Real Madrid – Juventus 3:1 (kon.) | AC Milán – Barcelona 1:0 (kon.)
konec
AC Milán
1:0 (0:0)
FC Barcelona
Neděle 05.08.2018, 02:05 • Levi's Stadium (Santa Clara) • International Champions Cup • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Přeji příjemný vstup do nového dne a někdy příště se budu těšit znovu na počtenou! (04:18:34)
     
    STATISTIKY ZÁPASU:

    Góly: 1:0.
    Držení míče (v %): 32:68.
    Střely na branku: 5:6.
    Střely mimo: 1:6.
    Rohy: 2:9.
    Ofsajdy: 0:0.
    Fauly: 22:8.

     
    Je dobojováno. Vítězem dnešního utkání se nakonec stává tým AC Milán! Objektivně však musíme podotknout, že herně navrch měla Barcelona. Několikrát nebezpečně pálil Malcom Oliveira, aktivní byl rovněž Munir El Haddadi, a když v obrovské šanci selhal těsně před koncem také mladičký Ricard Puig, zdálo se, že uvidíme penalty. Do té doby spíše pasivní celek z Itálie si ovšem nechal to nejlepší až na nastavený čas a po dokonale provedené akci rozhodl v posledních sekundách utkání nekompromisní ranou André Silva!
     
    90+2
    Konec zápasu.
    90+2. André Miguel VALENTE SILVA - 1:0
     
    90+2
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Tak to je panečku závěr, z vítězství se zcela jistě bude radovat celek z Milána! Výborně to udělal Hakan Calhanoglu. Turecký záložník totiž úspěšně zatáhl balon po levém křídle a všiml si za pokutovým územím volného Francka Kessiého. Ten povedeně naznačil střelu, a poté, mu obránce skočil na lep, prostrčil míč na zcela volného ANDRÉHO SILVU. Ten už měl před sebou pouze poslední překážku v podobě ter Stegena a propálil jej tvrdou ranou na přední tyč!
     
    90+1
    Katalánský tým dále hledá cestu do střeleckých pozic. Stále ovšem marně, jelikož byl Ricard Puig zdvojen a nemohl si tak pobídku od Arthura lépe zpracovat. Do akce tedy může postupovat Milán.
     
    90
    Barcelonští měli k dipozici ještě jeden rohový kop z levé strany, ale nic už z něj nevytěžili. Zároveň čtvrtý rozhodčí signalizuje, že zápas prodlouží o dvě nastavené minuty.
    88. Mladý Ricard Puig se mohl stát hrdinou a rozhodnout!
     
    88
    Ricard Puig mohl být hrdinou, ovšem ve vyložené šanci selhal! Nélson Semedo zatáhl míč z pravé strany do vápna a nacentroval na vzdálenější tyč. Tam se ke střele bez přípravy dostal právě Puig, ale poloodkrytou klec trestuhodně míjí! Mladý forvard dost možná neunesl tíhu okamžiku...
     
    87
    Utkání nám plyne k devadesáté minutě a na hřišti se bohužel nic zrovna zásadního neděje. Více slyšet jsou fanoušci Barcelony, zápas však je mírným zklamáním.
     
    86
    Hakan Calhanoglu se nerozpakoval a zpoza vápna pozdravil ter Stegena. Barcelonský gólman se ukázal být dobře postaven a nadvakrát balon zvládl zkrotit.
     
    86
    Dnešní utkání sleduje 51 391 diváků.
     
    85
    Milán už na ofenzivní snahu tak trošku rezignoval a zatáhl se do poměrně hlubokého bloku. Mladý barcelonský tým se snaží soupeře přechytračit vtipnými narážečkami, leč zatím to úspěch neslaví.
    83. Puig skvělým pasem našel Semeda, ten ale z úhlu neuspěl
     
    83
    To byla šance! Puig skvěle oslovil nabíhajícího Nélsona Semeda. Ten míč v pokutovém území dobře zpracoval a z pravé strany stanul před Donnarummou, ale nedokázal jej propálit.
     
    82
    Hakan Calhanoglu prostrčil míč do šestnáctky na Andrého Silvu. Ten opět nezpracoval ideálně, ale přesto dokázal tureckému záložníkovi míč vrátit. Přesto už Milán více nezahrozil.
     
