Táborsko – Vítkovice 4:2 (kon.) | Č. Budějovice – Vlašim 1:0 (kon.) | Brno – Chrudim 3:0 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
3:0 (1:0)
MFK Chrudim
Neděle 05.08.2018, 20:00 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    84
    Brno právě vstřelilo branku!
    Ten se však hostům nepovedl a domácí rozjeli další brejk, který končí třetí – pojišťující brankou. Míč se dostal zleva na střed k Magerovi, který jej poslal dál Růskovi. Ten vybídl kolmicí do sprintu Šurala, jenž dal lahůdkový pas pod sebe napříč šestnáctkou DAMIÁNU BARIŠOVI a ten se přesnou ranou z první k tyči podruhé dnes zapsal mezi střelce – 3:0.
     
    60
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí se dočkávají zasloužené druhé branky! Opět se jeden z Brňanů dostal na zadní k tyči hlavičce, ta ale ještě na branku neprošla, ale dostala se k volnému LUKÁŠI MAGEROVI, který s přispěním protihráče v pádu uspěl a dostal míč do sítě – 2:0.
     
    39
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení a nutno říci, že zaslouženě. Jihomoravané uspali svého soupeře kolem vápna, až se k míči dostal na jeho hranici slovenský záložník DAMIÁN BARIŠ a parádní skákavou ranou zamířil přesně na zadní tyč. První soutěžní branka Bariše a na Srbské je o něco veseleji – 1:0.

    Daniel Kinc

    Branky: 39. Bariš, 60. Magera, 84. Bariš


    FC Zbrojovka Brno: Melichárek (C) – Jakub Šural, Vraštil, Pavlík, Eismann – Štepanovský (81. Jambor), Bariš, Kříž, Bartolomeu (72. Lutonský) – Růsek (85. L. Krejčí), Magera.
    Náhradníci: Halouska – Sukup, Kryštůfek, Jambor, L. Krejčí, Lutonský, Zikl.

    MFK Chrudim: Mrázek – Řezníček, Drahoš, Krištof (82. Vašulín), Krčál – Kesner, Langr (C), Sixta (66. Sulík), Mastík, Dostálek (70. Froněk) – Šípek.
    Náhradníci: Zíma – Hlavsa, Stránský, Kopecký, Sulík, Vašulín, Froněk.

    Rozhodčí: Jílek – Kotalík, Pečenka
    thejrc.org