Slovácko – Sereď 2:0 (kon.) | Zabrze – Třinec 0:0 (kon.)
konec
Górnik Zabrze
0:0 (0:0)
FK Třinec
Pátek 22.06.2018, 18:00 • Tempo Puńcow • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí bezbrankovou remízou, což se v předzápasových prognóznách příliš nečekalo. Pro Třinec se ale jedná o velmi dobrý výsledek, neboť hrál proti pátému celku polské ligy. Górnik Zabrze si sice přichystal více gólovek, navíc většinu času narážel na poctivou defenzívu českého celku. (19:58:00)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Ciencala je v posledních vteřinách hodně na očích. Před malým momentem fauloval, následný centr od Żurskowskiho přinesl hlavičku doprostřed branky.
     
    88
    Byl to právě Ciencala, kdo udeřil do míče horní končetinou. Toho si nakonec všiml také hlavní sudí, který odpískal ve prospěch Górniku.
     
    87
    Dedič vybojoval faul na svojí osobu, posléze se po levém křídle dostával do dobré šance Ciencala. Na hranici malého vápna zasáhl Wolniewicz.
     
    86
    Nakonec se jednalo o cvičený signál, přičemž si na vzdušnou nabídku naskakoval Koj. K hlavičkovému pokusu se vůbec nedostal.
     
    85
    Zabrze se za každou cenu snaží vstřelit vedoucí branku, avšak pokaždé naráží na výbornou defenzívu soupeře. Nyní z toho bude roh.
     
    81
    Máme před sebou závěrečnou desetiminutovku. Zdá se, že dnešní utkání rozhodně jakákoliv chyba. Dost možná se budeme muset smířit s bezbrankovým výsledkem.
     
    80
    Nyní se Górnik Zabrze marně dožadoval rohového kopu, nakonec se jako poslední dotkl míče Smuga. Paleček bude rozehrávat.
     
    79
    Ciencala se chtěl důrazným způsobem dostat přes Suareze, který ho ale za svá záda nepustil. Naopak vybojoval pro svůj celek aut.
     
    78
    Żurkowski to zkoušel kolem přesily protihráčů, která nakonec slavila úspěch v podobě zisku míče. Mezitím třinečtí uklidnili hru.
     
    77
    Nedovolených zákrok přibývá. Tentokráte si menší bolístku způsobil hostující Bedecs, který se zdá být v pořádku.
     
    76
    Pjetrovic celkem snadným způsobem vyvezl míč na druhou stranu, avšak ihned poté ho poslal k zemi Dedič. Rozehrávka z domácí poloviny.
     
    75
    Hodně hraniční situace v domácí šestnáctce. Tam se jeden z hráčů Třince ocitl na zemi, avšak pokutový kop se nepíská.
     
    74
    Po delší době se dostal k práci s míčem Bielica, avšak se nejednalo o žádný zákrok, nýbrž o rozehrávku od branky.
     
    73
    Navíc jsou domácí hráči čím dál více nepřesní. To nyní naprosto potvrdil Koj, který si vybral prostor, ve kterém se nenacházel žádný ze spoluhráčů.
     
    72
    Ciencala přišel o balón v nebezpečném prostoru, následně sám fauloval. Hlavní sudí ponechal výhodu, což domácím ale uškodilo.
     
    71
    Máme před sebou závěrečnou dvacetiminutovku. Oba celky by zajisté chtěly vstřelit kýženou branku, avšak spíše sleduje vyrovnanou podívanou.
     
    70
    Z pravé strany přiletěl centrovaný balón, po kterém se akrobaticky pokusil vrhnout Wolsztynski, který se nakonec v dobře přihrávky nacházel v ofsajdu.

    David Suchý

    Branky:


    Górnik Zabrze: Loska (30. Pawłowski)– Wolniewicz, Pjetrovic, Koj, Gryszkiewicz – Nowak, Matuszek, Ambrosiewicz, Smuga – Angulo, Jimenez
    FK Třinec:
    thejrc.org