Vel. Meziříčí – Kroměříž 2:1 (kon.) | Prostějov – Líšeň 2:6 (kon.) | Hlučín – Val. Meziříčí 4:0 (kon.)
Uničov – Vyškov 1:2 (kon.)
konec
FC Velké Meziříčí
2:1 (2:0)
SK Hanácká Slavia Kroměříž
Pátek 18.05.2018, 17:00 • Stadion Na Tržnici, Velké Meziříčí • Moravskoslezská fotbalová liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    A je hotovo! Utkání 24. kola mezi Velkým Meziříčím a SK HS Kroměříž končí lépe pro domácí celek, který díky gólům Simra a Boučka z první půle udržel vedení a nevadilo mu ani snížení v druhé půlce z nohy hostujícího Matouška. Hosté byli sice ve druhé půli opticky lepší, možností skórovat ale měli víc domácí. V Prostějově zatím domácí prohrávají 1:3, což by znamenalo pouze dvoubodový rozdíl mezi VelMezem a Prostějovem. Stále by tak bylo možností hrát o postup do FNL. Z mé strany je to dnes vše, příjemný víkend vám přeje Tomáš Kalas. (18:53:26)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Chyba Hlocha při odkopu míče našetřila cenné vteřinky pro domácí, kteří drží těsné vedení 2:1.
     
    90
    Poslední minuta základní hrací doby, domácí mají odkop od branky. My čekáme na informaci o tom, kolik se nastaví. A hned to víme, nad rámec hrací doby se nastaví jedna minuta.
     
    89
    Jdeme do posledních minut utkání, oba týmy již dostřídaly. A mohlo být také hotovo! Demeter dostal krásný pas před Kofroně, položil si ho a zívala na něj prázdná branka, domácí záložník ale míč poslal vysoko nad! Tohle může domácí možná mrzet.
     
    88
    Střídání v týmu FC Velké Meziříčí: ze hřiště odchází Puža, přichází .
    Střídání v týmu SK HS Kroměříž: ze hřiště odchází Balnař, přichází Vyhlíd.
     
    87
    Po delší době se hra přesunula před hostující branku, zde však Meziříčští nic nevykoumali a odkop brankáře Kofroně vrací zpět hru na území domácích.
     
    86
    Zajímavý kop z úhlu od jednoho z hostí a Kruba musel hodně vysoko do vzduchu, aby si míč pohlídal! Balon letí kousek nad břevno!
     
    85
    Štěstí pro domácí, že dlouhý nákop dopředu si nezpracoval Kovář, ač mu moc nechybělo a mohl nasadit k útěku na branku.
     
    84
    Navíc je zřejmě za protesty oceněn žlutou kartou hostující Martin Blanař.
     
    83
    Hosté střídají dnes podruhé. Odchází Šmerda, nastupuje Navrátil.
     
    82
    Dolejš se dostal sám přes dva obránce, když byl za nimi, navíc sám před gólmanem, tak přišel o míč. Nedokáži ze své pozice posoudit, zda čistě, nebo ne, ale každopádně je k slyšení znovu salva sprostých slov.
     
    81
    Šmerda na půlce přišlápl domácího Demetera a připravil ho o míč, jenže hostům zoufale chybí nějaká koncovka, nemají čím útočit, hodně zjednodušeně a možná i expresivně řečeno.
     
    80
    Dolejš na hraně vápna vybojoval míč a domácí šli do přečíslení 5 na 3, finální prostrčení na Simra ale nepřišlo a hosté taktéž dostali šanci na brejk, ale nijak ji nevyužili.
     
    78
    Odkop od branky červenobílých po souboji u rohového praporku, sudí Hanáková na čáře byla v této otázce nekompromisní a nehodlá se s hostující stranou bavit.
     
    77
    Ale to už neplatí, Dolejš fauloval a hosté dostanou šanci srovnat skóre.
     
    76
    Simr se po delší době dostal do akce, respektive dostal se na míč, když si zpracoval dlouhý nákop, jenže vracel ihned za sebe a chvíli se v levé části útočné poloviny utvořily bojující dvojičky, hra ale dále plynula a nyní VelMez svírá soupeře na jeho půlce.
     
    75
    Hra postrádá nějaké tempo z prvního poločasu, je často rozkouskovaná a trpí i kvalita. Teď přijde střídání na straně Meziříčí, Polanský nahradí Šutu.
     
    72
    Hosté chtějí za každou cenu dorovnat skórovat, kontaktní gól jim vlil energii do žil. Jenže domácí předvedli ukázkový brejk, který musel řešit Matoušek stažením Dolejše na zem a žlutá karta je i přes protesty pro hostujícího kapitána jasná.

    Tomáš Kalas

    Branky: 18. Simr, 29. Bouček – 67. Matoušek

    Karty:   70. Demeter (VEM) – 42. Sedláček (KRO), 72. Matoušek (KRO), 84. Blanař (KRO)


    FC Velké Meziříčí: Kruba – Šimáček (C), Puža, Bouček, Dolejš, Šuta, Simr, Demeter, Berka, Komínek, Mucha
    Náhradníci: Simandl – Kriegsmann, Vlk, Polanský, Pokorný, Duba

    SK Hanácká Slavia Kroměříž: Kofroň – Šmerda, Hloch, Matoušek (C), Jeleček – Cupák, Blanař, Motal, Sedláček – Kovář, Berčík
    Náhradníci: Rotrekl – Vyhlíd, Vasilijev, Stratil, Navrátil

    Rozhodčí: Vostrejž – Nováček, Hanáková

    Diváci: 421
    thejrc.org