    81
    Nutno podotknout, že v těchto chvílích skutečně nesledujeme žádnou atraktivní podívanou. Aktivnější je Barcelona, ale v klíčových fázích se nemůže dostat přes soupeřův obranný val.
     
    79
    Malcom Oliveira si už brousil zuby na nakopnutý balon za obranu, ale Luca Antonelli vydařeným obranným zákrokem hlavou zabránil jakémukoliv nebezpečí před svatyní Donnarummy.
     
    79
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Mateo Musacchio, přichází Cristián Zapata.
     
    79
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Jesús Fernández Saez, přichází Giacomo Bonaventura.
     
    78
    Do hry se zapojil také ter Stegen, jenž nevymýšlel nic převratného a roztáhl hru do pravé strany na Nélsona Semeda. Barcelona teď ale neví kudy a míč zůstává na její obranné polovině.
     
    77
    Hráči využili pauzy po faulu na Sergiho Roberta k občerstvení a do zbytku základní hrací doby by tak mohli jít plní sil. Míč znovu drží fotbalisté španělského týmu.
     
    77
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Rafael Alcántara do Nascimento, přichází Abel Ruiz.

     
    77
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Marlon Santos da Silva Barbosa, přichází Óscar Mingueza.
     
    76
    Rohy se dnes Barceloně příliš nedaří. Malcom Oliveira jej opět nekopl vyloženě špatně, ale důrazný Ignacio Abate byl před svojí brankou pánem. Poté byl ve středu pole faulován Sergi Roberto.
     
    75
    Barcelonští mají k dispozici další rohový kop z pravé strany. Ještě před tím však přichází na řadu další várka střídání. Dočkáme se gólu, nebo budou muset rozhodnout až pokutové kopy?
     
    74
    Nélson Semedo naznačil střelu a ještě posunul míč na Munira El Haddadiho. Ten si kulatý nesmyl kryl tělem, a po chvíli spadl. Zřejmě ale vlastním zaviněním a vzrušení tak bylo zbytečné.
     
    73
    Příchod Ricarda Puiga hru z pohledu Barcy zcela jistě oživil a nyní se opět dostal k míči v zajímavé pozici. Škoda pro Blaugranas, že z dobré pozice centroval mimo dosah všech svých nabíhajících spoluhráčů.
     
    71
    A máme tu další žlutý kartónek pro Milánské! Vidí jej José Mauri (ACM), a to za zřejmý faul na otloukánka Ricarda Puiga. Tady se Mauri vzteká zbytečně.
     
    70
    Luca Antonelli dorazil do souboje s Rafinhou později, než by bývalo bylo zdrávo, a po nedovoleném skluzu bude Barcelona moci v klidu uvést balon zpět do hry.

     
    69
    André Silva o sobě dal nyní vědět faulem, jehož pomocí zastavil potenciální protiútok Blaugranas. Ti rychhle rozehráli a přes dobrou práci Nélsona Semeda míří stále blíže soupeřově svatyni.
     
    67
    AC Milán zažívá poměrně silnou pasáž a po další pěkné akci donutil ter Stegena k zákroku Suso. Jeho střela ale nebyla nejlépe umístěná a gólmanovi stačilo nastavit své rukavice.
     
    66
    Hakan Calhanoglu to udělal velmi dobře a po dlouhém sprintu vysunul do vápna Andrého Silvu. Ten ovšem hrubě nezvládl první dotek a míč se tak dostal lacino do zámezí. To je škoda pro Milánské!

     
    65
    Tak teď se pořádně přiostřilo! Franck Kessié (ACM) trefil Ricarda Puiga rukou do obličeje a vidí žlutou kartu. Poté se navíc ještě ztrhla menší rozmíška, ale sudí již vše uklidnil.
     
    63
    Za míčem se do šestnáctky hnal Rafinha a prudkým centrem napálil Ignazia Abateho. Malcom Oliveira poté rozehrával z pravé strany rohový kop, který hlavou pohlídal důsledný Mateo Musacchio.
     
