druhé místo. Vstupuje však do souboje z nejhorší pozice, na Lyon ztrácí dva body, na obhájce titulu poté jeden.

    V posledních kolech se dařilo Marseille soupeře přehrávat a získávat důležité body. Jen na trávníku Angers tým okolo Dimitri Payeta lehce zaváhal, když si odvezl jen remízu 1:1.

    Vrchol sezony ale pro Marseille přijde až ve finále Evropské ligy! Po jarní jízdě v playoff se dokázal francouzský celek prokousat náročnými boji až do samotného boje o prestižní trofej. V semifinále Marseille přemohlo senzaci ze Salcburku až v prodloužení druhého zápasu.
     
    EA Guingamp

    Guingampu stačilo padesát bodů v minulém roce jen na konečné desáté místo, které nezaručilo pohárovou Evropu v nové sezoně.

    V nové sezoně však patřil Guingamp dlouhou dobu do lepší poloviny francouzské soutěže, ale především velmi špatnou bilancí v roce 2018 se posunul až na aktuální jedenáctou pozici. V posledních zápasech se podařilo Guingampu posbírat důležité body, když dokonce celek ze středu tabulky zvítězil nad Bordeaux, Troyes i Monakem. Před týdnem ale Guingamp překvapivě padl na trávníku Dijonu 1:3.
     
    Krásný páteční večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší francouzská soutěž Ligue 1 nabízí již předposlední tedy sedmatřicáté kolo a my se společně zaměříme na utkání Guingampu, který přivítá před domácím publikem Marseille.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Vít Schück

    Branky: 43. Grenier, 53. Grenier (pen.), 70. Briand (pen.) – 3. Germain (Thauvin), 15. Thauvin (Ocampos), 82. Thauvin (B. Sarr)

    Karty:   22. Grenier (GUG), 56. Sorbon (GUG)   68. Mandanda (OMA)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 8:4. Rohy: 6:11. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 20:15.
    EA Guingamp: Johnsson – Eboa Eboa, Kerbrat, Sorbon, Ikoko – Didot (89. Diallo), Deaux (89. Salibur) – Benezet (80. Coco), Grenier, Thuram – Briand (C).
    Náhradníci: Caillard – Martins Pereira, Diallo, Blas, Giresse, Salibur, Coco.

    Olympique Marseille: Mandanda – Sakaj, Sertic, Kamara, Amavi – Anguissa, Maxime López (66. N'Jie) – Thauvin (C), M. Sanson, Ocampos (74. B. Sarr) – Germain (69. Pelé).
    Náhradníci: Pelé – Bedimo, Abdennour, N'Jie, Sari, B. Sarr, Rocchia.

    Rozhodčí: Delerue – Rahmouni, Danizan
    thejrc.org