Třinec – Prostějov 0:2 (kon.) | Chrudim – Ústí n. L. 2:3 (kon.)
konec
MFK Chrudim
2:3 (1:0)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
Sobota 28.07.2018, 10:15 • Městský fotbalový stadion Za Vodojemem, Chrudim • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    A právě střelec zatím rozdílového gólu Martin Jindráček dostává za zdržování hry žlutou kartu.
     
    90
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se chrudimské publikum ještě raduje! Po rohovému kopu došlo k obrovskému závaru, po které míč do sítě doslova dotlačil JAKUB ŠÍPEK – 2:3!
     
    87
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to je definitivní konec chrudimských nadějí. Petr Drahoš se při návratu do obrany prezentoval nepřesnou přihrávkou na brankáře Mrázka, míč vystihl MARTIN JINDRÁČEK, udělal gólmanovi kličku a následně v poklidu dovedl míč do prázdné branky – 1:3!
     
    84
    Střídání v týmu FK Ústí nad Labem: ze hřiště odchází Michal Leibl, přichází Adam Nágl.
     
    80
    Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Sebastien Langr, přichází Martin Sulík.
     
    76
    Další z protiútoků Army zastavil faulem na žlutou kartu kapitán Chrudimi Sebastien Langr.
     
    71
    Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Petr Rybička, přichází Tomáš Froněk.
     
    67
    Daniel Procházka mohl výrazně přiblížit Ústecké zisku tří bodů, poté, co mu míč naservíroval Langr. Hostující hráč postupoval sám na gólmana, kterého sice obstřelil, ještě před brankovou čarou ale míč zastavil Krčál.
     
    63
    Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Daniel Vašulín, přichází Jakub Šípek.
     
    62
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to je velká sprcha pro chrudimské fotbalisty, soupeř po dalším rychlém protiútoku otáčí skóre ve svůj prospěch! Rychlá akce po rohovém kopu končí dalším zakončením do prázdné branky v podání DANIELA RICHTERA, který zakončil postup Army ve dvou proti brankáři – 1:2!
     
    59
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Chrudimští pálí šance, soupeř se raduje z vyrovnání! Obrana domácích si nepohlídala DANIELA RICHTERA, který si ještě narazil se spoluhráčem a následně zakončil po zemi k tyči do odkryté branky! Po hodině hry se startuje od nuly – 1:1!
     
    59
    Těch neproměněných tutovek Chrudimi je na můj vkus až příliš! Za obranu si naprosto v pohodě zaběhl Tomáš Dostálek, svůj samostatný únik ale nastřelil pouze do Lindra!
     
    56
    Míč si vzal Petr Rybička, brankář Lindr vystihl stranu a penaltu Chrudimi zneškodnil!
     
    54
    Ruka v pokutovém území Ústí nad Labem, je to penalta Chrudim!
     
    53
    Velkou radost mohl chrudimským fanouškům udělat Daniel Vašulín, který po Rybičkově přiklepnutí postupoval naprosto sám na brankáře! Ze své šance byl ale zřejmě sám překvapen, zkusil udělat mimo vápno Lindrovi kličku, ale ústecký brankář skvělým zákrokem zabránil nejhoršímu!
     
    46
    Střídání v týmu FK Ústí nad Labem: ze hřiště odchází Olivier Kingue, přichází Vojtěch Brak.
    Střídání v týmu FK Ústí nad Labem: ze hřiště odchází Michal Bílek, přichází Daniel Procházka.
     
    40
    A rázem to mohlo být o dvě branky! Petr Rybička nejprve zvládl souboj s Kinguem a pěknou kolmicí rozběhl svého kolegu z útoku Daniela Vašulína! Chrudimský mladík zamířil s balonem až do šestnáctky, odkud přihrávkou na malé vápno našel nabíhajícího Kesnera. Jeho rána z první skončila zhruba metr od levé tyče!
     
    37
    Chrudimský Tomáš Dostálek ukázal svoji rychlost na levé straně, vracející se Jiří Miskovič musel zatáhnout za záchrannou brzdu a nadějný protiútok uhasil faulem. Žlutá karta je na místě.
     
    35
    První žlutá karta přichází také na chrudimské straně, obdržel jí stoper Petr Drahoš za zákrok zezadu na Jindráčka.
     
    31
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Nováček druhé nejvyšší soutěže se po půlhodině hry dostává do vedení. A co víc? Fantastickým způsobem! Skvělou one-man-show předvedla posila DAVID SIXTA, který si vzal míč na půlící čáře, přešel přes bránícího hráče a z velké vzdálenosti poslal balon nechytatelně do horní poloviny ústecké branky – 1:0!
     
    27
    Po ponechané výhodě se rozhodčí vrátil k předchozí situaci a udělil za faul na Řezníčka žlutou kartu hostujícímu Michal Bílek.
     
    18
    Chvíli na to to již byla druhá velká šance Chrudimi a znovu z dílny aktivního Daniela Vašulína! Vysoký chrudimský útočník si na hraně vápna zpracoval balon na hruď a z otočky ze vzduchu vyslal velmi zajímavé zakončení! Lindr byl u své tyče včas, odrazil balon jen na Kesnera, jehož opakovaný nástřel na malé vápno již výraznější nebezpečí nepřinesl.
     
    15
    Hrubá chyba v obraně Chrudimi mohla přinést pohromu! Mrázek se špatně dohol s Drahošem, zezadu je překvapil Marek Krátký, který jim míč sebral a snažil se z otočky zakončit do prázdné branky. Chrudimský brankář ale včas zareagoval a skvělým skokem zabránil pohromě!
     
    6
    V šesté minutě jsme viděli první výraznější příležitost Chrudimi! Ondřej Kesner z dalšího rohového kopu neomylně posadil balon na hlavu Jakuba Krčála, jehož další pokus již byl mnohem nebezpečnější! Lindr skvělým zákrokem vytáhl míč z pod břevna na další roh!

    Petr Dejnožka

    Branky: 31. Sixta, 90. Šípek – 59. D. Richter, 62. D. Richter, 87. Jindráček

    Karty:   35. Drahoš (CHR), 76. Langr (CHR) – 27. Bílek (UNL), 37. Miskovič (UNL), 90+2. Jindráček (UNL)

    Neproměněná penalta: 56. Rybička (CHR), brankář Lindr zneškodnil


    MFK Chrudim: Mrázek – Řezníček, Drahoš, Krčál, Mastík – Langr (C) (80. Sulík) – Kesner, Sixta, Dostálek – Rybička (71. Froněk), Vašulín (63. Šípek).
    Náhradníci: Zíma – Hlavsa, Krištof, Froněk, Sulík, Šípek, Kopecký.

    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Lindr – Strada, Pimpara, Kingue (46. Brak), Leibl (84. Nágl) – Krátký, D. Richter, J. Peterka (C), Miskovič, Bílek (46. D. Procházka) – Jindráček.
    Náhradníci: Tvrdoň – Brak, Drame, D. Procházka, P. Výborný, Matějka, Nágl.

    Rozhodčí: Lerch – Melichar, Ratajová

    Diváci: 1190
    thejrc.org