Tisková konference 1.SK Prostějov (kon.) | Tisková konference FC MAS Táborsko (kon.)
Tisková konference SFC Opava (zruš.) | Tisková konference FK Dukla Praha (kon.)
Tisková konference MFK Chrudim (kon.) | Tisková konference Ligové fotbalové asociace (kon.)
konec
Tisková konference FC MAS Táborsko

Čtvrtek 19.07.2018, 12:30Tiskové konference
     
    Ředitel Holub končí tiskovou konferenci. (12:56:15)
     
    Ředitel Holub o B týmu: "Kádr B týmu má 11+2 hráčů, věříme, že budeme s dorostenci hrát klidný střed divizní tabulky. Krajský přebor pro ně loni nebyl ideální. Když přišla nabídka postupu, vzali jsme ji. Trenér zatím není a řešíme ho."
     
    Kapitán Navrátil: "Loni nás novináři tipovali na sestup a na sedm bodů. Nikdy nemůžete vědět, jak to dopadne."
     
    Ředitel Holub: "Znovu nás experti netipují nijak vysoko, ale tlak si nepřipouštíme. Máme prvních pět kol těžkých, půjdeme zápas od zápasu. Věříme, že letos uspějeme."
     
    Trenér Tobiáš o prvním soupeři z Hradce: "Zraněného z přípravy nikoho nemáme, což je velké štěstí. Kádr tak máme pohromadě, na Hradec jsme připravení. Je to silný soupeř s postupovými ambicemi. Chceme s Hradcem hrát důstojnou roli, neprohra bude úspěchem. Věřím, že přijde hodně lidí, počasí bude pěkné."
     
    Trenér Tobiáš o příchodech:" Potřebovali jsme sestavu doplnit, jelikož odešli Mršič s Nešickým. Přišel Pfeifer z Plzně, Frýdek ze Sparty, Berešík z Teplic, obránci Hasil a Zárybnický také z Teplic. Přivedli jsme do útoku Ibrahimu ze Senegalu, přišel také Pavel Pilík z Ústí. Testujeme také jednoho devatenáctiletého hráče z Ghany."
     
    Ředitel Holub o výstavbě tribuny: "U výstavby tribuny máme problémy s projektovou dokumentací. Chceme vše zvládnout a poskytnout divákům větší komfort."
     
    Ředitel Holub: "Spouštíme nové webové stránky, dnes i nafotíme kádr."
     
    Ředitel Holub informuje o novém hracím termínu (neděle odpoledne), od kterého očekává vyšší návštěvnost.
     
    Kapitán Navrátil: "V kabině nemáme rušivý element. Kluci, kteří přišli, chtějí pracovat. Váží si toho, že jsou u nás v klubu. Vnímáme to jako konkrenční boj, tohle v povědomí máme. Víme, že do zápasu za nás může naskočit někdo nový, pak už se nemusíme do kádru dostat. Mým cílem je dovést tým výše než loni. Máme za sebou těžkou sezonu, kterou jsme tehdy pokazili už na podzim."
     
    "Trenér Tobiáš k letní přípravě: "Byla utkání, která jsme sehráli velmi slušně. Nesedl nám jen turnaj v Počátkách. Herní styl nám nešlapal, upustili jsme od změn. Později už zápasy vypadaly lépe."
     
    Trenér Tobiáš: "V kádru se snažíme vytvořit konkurenci a chceme mít všechny posty zdvojené. Kluci v kabině cítí, že konkurence je. Hráči jsou perspektivní a mají budoucnost."
     
    Trenér Tobiáš: "Měli bychom mít v kádru 22 hráčů, z toho tři brankáři. Máme jen tři hráče na hostování, devatenáct je našich kmenových. To je cesta, kterou chceme jít. Přejeme si klub stabilizovat. Rádi bychom vychovali mladé hráče."
     
    Josef Holub oznámil rozpočet klubu, který činí 18 milionů korun. "Máme nového partnera a věříme, že budeme stabilizovanější než doposud. Nový sponzor Zaječická hořká se objeví také na našich nových dresech."
     
    Ředitel Holub: "Rádi bychom, aby se neopakovala loňská sezona. Chceme hrát klidný střed tabulky. Nechceme v závěru sezony bojovat o záchranu. Dalším naším cílem je dojít co nejdál v MOL Cupu. Chceme se utkat opět s ligovým týmem, podobně jako loni s Teplicemi".
     
    Ředitel klubu zahajuje tiskovou konferenci.
     
    Dnešní tiskové konference FC MAS Táborsko se zúčastní výkonný ředitel Josef Holub, hlavní trenér Kamil Tobiáš a kapitán A týmu Jakub Navrátil.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:30.

    Josef Janda

    thejrc.org