Česko – Francie 6:2 (kon.)
konec
Česko
6:2 (2:0, 4:2)
Francie
Středa 16.05.2018, 18:00 • MEO Aréna, Přerov. • MS v inline hokeji – kategorie Masters • 3. kolo
Partner:
     
    38:18
    Francie právě vstřelila branku!
    Pěkná spolupráce dvou Clissonů v dresu Francie. EDOUARD CLISSON dorazil kotouč za Pavlíčka po pokusu z levé strany z hole Juliena Clissona.
    Asistence: Julien Clisson.
     
    35:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krásná akce přerovské hvězdy Pavla Hanáka. Ten projel po levém křídle a před brankou předložil puk do tutovky PAVLU WÜRTHERLEMU, jenž uklidil kotouč za bezmocného Martina.
    Asistence: Pavel Hanák.
     
    30:24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nádherná akce MARKA VORLA. Český útočník projel francouzskou obranou jako nůž máslem a po nájezdu z levé strany zavěšil do vzdálenější horního růžku.
    Bez asistence.
     
    26:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krásná česká branka v oslabení, LUBOMÍR KORHOŇ při úniku zavěsil z levé strany do vzdálenější šibenice.
    Bez asistence.
     
    25:50
    Francie právě vstřelila branku!
    Francie rychle využívá dvojnásobnou přesilovku. Thomas zprava oslovil u levé tyče čekajícího JULIENA CLISSONA, jenž zblízka překonal Pavlíčka.
    Asistence: Julien Thomas.
     
    21:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po chybě Pláška ve středním pásmu uháněl sám na Pavlíčka Defrance, ale blafákem do bekhendu si na českého gólmana nepřišel. Na druhé straně se vzápětí do podobné pozice dostal český kapitán RONALD SCHUBERT a s pomocí tyče prostřelil Martina.
    Bez asistence.
     
    17:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Plášek s Vozdeckým si v útočném pásmu vyměnili kotouč. Karel Plášek svou krásnou přihrávkou Francouze pořádně vyplašil. Nahrál k pravé tyči MARTINU VOZDECKÉMU, jenž uklidil puk za klečícího Martina.
    Asistence: Karel Plášek.
     
    10:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi přesilovku rychle využívají. Vozdecký posunul puk doprava na LUBOMÍRA KORHONĚ, který s pomocí břevna poslal kotouč za Martinova záda.
    Asistence: Martin Vozdecký.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 11. Korhoň (Vozdecký), 18. Vozdecký (Plášek), 22. Schubert, 27. Korhoň, 31. Vorel, 36. Würtherle (Hanák) – 26. J. Clisson (Thomas), 39. E. Clisson (J. Clisson)


    Česko: Pavlíček (Toman) – Vích, Würtherle, Kubiš, Tvrzník, Feledík – Vozdecký, Balász (A), Hanák, Korhoň, Plášek (A), Schubert (C), Vorel.
    Francie: Martin (Rousseau) – Thomas (C), Richard, Cudicio, Blanc, Mounier – Defrance, E. Clisson, J. Clisson, Raby, Hostein.

    Rozhodčí: Scheibner, Lattemann (oba GER)
    thejrc.org