Táborsko – Vítkovice 4:2 (kon.) | Č. Budějovice – Vlašim 1:0 (kon.) | Brno – Chrudim 3:0 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
3:0 (1:0)
MFK Chrudim
Neděle 05.08.2018, 20:00 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Nastavují se dvě minuty.
     
    85
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Antonín Růsek, přichází Ladislav Krejčí.
     
    84
    Brno právě vstřelilo branku!
    Ten se však hostům nepovedl a domácí rozjeli další brejk, který končí třetí – pojišťující brankou. Míč se dostal zleva na střed k Magerovi, který jej poslal dál Růskovi. Ten vybídl kolmicí do sprintu Šurala, jenž dal lahůdkový pas pod sebe napříč šestnáctkou DAMIÁNU BARIŠOVI a ten se přesnou ranou z první k tyči podruhé dnes zapsal mezi střelce – 3:0.
     
    82
    Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Denis Krištof, přichází Daniel Vašulín.
     
    81
    Na dnešní utkání bylo vydáno 2 321 lístků.
     
    81
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Peter Štepanovský, přichází Dan Jambor.
     
    72
    Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Robert Bartolomeu, přichází Milan Lutonský.
     
    70
    Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází Tomáš Dostálek, přichází Tomáš Froněk.
     
    70
    O to víc je mohla mrzet, když hosté šli zprava do brejku, Langr dostal ideální pas na penaltu, ale z první branku soupeře trestuhodně přestřelil. Největší šance Chrudimi v zápase.
     
    66
    Střídání v týmu MFK Chrudim: ze hřiště odchází David Sixta, přichází Martin Sulík.
     
    60
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí se dočkávají zasloužené druhé branky! Opět se jeden z Brňanů dostal na zadní k tyči hlavičce, ta ale ještě na branku neprošla, ale dostala se k volnému LUKÁŠI MAGEROVI, který s přispěním protihráče v pádu uspěl a dostal míč do sítě – 2:0.
     
    60
    A další šance ze vzduchu! Nejprve po centru Bartolomea hlavičkoval Magera, ale Mrázek zasáhl, a poradil si také s hlavičkou Pavlíka, který hlavičkoval o chvíli později.
     
    59
    Přímý kop byl zahrán fantasticky, když si na centr Bartolomea vyskočil zhruba na penaltě Růsek, ale jeho hlavičku vytáhl na brankové čáře skvělým zákrokem Mrázek.
     
    50
    Šanci ale měli na druhé straně také hosté, když Krištof vracel míč do ohně na malé vápno, Melichárek musel na zem a v nepřehledné situaci domácí nakonec natřikrát balón odvrátili.
     
    49
    A tak přišla první vážnější šance Brna ve druhé půli. Bariš vysunul Bartolomea, který si míč naváděl z pravé strany, a mohl klidně přihrát, ale rozhodl se pro křižnou ránu, která branku soupeře těsně minula.
     
    39
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení a nutno říci, že zaslouženě. Jihomoravané uspali svého soupeře kolem vápna, až se k míči dostal na jeho hranici slovenský záložník DAMIÁN BARIŠ a parádní skákavou ranou zamířil přesně na zadní tyč. První soutěžní branka Bariše a na Srbské je o něco veseleji – 1:0.
     
    25
    Z ničeho nic další velká šance Brna! Magera odstavil tělem soupeře na levé straně, čímž udělal prostor pro Bartolomea. Ten běžel z úhlu tísněn obráncem sám na branku, ale na vyběhnuvšího Mrázka si ranou po zemi nepřišel!
     
    11
    První velká šance Brna v zápase! Štěpanovský dostal parádní kolmici do běhu na pravé straně, z jedničky odcentroval na přední tyč k Magerovi, ale toho ve stoprocentní šanci vychytal nohou u své tyče Mrázek!

    Daniel Kinc

    Branky: 39. Bariš, 60. Magera, 84. Bariš


    FC Zbrojovka Brno: Melichárek (C) – Jakub Šural, Vraštil, Pavlík, Eismann – Štepanovský (81. Jambor), Bariš, Kříž, Bartolomeu (72. Lutonský) – Růsek (85. L. Krejčí), Magera.
    Náhradníci: Halouska – Sukup, Kryštůfek, Jambor, L. Krejčí, Lutonský, Zikl.

    MFK Chrudim: Mrázek – Řezníček, Drahoš, Krištof (82. Vašulín), Krčál – Kesner, Langr (C), Sixta (66. Sulík), Mastík, Dostálek (70. Froněk) – Šípek.
    Náhradníci: Zíma – Hlavsa, Stránský, Kopecký, Sulík, Vašulín, Froněk.

    Rozhodčí: Jílek – Kotalík, Pečenka
    bahis siteleri