IHC Prague Rats – IHC Olomouc 8:2 (kon.) | ILHK Hr. Králové – Devils Zlín 9:6 (kon.) | IHC Prague Rats – IHC Olomouc 7:3 (kon.)
ILHK Hr. Králové – Devils Zlín 6:7 (1:2 po s.n.) | ILHK Hr. Králové – Devils Zlín 0:1 (po pr.)
konec
ILHK Hradec Králové
9:6 (2:1, 1:2, 2:2, 4:1)
IHC Devils Zlín
Sobota 23.06.2018, 15:00Final Four Stilmat extraligy mužů inline hokeje • Semifinále
Partner:
     
    46:55
    A ještě dostal osobní sedmiminutový trest hradecký Marek Voženílek, ale na domácí přesilovce to samozřejmě nic nezmění. "Potřebuju čůrat," říká Voženílek, který by už chtěl rovnou do kabin.
     
    46:55
    Ze strany Hronka zůstalo jen u slov, pak k němu ale přijel Richard Kobylík a jeho počínání je ohodnoceno menším trestem za hrubost.
     
    45:00
    Tak ještě šance pro Zlín, zahraje si totiž přesilovku. Tomáš Půlpán se provinil hákováním a následně se ještě poškorpil s Petrem Šenkeříkem, za to oba dostali po menším trestu.
     
    35:20
    Petrovi Šenkeříkovi se to sice nelíbí, ale i tak odchází za katr. Neúmyslně totiž seknul brankáře Mahdala. Přesilovka pro Hradec.
     
    21:30
    Vzájemné vyloučení na obou stranách. Aleš Půlpán a Richard Kobylík jsou vyloučeni za sekání, respektive hrubost, tím pádem se pokračuje ve čtyřech na obou stranách.
     
    16:44
    Zlínští nevyužili obrovskou šanci, ale zahrají si alespoň početní výhodu. Marek Voženílek pyká za podražení.
     
    11:41
    Lukáš Novák dojížděl svou akci vehementně a srazil Daniela Hufa. Rozhodčí ho za to ocenili menším trestem za nedovolené bránění.
     
    06:43
    Síly na hrací ploše se vyrovnají. Lukáš Bezděk je vyloučen za podražení.
     
    03:20
    Devils se dostali do protiútoku a Robin Netušil je následně vyloučen za nedovolené bránění. Přesilovka pro Zlín.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 3. D. Voženílek (Hronek), 4. Hronek (Kuťák, L. Novák), 20. L. Novák (Hronek), 30. Hronek (Kuťák, Poul), 35. Poul (Hronek), 38. Kuťák (A. Půlpán), 42. L. Novák (Mahdal), 44. M. Voženílek (D. Voženílek, T. Půlpán), 48. Hronek (L. Novák, Kuťák) – 5. Vyoral (Hrazdira, Šenkeřík), 13. Hrazdira, 17. Janeba (Hlaváč, Valášek), 27. Šenkeřík (Karafiát, Váňa), 33. Šenkeřík (Kobylík, Váňa), 47. Valášek (Vyoral, Kobylík)


    ILHK Hradec Králové: Mahdal – Bezděk, Hronek, Kuťák (A), L. Novák (A), M. Voženílek, Netušil, D. Voženílek, Malík. A. Půlpán (C), T. Půlpán, O. Poul. Trenér: Zdeněk Karlík.
    IHC Devils Zlín: Huf – Hlaváč, Váňa, Šenkeřík (A), Kobylík, Vyoral, Gago, Karafiát, Janeba (C), Hrazdira (A), Valášek. Trenér: Aleš Bachánek.

    Rozhodčí: Veselý, Výborný.
    bahis siteleri