Piast Gliwice – Olomouc 0:3 (kon.) | Hertha – Dukla Praha 3:2 (kon.) | Příbram – Ufa 1:2 (kon.)
Znojmo – Uh. Brod 4:0 (kon.) | Ústí n. L. – Karlovy Vary 1:0 (kon.) | Austria – Dortmund 0:1 (kon.)
konec
Hertha BSC
3:2 (2:1)
FK Dukla Praha
Pátek 13.07.2018, 17:40 • Neuruppin • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy

     
    Je konec! Hertha Berlín nakonec potvrdila roli jasného favorita, nakonec totiž zvítězila 3:2. Český celek rozhodně nepodal špatný výkon, svému soupeři dokázal vstřelit hned dvě branky, což se neděje každý den. Dukla mohla s trochou štěstí sahat po remíze, zlom ale přišel při vlastní brance Chlumeckého. (19:50:39)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Berlínský celek se ještě chopil rozehrávku rohového kopu, který nepřinesl nic závratného. Posléze skončil na zemi jeden z hráčů Dukly.
     
    88
    Velká šance Herthy! Sám ma branku se řítil Kiprit, svoje zakončení ale poslal pouze do rukavice Rady.
     
    88
    Chlumecký dlouho nevěděl, co má vlastně udělat s míčem. Nakonec si vybral volného Miloševiče, který odkopl na druhou stranu.
     
    87
    Baak se celkem neohroženým způsobem vydal od vlastní branky s míčem na kopačce, posléze ale spolupracoval s Kadem.
     
    86
    Fotbalisté ve žlutých dresech přešli s míčem polovinu hrací plochy. Poté si za obranu sebíhal Bradner, který se ale nacházel v ofsajdu.
     
    85
    Střídající Kurt si při přechodu do útoku neporozuměl s Kipritem, který se na poslední chvíli hnul opačným směrem. Bude odkopávat od branky.
     
    84
    Máme před sebou několik posledních minut. Dukla se snaží za každou cenu s výsledkem něco udělat, šance ale nepřicházejí.
     
    79
    Dobrý centr z levé strany směřoval na hlavu Holíka, který se nakonec do zakončení vůbec nedostal. Ještě jeden roh pro Duklu.
     
    78
    Ostojič si nechtěl komplikovat život a před napadajícím protihráčem raději zvolil zpětnou přihrávku až na kopačku Švengera.
     
    77
    Nakonec to bylo s faulem Dukly, soupeř tak rozehrával standardku kousek od středového kruhu. K rozehrávce se postavil Friede.
     
    76
    Podél postranní čáry to zkoušel Bradner, včas se s ním ale vrátil Zografakis, který mu čistým způsobem vzal balón.
     
    75
    Hlavní sudí nakonec ukázal na odkop od branky, Švenger si tak připsal další práci s míčem. Tentokráte balón poslal po zemi.
     
    74
    Z levé strany se o nadýchaný centr pokusil Kurt, do dráhu letu míče se ale postavil jeden z protihráčů. Posléze v souboji o míč zvítězil Bobál.
    72. CHLUMECKÝ - 3:2
     
    72
    Hertha právě vstřelila branku!
    Je tu vedoucí branka německého celku! Přízemní přihrávka směřovala do pokutového území, když tu náhle do ní strčil kopačku MARTIN CHLUMECKÝ, který si tak vstřelil vlastní branku.
     
    72
    I tentokráte musel zakročit pomezní rozhodčí, který odhalil velmi těsně ofsajdové postavení Krebse. Hertha se tak vrací zpět.

    David Suchý

    Branky: 13. Ibišević, 37. Selke, 72. Chlumecký (vla.) – 40. Douděra, 48. Breda


    Hertha BSC: Jarstein (45. Kraft) – Esswein (63. Covic), Friede (63. Stark), Torunarigha (63. Baak), Kade (63. Mittelstädt) – Dilrosun (63. Zografakis), Skjelbred (63. Duda), Lustenberger (63. Krebs), Kalou (63. Kurt) – Selke (63. Kiprit), Ibišević (63. Proničev)
    Náhradníci: Kraft, Stark, Duda, Mitttelstädt, Kurt, Baak, Proničev, Covic, Kiprit, Zografakis, Krebs

    FK Dukla Praha: Rada – Miloševič, Ostojič, Bobál (46. Chlumecký), Podaný – Hanousek (62. Bilovský), Holík (80. Krunert), Tetour – Douděra (62. Brandner), Breda, Holenda (68. Djuranovič)
    Náhradníci: Bezpalec, Chlumecký, Preisler, Krunert, Brandner, Djuranovič, Hruška

    Diváci: 750
    thejrc.org