Chomutov – Jekatěrinburg 0:5 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
0:5 (0:1, 0:2, 0:2)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pátek 27.07.2018, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:38 Francis PARÉ - 0:5
     
    44:38
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Demolice Chomutova pokračuje a Štěpán Lukeš inkasuje pátý kousek! Akci na jeden dotek zakončil FRANCIS PARÉ, jenž dostal přihrávku na zlatém podnosu od Denise Bobrova. Asistence: Georgij Bělousov a Denis Bobrov.
    41:04 Dan SEXTON - 0:4
     
    41:04
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Elitní formace hostujícího celku je uplně někde jindy a utkání dominuje! Od modré čáry vypálil Stanislav Jegoršev, do jehož rány vložil hůl DAN SEXTON. Pokus od opory Jekatěrinburgu zamířil do levého horního rohu branky. Asistence: Stanislav Jegoršev.
    26:19 Da COSTA - 0:3
     
    26:19
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Avtomobilist využívá také přesilovou hru, když si mezi obránce najel STEPHANÉ DA COSTA, který se tak dostal do samostatného úniku. Francouzský reprezentant předvedl, že má opravdu rychlé ruce a zakončením po ledě překonal bezmocného domácího brankáře. Asistence: Georgij Mišarin.
    24:41 Javgenij ČESALIN - 0:2
     
    24:41
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Ruský celek se dostává do dvoubrankového vedení! Stepan Chripunov vystřelil z levé strany hrací plochy. Do jeho pokusu vložil hůl JEVGENIJ ČESALIN, jenž nedal Štěpánu Lukešovi šanci. Asistence: Stepan Chripunov.
    14:32 Stephané Da Costa - 0:1
     
    14:32
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Dan Sexton vletěl mezi obránce a jeho pokus ještě stihl před sebe vykopnout chomutovský brankář. Ovšem k černé gumě se jako první dostal STEPHANÉ DA COSTA. Francouzský reprezentant je ohromně produktivní, což předvedl i nyní. Asistence: Dan Sexton a Nigel Dawes.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 15. Da Costa (Sexton, Dawes), 25. Česalin (Chripunov), 27. Da Costa (Mišarin), 42. Sexton (Jegoršev), 45. Paré (Bělousov, Bobrov)


    Piráti Chomutov: Lukeš (Stezka) – Jank, Flemming, Dietz, Valach, Štich, Knot, Blaha, Trefný – Tomica (C), Šťovíček, Khlůfek – Koblasa, Chlouba, Stránský – Sklenář, Vantuch, Skokan (A) – Dlouhý, Lauko, Chrpa.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Sochackij) – Mamkin, Mišarin, Vasilevskij, Tjamkin (C), Jegoršev, Bobrov (A), Gurkin, Timašov, Rassejkin, Ščemerov – Dawes (A), Da Costa, Sexton – Krikunov, Kučerjavenko, Milovzorov – Bělousov, Paré, Golyšev – Česalin, Popov, Chripunov.

    Rozhodčí: Petružálek, Zubzanda – Gerát, Hynek

    Diváci: 1531
    thejrc.org