Chomutov – Jekatěrinburg 0:5 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
0:5 (0:1, 0:2, 0:2)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Pátek 27.07.2018, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:39
    Ani po krásné akci se domácí neradují! Roman Chlouba viděl před brankou Dávida Skokana, který okamžitě zakončil, ale puk projel jen vedle pravé tyče. Jakub Kovář měl tentokrát obrovskou porci štěstí na své straně.
     
    51:35
    Další parádní akce hostujícího celku na jeden dotek! Mezi kruhy číhal Milovzorov, jenž v jasné pozici přestřelil branku. Nutno podotknout, že domácí čtveřice už mohla jít jen na párek.
     
    50:49
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Stanislav Dietz – 2 min., nedovolené bránění).
     
    45:26
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Lukáš Vantuch – 2 min., držení).
    44:38 Francis PARÉ - 0:5
     
    44:38
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Demolice Chomutova pokračuje a Štěpán Lukeš inkasuje pátý kousek! Akci na jeden dotek zakončil FRANCIS PARÉ, jenž dostal přihrávku na zlatém podnosu od Denise Bobrova. Asistence: Georgij Bělousov a Denis Bobrov.
     
    44:13
    Po zákroku Štěpán Lukeš ležel vedle své svatyně. Kotouč doputoval na kruh pro vhazování, odkud Dan Sexton zahodil trestuhodně stoprocentní příležitost ke skórování, když trefil jen boční síť.
    41:04 Dan SEXTON - 0:4
     
    41:04
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Elitní formace hostujícího celku je uplně někde jindy a utkání dominuje! Od modré čáry vypálil Stanislav Jegoršev, do jehož rány vložil hůl DAN SEXTON. Pokus od opory Jekatěrinburgu zamířil do levého horního rohu branky. Asistence: Stanislav Jegoršev.
     
    37:47
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Nikolaj Timašov – 2 min., krosček).
     
    36:06
    Další parádní akce ruského týmu! Nigel Dawes už mohl střílet, ale zvedl hlavu a přihrál na druhý kruh pro vhazování, kde už číhal autor dvou branek. Zakončení Da Costy zlikvidoval skvěle se přesouvající Štěpán Lukeš. Puk mu totiž mířil mezi ruku a tělo, jenže mladý brankář si mezeru pohlídal.
     
    34:21
    Obrovská šance Avtomobilistu! Přihrávka před branku byla sražená k levému kruhu pro vhazování, kde byl osamocený Stepan Chripunov, jemuž se kotouč postavil na hranu, a tak ve vyložené šanci minul.
     
    31:19
    Dávid Skokan přiklepl kotouč na Romana Chloubu, který si nejprve stáhl puk kolem projíždějícího beka. Jenže následný pokus mířil jen těsně nad horní tyč.
    26:19 Da COSTA - 0:3
     
    26:19
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Avtomobilist využívá také přesilovou hru, když si mezi obránce najel STEPHANÉ DA COSTA, který se tak dostal do samostatného úniku. Francouzský reprezentant předvedl, že má opravdu rychlé ruce a zakončením po ledě překonal bezmocného domácího brankáře. Asistence: Georgij Mišarin.
     
    25:43
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Juraj Valach – 2 min., podražení).
    24:41 Javgenij ČESALIN - 0:2
     
    24:41
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Ruský celek se dostává do dvoubrankového vedení! Stepan Chripunov vystřelil z levé strany hrací plochy. Do jeho pokusu vložil hůl JEVGENIJ ČESALIN, jenž nedal Štěpánu Lukešovi šanci. Asistence: Stepan Chripunov.
     
    20:50
    Z rychlého protiútoku to mohlo být už 0:2! Maxim Rassejkin přihrával před odkrytou branku, kam si najížděl Stephané Da Costa, jenž minul. V ROCKNET ARÉNĚ to jen zahučelo!
     
    20:14
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Ilja Krikunov – 2 min., podražení).
     
    17:18
    Parádní akce Dávida Skokana, jenž se nacpal před brankáře, ale místo zakončení vymyslel nádhernou zadovku na Petra Koblasu. Chomutovský útočník zacinkal na tyčku Kovářovy branky.
    14:32 Stephané Da Costa - 0:1
     
    14:32
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Dan Sexton vletěl mezi obránce a jeho pokus ještě stihl před sebe vykopnout chomutovský brankář. Ovšem k černé gumě se jako první dostal STEPHANÉ DA COSTA. Francouzský reprezentant je ohromně produktivní, což předvedl i nyní. Asistence: Dan Sexton a Nigel Dawes.
     
    12:35
    Ve středním pásmu nabral rychlost Lukáš Vantuch, který mířil do pravého horního rohu branky. Ovšem jeho střele chybělo jen pár centimetrů. Jakub Kovář se po černé gumě jen marně natahoval.
     
    10:56
    Po přihrávce zpoza branky zůstal na levém kruhu osamocený Petr Koblasa, jenž viděl odkrytou klec. Ovšem Jakub Kovář se výborně přesunul a puk vyrazil. To byl opravdu fantastický zákrok českého gólmana.
     
    09:45
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Georgij Mišarin – 2 min., podražení).
     
    07:06
    Bobrov viděl před brankou osamoceného Francise Parého, jenž po ledě zakončil jen těsně vedle branky. Štěpán Lukeš ji při přesunu ještě posunul, takže se hra přerušuje.
     
    06:47
    Příliš prostoru na pravém kruhu dostal Nigel Dawes, jenž viděl místečko v horním rohu branky. Ovšem chomutovský brankář předvedl, že má hodně rychlou lapačku.
     
    05:02
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Stránský – 2 min., příliš mnoho hráčů).

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 15. Da Costa (Sexton, Dawes), 25. Česalin (Chripunov), 27. Da Costa (Mišarin), 42. Sexton (Jegoršev), 45. Paré (Bělousov, Bobrov)


    Piráti Chomutov: Lukeš (Stezka) – Jank, Flemming, Dietz, Valach, Štich, Knot, Blaha, Trefný – Tomica (C), Šťovíček, Khlůfek – Koblasa, Chlouba, Stránský – Sklenář, Vantuch, Skokan (A) – Dlouhý, Lauko, Chrpa.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Sochackij) – Mamkin, Mišarin, Vasilevskij, Tjamkin (C), Jegoršev, Bobrov (A), Gurkin, Timašov, Rassejkin, Ščemerov – Dawes (A), Da Costa, Sexton – Krikunov, Kučerjavenko, Milovzorov – Bělousov, Paré, Golyšev – Česalin, Popov, Chripunov.

    Rozhodčí: Petružálek, Zubzanda – Gerát, Hynek

    Diváci: 1531
    thejrc.org