    62
    Barcelona pokračuje v pozvolné rozehrávce, ale fanoušci by chtěli vidět něco víc a začínají to pomalu dávat najevo. Marlon nicméně zvolil další přihrávku na gólmana.
     
    62
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Fabio Borini, přichází Alen Halilovic.
     
    61
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Ricardo Rodríguez, přichází Luca Antonelli.
     
    61
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Patrick Cutrone, přichází André Miguel Valente Silva.
     
    61
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Manuel Locatelli, přichází José Mauri.
     
    61
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Davide Calabria, přichází Ignazio Abate.
     
    60
    Znovu se o slovo přihlásil Malcom Oliveira. Nadějný Brazilec se nyní dostal do role centrujícího hráče a poslal balon ze své kopačky pouze na poklidný dosah Gianluigiho Donnarummy.
     
    59
    Barcelona v těchto chvílích v klidu kontroluje míč a do hry zapojila také gólmana ter Stegena. Ten si zahraje skutečně rád, což nyní dokumentoval povedenou technickou rozehrávkou po lajně.
    58. Střídající Ricard Puig se uvedl tvrdou střelou zpoza vápna
     
    58
    Rafinha těsně před pokutovým územím zvolil vtipnou vracečku a nalil tak míč Ricardu Puigovi přímo proti noze. Škoda pro Blaugranas, že rána mladého forvarda skončila poměrně výrazně mimo branku.
     
    57
    Na žluté karty máme vyrovnáno. Hakan Calhanoglu (ACM) se nepáral s pronikajícím Malcomem Oliveirou a proti výroku sudího ani nikterak neprotestoval.
    55. Malcom hraje s velkou chutí a nyní vystrašil Donnarummu!
     
    55
    Barcelona pokračuje v palbě na Donnarummu. Mladý gólman si nyní dokázal poradit s prudkou ranou z kopačky Malcoma Oliveiry, jenž z dálky mířil pod břevno. Donnarumma se nicméně zaskočit nenechal.
     
    54
    Fabio Borini se u pravé postranní čáry dostal do pasti. Zkusil se z jí dostat pohlednou patičkou, ale Nélson Semedo byl nablízku a ještě otřel míč právě o milánského záložníka. Vhazovat tedy bude Barca.
     
    53
    Munir El Haddadi se nebojí zodpovědnosti a opět zkusil štěstí z větší vzdálenosti. Tato střela se v nebezpečnosti nemohla té z první půl rovnat, skončila totiž několik metrů nad břevnem.
     
    52
    Mrštný Malcom Oliveira opět nadělal milánské defenzivě spoustu práce a Manuel Locatelli jej zastavil pouze za cenu faulu. Ten Barcelona využila k rozehrávce nakrátko, jak už je dnes zvykem.
     
    50
    Prvním žlutě trestaným hráčem se stává za tvrdý faul ve středovém kruhu Clément Lenglet (BAR).
     
    49
    Barcelona se znovu dostala na útočnou polovinu a po dobré práci Sergiho Roberta putoval míč do pokutového území. Balon se nakonec odrzail zpět ke španělskému záložníkovi, leč tomu střela k bližší tyči nesedla.

     
    48
    Na druhé straně se připomněli také Rossoneri. Dělovkou z dálky se prezentoval Patrick Cutrone a ter Stegen, jenž nastoupil do druhé půle, krotil míč nadvakrát.
     
    47
    Barcelona si nyní zřejmě právem žádá pokutový kop! Rafinha se dostal do šestnáctky a obržel šlapák od Ricarda Rodrigueze. Píšťalka sudího ovšem zůstala němá.
     
    46
    Malcom Oliveira to myslel dobře. Z levého křídla zatáhl míč na střed a pokoušel se přenést hru na nabíhajícího spoluhráče, toho však dělil od úspěšného zpracování krok.
     
    46
    Znovu hrajeme! Míč tentokrát uvedli do hry Barcelonští a okamžitě vstupují do kombinace na vlastní obranné polovině hřiště. Nakonec posílá přihrávku kupředu stoper Marlon.
     
    46
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Francisco Alcácer, přichází Ricard Puig.
     
    46
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Jasper Cillessen, přichází Marc-André ter Stegen.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 3:06.
     
