Hodonín – Uh. Brod 1:0 (kon.) | Vel. Meziříčí – Hlučín 4:0 (kon.) | Val. Meziříčí – Vyškov 2:0 (kon.)
Prostějov – Rýmařov 5:1 (kon.) | HFK Olomouc – Zlínsko 2:2 (kon.) | Kroměříž – Uničov 1:1 (kon.)
Líšeň – Hulín 3:2 (kon.) | Petřkovice – Mohelnice 6:0 (kon.)
konec
1. HFK Olomouc
2:2 (1:2)
FC Zlínsko
Středa 23.05.2018, 17:00 • Stadion 1. HFK Olomouc, Olomouc-Holice, ul. Staškova. Kapacita: 2.900 míst. • Moravskoslezská fotbalová liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Druhá půle nabídla pořádné drama, když se holičtí fotbalisté dokázali dostat nejenže k vyrovnání, ale i k následným mnoha tutovkám. Domácí tlak pramenil hlavně ze zlepšeného herního projevu a zvýšeného sebevědomí, Viktoria naopak po většinu hrací části za soupeřem ztrácela. Závěr si však přeci jen pohlídala, Otrokovice tak musí oželet menší ztrátu v boji o jistojistou záchranu. Domácí naopak znovu na vyšší příčky ztrácejí další drahocenné body. Ode mě je to z Olomouce vše, přeji hezký zbytek dne. (18:53:48)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    88
    Holice taktéž naposledy střídá v základní sestavě, ze hry odchází Patrik Voleský, místo něj se do zápasu na pár chvil podívá Marek Šichor.
     
    88
    Domácím už viditelně docházejí síly, neboť už nestíhají svého soupeře stínovat a přehrávat v ofenzivní fázi hry. Viktoria pokračuje po dlouhé obě ve velmi se sebevědomém dojmu.
     
    87
    Dabič prostupoval přímo na otrokovickou branku středem hřiště, jenže zvolil při rychlém postupu velice špatnou variantu. Při nepovedené brejkové přihrávce tak sbírá míč tým Otrokovic.
     
    86
    Pěnička až příliš přitvrdil v souboji s Krejčím na půlící čáře, což je důvod pro přerušení. Holice prováhaly velkou ofenzivní šanci.
     
    84
    Otrokovice naposledy střídají, namísto Radima Jurči tak na hřiště nzamířil Matěj Fiala.
     
    84
    Jasenský posílal centr do vápna, avšak Kubica byl připraven a chytá míč do rukavic. Holice zkouší rozjíždět další rychlý brejk.
     
    83
    Byrtus nebyl daleko rozhodnutí! Po obrovské minele ze strany domácích se dostaly Otrokovice do velice zajímavé kombinace, na jejímž konci musel zasahovat až Kubica. Hosté prováhali velkou šanci.
     
    82
    Malý spolu se Semankem nyní podrželi svůj znovu výraznou měrou, Holice ovšem další roh nedostane. Míč se odrazil tentokrát od Juráše do zámezí.
     
    81
    Spurný spolu s Krejčím zabojovali, čímž si vybojovali pro svůj tým další roh, Otrokovice jsou pod obrovským presem.
     
    80
    Bořil nebyl daleko od třetí holické branky! Střídající žolík se dostal k palbě, jenže nakonec trefil jen levou tyč. Brankář Semanko si musel pořádně oddechnout.
     
    79
    Dabič se dostal k palbě z malého vápna, jenomže nakonec jen těsně selhal. Jeho rána mířila jen připraveného Semanka, hosté nyní přežili klinickou smrt.
     
    78
    Holická hra tentokrát dostává znovu obrovskou dávku ofenzivní síly, Otrokovice nyní drží svou branku jen silou vůle.
     
    76
    HFK právě vstřelil branku!
    Hanáci se přeci jen dočkali! Zlepšený výkon v posledních okamžicích hry nastartoval celý holický mančaft k větší aktivitě, což jen potvrzuje po přehrání otrokovické obrany MILORAD DABIČ. Jeho dorážka po překonání brankáře Seanka byla už formalitou. Utkání tak dostává znovu nový náboj.
     
    76
    Holice podruhé střídají, místo Ondřeje Seiberta jde na hrací plochu Ondřej Bořil.
     
    75
    Seibert byl nachytán v ofsajdu, hosté se mohou ujmout další rozehrávky od své branky.
     
    74
    Holický tým se stále snaží o zvýšení aktivity a rozvíření středu hřiště, nicméně tento záměr se moc nedaří. Otrokovice jsou nadále v menší převaze.
     
    73
    Buček až příliš přihrál souboj u otrokovické branky, což nebyl pokyn pro rozhodčího, aby zapískal hostům faul. Viktoria bude znovu rozehrávat od brankáře Semanka.

    Johan Čáp

    Branky: 40. Seibert, 76. Dabič – 16. Jasenský, 36. Bojda

    Karty:   34. Antl (HFK), 43. Voleský (HFK), 52. Banasik (HFK), 67. Krumpolc (HFK), 70. Horka (HFK) – 34. Pěnička (OTR), 56. Bojda (OTR)


    1. HFK Olomouc: Kubica – Antl (60. Spurný), Krumpolc, Buček, Krejčí, Dabič, Banasik, Voleský (88. Šichor), Seibert (74. Bořil), Horka (C), Juráš
    Náhradníci: Svoboda – Bořil, Spurný, Šichor, Schmidt

    FC Zlínsko: Semanko – Malý, Zábojník, Pěnička, Jasenský (C), Chwaszcz, Bojda, Kiška, Vašulka (60. Behan), Jurča (84. Fiala), Mlýnek (60. Byrtus)
    Náhradníci: Jelínek – Byrtus, Fiala, Behan

    Rozhodčí: Hlubinka – Popelák, Zaplatilová

    Diváci: 86
    bahis siteleri