Teplice – Brno 1:4 (kon.) | Bohemians 1905 – Mladá Boleslav 1:3 (kon.) | Jablonec – Karviná 2:1 (kon.)
konec
FK Teplice
1:4 (0:1)
FC Zbrojovka Brno
Neděle 13.05.2018, 17:00 • AGC Aréna Na Stínadlech, Teplice • HET liga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (18:57:05)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 5:2. Rohy: 5:4. Fauly: 10:16.
     
    Je dobojováno. Hosté zvládli první krok k šanci na záchranu a po vysokém vítězství 4:1 si připisují důležité tři body do tabulky. Domácí předvedli velmi vlažný výkon a to dali najevo i jejich příznivci. V předposledním domácím utkání si tak nepřipíší ani bod.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Acosta se zjevil zcela sám před brankou domácích a proti jeho šanci zakročil v pravý čas jeden z hráčů Teplic a zabránil tak zřejmě páté brance hostů!
     
    90
    Nastavovat se bude ještě jedna minuta navíc.
     
    89
    Další náznak akce na teplické straně. Domácí vybojovali rohový kop, který rozehraje Jan Krob.
     
    88
    Série nepřesností na obou stranách, tu zastavil Acosta, který se ještě snažil zakončovat v blízkosti Grigara, ale jeho střele chybělo více přesnosti.
     
    87
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Milan Lutonský, přichází Marek Vintr.
    86. David VANĚČEK - 1:4
     
    86
    Teplice právě vstřelily branku!
    Tepličtí se dočkali alespoň čestné branky. DAVID VANĚČEK se zjevil u pravé tyče hostující branky a poté svou střelou umístil balón pod břevno – 1:4. Je to ale jenom slabá náplast zejména pro teplické fanoušky. Asistence: Michal Šimeček.
    84. Ladislav KREJČÍ - 0:4
     
    84
    Brno právě vstřelilo branku!
    A je z toho další branka hostů. Krásnou akci předvedl LADISLAV KREJČÍ, který obešel obranu domácích a poté svou levačkou krásným lobem překonal Grigara, jenž tak musí lovit míč ze své sítě dnes už počtvrté – 0:4.
     
    83
    Zápas se už pouze dohrává a nic podstatného se nedělo. Až nyní se do dobré šance dostala zase Zbrojovka a zkouší to před domácí brankou.
     
    81
    Po nepřesné akci domácích v klidu rozehrál míč Dušan Melichárek a dostal ho daleko od své branky. Útočit tak budou jeho spoluhráči.
     
    80
    Ten ho zahrál nakrátko a Lutonský pak centroval balón do pokutového území, kde ho ale Acosta dobře netrefil. Rázem tak končí další akce Brna a dopředu jdou ještě domácí hráči.
     
    79
    Brňané vybojovali další rohový kop, který rozehraje Miloš Kratochvíl.
     
    78
    Hosté jsou zatím stále spokojení s průběhem hry a stále mají v zádech už tříbrankový náskok. Domácím se vůbec nic nedaří a už se ani sami příliš nikam neženou. Zápas je prakticky rozhodnut.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Michal Jeřábek (FK Teplice).

    Vendula Zdražilová

    Branky: 86. Vaněček (Šimeček) – 18. Růsek (Kryštůfek), 50. R. Acosta (Lutonský), 69. Bazeljuk (R. Acosta), 84. L. Krejčí

    Karty:   14. Žitný (TEP), 44. Soungole (TEP), 77. Jeřábek (TEP) – 24. Lutonský (BNO), 30. Kratochvíl (BNO), 61. Sukup (BNO)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 5:2. Rohy: 5:4. Fauly: 10:16.
    FK Teplice: Grigar – Vondrášek, Jeřábek, Ljevaković (C), Krob – Soungole, Kučera – Hora, Žitný (70. Šimeček), Jan Rezek (56. Trubač) – Červenka (46. Vaněček).
    Náhradníci: Jakub Diviš – Kodeš, Šimeček, Díaz, Čmovš, Trubač, Vaněček.

    FC Zbrojovka Brno: Melichárek (C) – Sukup, Pavlík, Kryštůfek, Vraštil – Polák – R. Acosta, Kratochvíl, L. Krejčí, Lutonský (87. M. Vintr) – Růsek (68. Bazeljuk).
    Náhradníci: Halouska – Bazeljuk, T. Pilík, Sedlák, Chico Gomes, Kijanskas, M. Vintr.

    Rozhodčí: Ondřej Lerch – Zdeněk Dobrovolný, Jaroslav Poživil

    Diváci: 3 011
    ocianews.com