    Máme za sebou první poločas a bezbrankové skóre je mnohem příznivější pro Rossoneri. Jednoznačně více ze hry totiž měla Barcelona, a nebýt její pokulhávající produktivity, mohl Gianluigi Donnarumma minimálně jednou kapitulovat. Nejblíže ke gólu měl Malcom Oliveira, jenž orazítkoval tyč.

    Střely po 1. poločase:
    AC Milán 3:7 Barcelona.

    Držení míče po 1. poločase (v %):
    AC Milán 32:68 Barcelona.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Zdá se, že už se první půle dohraje ve středu pole. Míč drží Blaugranas a sami už se nikam neženou. Kulatý nesmysl si vyměňují Arthur s Rafinhou.
     
    43
    Suso se znovu stal hlavní postavou, ale tentokráte spíše v negativním slova smyslu, když seslal k zemi Juana MIrandu. Rozhodčí jej dokonce varoval, že by za to mohla přijít karta.
     
    42
    Za Rossoneri se pokoušel odpovědět Suso. Z levé strany si navedl míč na střelu a zkoušel ji kroutit ke vzdálenější tyči. Škoda pro něj, že napálil Clémenta Lengleta a už se tak nedozvíme, jakou neplechu by rána mohl nadělat.
     
    41
    Barcelona nyní utahuje šrouby, dalším střelcem byl Munir El Haddadi, leč jeho rána levou nohou z necelých dvaceti metrů branku minula. Donnarumma nicméně musel na zem, do poslední chvíle totiž nebylo jisté, zda míč náhodou neprosviští k tyči!
    40. Malcom orazítkoval tyč! A vzápětí těsně minul bránu Munir
     
    40
    A ani teď se katalánský tým nemůže radovat! Juan Miranda opět posílal z levé strany míč do vápna. Tak trošku z povzdálí vše sledoval Malcom Oliveira, ke kterému se dostal odražený míč a Brazilec jej s lehkou tečí obránce napálil do tyčky!
     
    39
    Dá se očekávat, že o přestávce uvidíme mnoho změn, náhradníci Barcelony se totiž rozcvičují vskutku intenzivně. Mezitím se úplně nezaskvěl Sergi Roberto, kterému utekl míč do zámezí.
     
    37
    Rossoneri se dostali na dostřel Jaspera Cillessena, ale ten zasahovat nemusel. Přihrávka Hakana Calhanogla totiž nenašla nikoho a gólman jen jednoduše sebral míč ze země.
     
    36
    Rafinha si nyní neporozuměl s Munirem El Haddadim, což znamená konec barcelonského pobytu u soupeřova pokutového území. Milán obrací přes Susa hru.
    35. Donnarumma vytáhl proti Arthurově střele parádní zákrok!
     
    35
    Přesně tohle zápas potřeboval, po delší době opět pěkná situace! Arthur si srovnal míč na pravou nohu, a jelikož obránci spíše couvali, zkusil štěstí. Pěkný pokus ke vzdálenější tyči ale letící Donnarumma zvládl vyrazit.
     
    34
    Dá se říct, že Rossoneri nyní dávají svému soupeři ochutnat jeho vlastní medicínu. Stopeři italského klubu si totiž přihrávají mezi sebou a postup kupředu je velmi pozvolný.
     
    33
    Mateo Musacchio si dlouho rozmýšlel rozehrávku, až se Milán dostal trošku do úzkých. Soupeři nechtěně pomohl Rafinha, který při snaze o získání míče seslal na trávník Alessia Romagnoliho a sudí píská faul.
     
    32
    Tentokráte to vzal Munir El Haddadi na sebe a napřáhl k dalekonosné ráně. Tu ztečoval Franck Kessié vysoko do vzduchu a balon se poté snesl přímo do rukavic čekajícího Gianluigiho Donnarummy.
     
    30
    Munir El Haddadi vymyslel interesantní průnikovou přihrávku na Nélsona Semeda. Ten už měl ve vápně poměrně blízko k zakončení, leč po skvělém zákroku jednoho z obránců končí míč v zámezí.
     
