Olomouc – Ružomberok 2:1 (kon.) | St. Pölten – Znojmo 0:7 (kon.) | Prostějov – Olomouc 7:2 (kon.)
Pardubice – Dukla Praha 0:1 (kon.) | L. Mikuláš – Termalica 1:1 (kon.) | Žižkov – Hr. Králové 0:1 (kon.)
Celtic – Sparta 1:0 (kon.) | Apollon Limassol – Liberec 0:4 (kon.)
konec
FK Pardubice
0:1 (0:1)
FK Dukla Praha
Úterý 03.07.2018, 16:30 • Na Baště, Lázně Bohdaneč • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    89
    Dobrá akce pardubického celku! Roman Kašiar nabral rychlost, ovšem jelikož byl mezi pražskými obránci sám, tak celou akci zastavil a přihrál zpět Danu Šafaříkovi, který na levé straně našel nabíhajícího si Pavla Sokola, jenž vybídl svoji přihrávkou Daniela Kováře, ale ten svoji střelou trefil pouze brankáře Filipa Radu.
     
    61
    David Breda mohl přidat druhou branku pražskému týmu! Z levé strany se dostal až před Nicolase Šmída, jehož však překonat nedokázal.
     
    54
    Obrovský závar v pokutovém území Dukly Praha! Lukáš Zukal svedl vzdušný souboj s brankářem Filipem Radou, který vyhrál a následně se dostal balon k Danielu Kovářovi, který mohl zakončovat do odkryté branky, ovšem hostující obránci zastoupili brankáře Radu a všemožným způsobem udrželi balon před brankovou čarou.
     
    49
    Veliká šance Pardubic! Po standardní situaci se k balonu dostal v pokutovém území Daniel Kovář, jehož hlavičku brankář Filip Rada parádně vyrazil!
     
    41
    Dukla právě vstřelila branku!
    Rohový kop hostující Dukla rychle odvrátila a zamířila do rychlého protiútoku. Naneštěstí pro Pardubice propadla ještě obrana, takže LUKÁŠ HOLÍK společně s Davidem Bezdičkou zamířili na jediného pardubického obránce. První zmiňovaný vzal celou akci na sebe a střelou na bližší tyč posílá hostující Duklu do jednobrankového vedení – 0:1!
     
    32
    Patrik Brandner se dostal v pokutovém území Pardubic k hlavičce a brankář Nicolas Šmíd měl co dělat, aby hlavičku vyrazil.
     
    25
    V posledních pěti minutách střídá šance šanci! Michal Petráň prodloužil balon na zadní tyč, kde stál osamocený Ladislav Mužík, který střelou z voleje přestřelil branku Filipa Rady.
     
    23
    Hezká individuální akce Patrika Brandnera! Hostující hráč nabral rychlost na pravé straně a lehkou kličkou obelstil pardubického obránce Lukáše Čmelíka. Následně se Brandner pokusil vystřelit na první tyč, ale branku těsně minul.
     
    20
    Adam Fousek se dostal z levé strany přes pravého obránce hostujícího týmu a následně přihrával před branku Rady, kde však byl hostující stoper, který na poslední chvíli odpálil balon mimo nebezpečí.
     
    4
    Veliký tlak měl pardubický tým! Míč vracel z pravé strany do pokutového území Tomáš Solil. Balon se dostal až na kopačky Lukáše Čmelíka, kterému však střela nesedla a brankář Filip Rada tak zůstal neohrožen.

    Petr Peleška

    Branky: 41. Holík


    FK Pardubice: Šmíd – Prosek, Zukal, Šejvl, Čmelík, Jeřábek (C), Mužík, Fousek, Solil, Černý, Petráň
    Náhradníci: Knobloch – Sokol, Kovář, Kühnel, Kašiar, Šafařík, Březina

    FK Dukla Praha: Rada – Hanousek (C), Zubaževskij, Brandner, Bilovský, Douděra, Holík, Ostojič, Bezdička, Bezpalec, Preisler
    Náhradníci: Hruška – Šimek, Koreš, Kozel, Tetour, Koval, Breda, Djuranovič, Vlček, Chlumecký, Podaný

    Rozhodčí: Nenadál – Vít, Arnošt
    bahis siteleri