    29
    Barcelona už opět operuje na polovině soupeře. Tempo hry po sympatickém úvodu trošku opadá a hraje se převážně ve středu hřiště. To se teď snaží změnit aktivní Arthur.

     
    28
    Patrick Cutrone se uvnitř pokutového území dostal před beka a snažil se něco vymyslet. Ke své smůle nicméně neměl nablízku žádného spoluhráče a proti přesile bylo těžké uspět.
     
    27
    Exekuci si vzal na sebe Malcom Oliveira, jehož centr se po teči dostal na hlavu Clémenta Lengleta. Ten v těžké pozici nezakončoval nebezpečně a Donnarumma snadno zasáhl.
     
    26
    S důrazem to nyní malinko přehnal Fabio Borini a rozhodčí správně zadul do píšťalky. Barcelona se tedy dále posouvala vpřed, až byl faulován Juan Miranda. Blaugranas budou rozehrávat z výborné pozice pro centr!
     
    25
    Davide Calabria vhodil z obranné poloviny dlouhý aut. Ten ale adresáta nenalezl a na míči se tedy znovu nacházejí fotbalisté Barcelony. Ti vedou další akci přes Rafinhu.

     
    24
    Hakan Calhanoglu si za pokutovým územím hledal palebnou pozici. Nakonec šel ještě do kličky, ve zhuštěném prostoru ovšem nechal míč za sebou a z nadějné situace tedy není vůbec nic.
     
    23
    Clément Lenglet však dobrým obranným zákrokem akci přerušil a adresoval malou domů Jasperu Cillessenovi. Ten zvolil dlouhý nákop, který hlavou prodloužil Sergi Roberto mimo dosah spoluhráčů.
     
    22
    Fabio Borini si kryl míč ve středu pole a po nárazu Marlona skončil na zemi. AC Milán tedy rozehrával standardní situaci, po které kombinuje na útočné polovině.
     
    20
    Arthur adresoval Muniru El Haddadimu těžkou přihrávku na paty a ačkoliv egyptský útočník dokázal míč zpracovat, akce tím utrpěla trhliny. Milán se už relativně snadno ubránil a obrací hru na druhou stranu.
    19. Malcomovi nevyšel krok, jinak by už Barcelona vedla 1:0!
     
    19
    Rafinha si srovnal míč na ose hřiště a všechny překvapil skvělou přihrávkou na nabíhajícího Malcoma Oliveiru! Ten se mohl dostat do zakončení z bezprostřední blízkosti. Škoda pro Barcelonu, že promáchl a Gianluigi Donnarumma našel balon v rukavicích.
     
    18
    Publikum zatím sleduje zápas spíše potichu, ale teď se poprvé výrazněji ozývají fanoušci katalánského celku. Ti sledují postupný útok svých oblíbenců, kteří musejí čelit hluboko zatažené defenzivě.
     
    17
    Arthur se snažil získat míč v zajímavé pozici, nicméně Davide Calabria se nechal zkušeně faulovat a AC Milán tedy bude rozehrávat z vlastní obranné poloviny.
     
    16
    Balon se v těchto chvílích dlouho zdržel u postranní čáry, kde jsme měli šanci pozorovat první náznak výraznějších nepřesností na obou stranách. Nakonec z toho vybruslila lépe Barcelona, ale nákop na Malcoma Oliveiru se stal nedostižitelným.
     
    14
    Dnešní kapitán Barcelony, Sergi Roberto, vybojoval faul na svoji osobu. Barca poté znovu rozehrála nakrátko a žádné bezprostřední ohrožení branky se tedy neudálo.
     
    13
    Milán se snaží svému soupeři kombinačně vyrovnat a nyní se mu to poměrně dobře daří. Míč putuje ve středu pole pouze na italských kopačkách a soupeř se pohybuje naprázdno.
     
    12
    Ofenzivní podívaná pokračovala nákopem proti brance italského celku a Donnarumma musel vyběhnout poměrně daleko ze své klece, aby odkopl kulatý nesmysl do bezpečí. Barcelona bude vhazovat.
    11. Fabio Borini ve slibné šanci napálil pouze stínícího Marlona
     
    11
    Ze standardky Barcelona nic nezískala a navíc mohla sama inkasovat! Po krásně sehraném brejku se míč odrazil na hranici šestnáctky, kde měl spoustu času ke střele Fabio Borini. Škoda pro Rossoneri, že napálil pouze blokujícího Marlona!
    10. Alessio Romagnoli zastavil krásnou kombinaci Barcelony!
     
    10
    Malcom Oliveira si to namířil přímo na osu hřiště, načež vyzval k narážečce Rafinhu. Ten jeho prosby vyslyšel a snažil se mu míč vrátit do vápna, ale skvěle zasáhl Alessio Romagnoli, jenž odvrátil míč na roh.
     
    8
    Vítěz španělské ligy opět postupoval vpřed krátkými přihrávkami. Alessio Romagnoli poté lehce fauloval Arthura, což sudímu neuniklo a Sergi Roberto rychle rozehrává standardku.
     
    7
    Rossoneri zatím běhají výhradně bez balonu, což musí zcela jistě být frustrující. Rafinha si vyměňuje přihrávky s Clémentem Lengletem a nic nenasvědčuje tomu, že by se Barcelona měla své převahy vzdát.
     
    6
    Na levém ofenzivním křídle Barcy to žije. Malcom Oliveira opět krásně prostrčil míč na Juana Mirandu, jehož prudký centr nezasáhl ani Donnarumma a ani skluzující Paco Alcácer!

     
    5
    Ihned po výkopu brankáře Milánu získala Barcelona míč zpět na své kopačky a postupnou kombinací se opět přibližuje na dostřel italské brance.
     
    4
    Katalánský celek hýří aktivitou. Rafinha skvěle udržel míč ve středu pole a vyzval k centru Juana Mirandu. Mateo Mussacchio se poté vyšrouboval nejvýše a hlavou zažehnal nebezpečí.
     
    3
    Malcom Oliveira je hned od začátku při chuti. Nyní si znovu rozhýbal obránce a centroval. Gianluigi Donnarumma si oddechl, jelikož míč z jeho kopačky prosvištěl před brankou nikým nezasažen.
     
    2
    Barcelona poté měla k dispozici ještě rohový kop. Z něj nic nevytěžila a musela si tak hlídat Patricka Cutroneho, jenž se vydal do brejku. Nakonec však nacentroval mimo hřiště a Jasper Cillessen bude vykopávat.
     
    1
    Začínáme! Úvodního výkopu se chopili Rossoneri, ale moc daleko se po něm nedostali. Na druhé straně jim okamžitě zamotal hlavy Malcom Oliveira, po jehož dobré práci na okraji pokutového území zakončoval pohotově Munir El Haddadi a míč jen těsně minul vzdálenější tyčku!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou mužstev již vstupují na hrací plochu napěchovaného Levi´s Stadium. Zápas za malou chvíli začne!

     
    Základní jedenáctky žádná velká překvapení nepřinesly. Barcelona nasadila to zkušenější, co má k dispozici a mezi náhradníky je připravena početná řádka mladých španělských fotbalistů. To Milán si sem přivezl o něco širší kádr a má tak více z čeho vybírat. Mnoho zvučných jmen nalezneme a mimo startovní sestavu.
     
    Do dnešního utkání by mohla zasáhnout i česká stopa, na lavičce milánských náhradníků je totiž připraven obránce Stefan Simič. Dostane prostor podívat se na hřiště?

     
    Úvodní sestavy:

    AC Milán: Donnarumma – Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez – Kessie, Locatelli, Calhanoglu – Suso, Cutrone, Borini.
    Náhradníci: A. Donnarumma Reina – Abate, Antonelli, Bellodi, Simič, Bertolacci, Bonaventura, Brescianini, Zapata, Halilovic, Mauri, Torrasi, André Silva, Kalinic, Tsadjout.

    FC Barcelona: Cillessen – Semedo, Marlon, Lenglet, J. Miranda – Sergi Roberto, Arthur, Rafinha – Paco Alcácer, Munir, Malcom.
    Náhradníci: ter Stegen – Ezkieta, Brandáriz, Cuenca, Cucurella, Mingueza, Hurtado, Monchu, Collado, Pérez, Puig, Tabla, Ruíz.

    Rozhodčí: Baldomero Toledo. Asistenti: M. Kampmeinert, C. Elliott. Čtvrtý rozhodčí: T. Özdemir.

     
    FC BARCELONA

    Katalánský gigant má za sebou zvláštní sezónu. V domácí soutěži si suverénním způsobem start-cíl dokráčel pro titul, avšak v Lize mistrů přišlo extrémně bolestivé vyřazení již ve čtvrtfinále, když Barceloně proti AS Řím nestačila ani výhra 4:1 z prvního zápasu. Pomsta se nicméně odehrála na přestupovém poli, když Blaugranas týmu z hlavního města Itálie doslova vyfoukli talentovaného Brazilce Malcoma Oliveiru! Fanoušci AS už čekali na letišti, místo hvězdné posily však přicestovalo pouze zklamání.

    Na International Champions Cupu odehrála Barca rovněž dvě utkání a o branky v nich nebyla nouze. Nejprve ztratila v souboji s Tottenhamem poločasové vedení 2:0, poté však zvládla penalty. Následovalo setkání s AS Řím a opět se radovali Italové. Ačkoliv se prosadil právě Malcom Oliveira, nezabránil porážce 2:4. Spraví si Barcelona proti Milánu chuť a připíše si první výhru v základní hrací době?

     
    AC MILÁN

    Italský velkoklub neprožívá nejlepší léta a vyklidil místa na nejvyšších příčkách italské ligy. Dobrá zpráva nicméně přišla před několika týdny, kdy si Milán vymohl zrušení zákazu a bude tak startovat v základní skupině Evropské ligy. Tam by mohl shodou okolností narazit například na Jablonec, takže bychom jej mohli vidět v České republice. U toho by už byla také nejnovější akvizice, a to hvězdný útočník Gonzalo Higuain, jenž po příchodu Cristiana Ronalda opouští celek Juventusu.

    Rossoneri na International Champions Cupu již dvě utkání odehráli a nedá se říct, že by své fanoušky zrovna oslnili. Manchesteru United podlehli po penaltovém rozstřelu, přičemž v základní hrací době skončilo střetnutí 1:1. Další zápas poté přinesl prohru 0:1 s Tottenhamem, tedy dalším anglickým týmem. Jak se milánští fotbalisté poperou s Barcelonou?
     
    Zdravím všechny fanoušky kvalitního klubového fotbalu! International Champions Cup dnes v noci zavítá také do americké Santa Clary, kde se proti sobě utkají dvě obrovské značky. Bude se z cenné výhry radovat italský AC Milán, nebo španělská FC Barcelona? Sledujte náš přenos a užijte si aktuální informace!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:05.

    Ondřej Belák

    Branky: 90+2. Silva (Kessié)

    Karty:   57. Calhanoglu (ACM), 65. Kessié (ACM), 71. Mauri (ACM) – 50. Lenglet (BAR)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 1:6. Rohy: 2:9. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 22:8.
    AC Milán: Donnarumma – Calabria (61. Abate), Musacchio (79. Zapata), Romagnoli, Rodriguez (61. L. Locatelli) – Kessie, M. Locatelli (61. Mauri), Calhanoglu – Suso (79. Bonaventura), Cutrone (61. André Silva), Borini (62. Halinovic).
    Náhradníci: A. Donnarumma Reina – Abate, L. Antonelli, Bellodi, Simič, Bertolacci, Bonaventura, Brescianini, Zapata, Halilovic, Mauri, Torrasi, André Silva, Kalinic, Tsadjout.

    FC Barcelona: Cillessen (46. ter Stegen) – Semedo, Marlon (77. Mingueza), Lenglet, J. Miranda – Sergi Roberto, Arthur, Rafinha (77. Ruiz) – Paco Alcácer (46. Puig), Munir, Malcom.
    Náhradníci: ter Stegen – Ezkieta, Brandáriz, Cuenca, Cucurella, Mingueza, Hurtado, Monchu, Collado, Pérez, Puig, Tabla, Ruíz.

    Rozhodčí: Baldomero Toledo. Asistenti: M. Kampmeinert, C. Elliott. Čtvrtý rozhodčí: T. Özdemir

    Diváci: 51 391
    bahis siteleri