Vítkovice – HC Slovan 3:1 (kon.) | Martin – Žilina 4:1 (kon.) | Slavia – Irtyš Pavlodar 3:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 1:0 (kon.) | Chomutov – Novokuzněck 4:1 (kon.) | Motor ČB – Plzeň 2:3 (kon.)
Kladno – Litvínov 1:3 (kon.) | Opava – Nový Jičín 6:4 (kon.) | Košice – Miskolc 7:1 (kon.)
K. Vary – Sparta 4:5 (kon.) | Přerov – Třebíč 3:2 (2:1 po s.n.) | Havířov – Nové Zámky 5:1 (kon.)
Jihlava – Olomouc 2:1 (kon.) | Šumperk – Poruba 2011 3:4 (2:3 po s.n.)
konec
Piráti Chomutov
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
Metallurg Novokuzněck
Úterý 07.08.2018, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a někdy zase na počtěnou! (19:49:02)
     
    Piráti zaslouženě poráží druholigový Novokuzněck 4:1 a připisují si druhý triumf v přípravě!

    Domácí celek vstřelil v každý třetině jednu branku a využil dvě přesilové hry. Gólově se postupně prosadili Jakub Trefný, Jan Stránský, Ivan Huml a Jaroslav Mrázek. Za hosty se prosadil Ilja Musin.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Po vhazování dostal nabito mladý obránce Ondřej Buchtela, který tvrdě pálil do levé šibenice. Rafael Chakimov ovšem skvěle zakročil a překazil domácímu bekovi skórovat.
     
    59:54
    Ještě jeden faul a vyloučení na straně Novokuzněcku. Na lavici hanby usedá za krosček obránce Egor Ždanov. Piráti budou hrát proti třem.
     
    58:55
    Piráti se dostali do útoku, kde se jim nic vymyslet nepovedlo. Spíše se ale duel dohrává, Piráti nakonec díky povedené třetí třetině a přesilovkám vyhrají.
     
    58:01
    Piráti se dostali do útočné akce a sám před Chakimovem byl Koblasa, který i přes faul zakončil. Ruský brankář skvěle zakročil, ale Maslov i tak jde na lavici hanby.
     
    57:27
    Jakub Chrpa vybojoval kotouč za brankou a předložil jej před branku. Lukáš Vantuch hned zakončoval k levé tyčce, ale Chakimov skvěle zakročil.
     
    56:05
    Lukáš Blaha to zkoušel od levého mantinelu svižně, ale nakonec trefil jen připravené betony hostujícího brankáře. Pokračuje se kombinací Pirátů.
    55:24 MRÁZEK - 4:1
     
    55:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to bylo parádně zahráno od chomutovských hokejistů, kteří se opět prosazují v přesilové hře. Ivan Huml našel mezi kruhy volného JAROSLAVA MRÁZKA. Domácímu bekovi poslal svižnou přihrávku a Mrázek jen nastavil hokejku. Asistence: Ivan Huml a David Štich.
     
    54:59
    Piráti si zahrají ještě jednu přesilovku. Valerij Poljakov putuje na lavici hanby, provinil se sekyrou. Pokračovat se bude po komerční přestávce.
     
    54:00
    Martin Šťovíček odvedl naprosto parádní práci za brankou Chakimova, kde kličkoval a nepřišel ani o kotouč. Ušetřil více jak třicet sekund a Piráti jsou v plném počtu.
     
    53:37
    Hostům se v početní výhodě vůbec nedaří. Pavel Jacenkov to zkoušel od modré čáry, ale jeho nahození skončilo jen v rukavici pozorného Stezky.
     
    52:55
    Dávid Skokan je na ledě a Piráti jsou opět ve čtyřech. Nic zajímavého si Metallurg nevypracoval a nejtěžší dnešní zkouška domácích přežita.
     
    52:22
    Piráti budou hrát dvaatřicet sekund ve třech a hosté si berou oddechový čas. Pavel Klhůfek inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    51:52
    Aleš Stezka dobře vytěsnil pokusem z mezikruží a Ondřej Buchtela následně po rybičce vyhodil kotouč mimo obranné pásmo Chomutova.
     
    50:54
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dávid Skokan – 2 min., podražení).
     
    50:49
    Daniil Erdakov se dostal ke kotouči před brankou a bekhendově zakončoval. Aleš Stezka se ovšem opět parádně zaskvěl a podržel svůj celek. Následně fauloval Dávid Skokan.
     
    50:16
    Dlouho se hrálo ve střední třetině, než se ke střeleckému pokusu odhodlal Jakub Trefný. Jeho nahození tečováno nebylo a puk skončil v lapačce připraveného Chakimova.
    48:53 HUML - 3:1
     
    48:53
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti zakombinovali a rychle využívají přesilovou hru! David Štich od modré čáry nahazoval před branku, kde se pohotovou tečí prosadil zkušený útočník IVAN HUML. Asistence: David Štich a Dávid Skokan.
     
    48:28
    Piráti se dostali do útoku a Dávid Skokan dostával přihrávku před branku, kde byl osamocen. Nezakončil, ale byl faulován. Za podražení je vyloučen Pavel Jacenkov.
     
    47:38
    Domácí v plném počtu.
     
    47:02
    Adam Dlouhý a Dávid Skokan se společně dostali v oslabení do útoku a drželi tam nějaký čas. První jmenovaný dokonce od pravého mantinelu zakončoval, ale trefil jen beka.
     
    46:10
    Anton Glovackij kroužil na pravém kruhu a následně zkoušel pozornost Aleše Stezky. Ten ovšem puk viděl a jen máchl lapačkou. Pohodlný zákrok chomutovské jedničky.
     
    45:38
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Stránský – 2 min., hákování).
     
    45:14
    Následně podruhé v utkání ujel sám na branku Valerij Poljakov. Nyní to zkoušel po ledě, ale trefil jen betony připraveného Aleše Stezky!
     
    44:48
    Po kombinaci domácího celku se ke střele dostal obránce David Štich. Jeho ukrytá střela letěla k levé tyčce, ale Chakimov zasáhl skvěle betonem.
     
    43:45
    Lukáš Blaha ze středu kluziště nahazoval na branku, ale míč nakonec skončil za brankou, kam si sjížděl Dávid Skokan. Sudí ale možná trošku nepochopitelně pískli icing.
     
    42:55
    Chomutovští hokejisté se pokouší něco vymyslet, ale nedaří se jim projít do pásma. Hosté aktivně napadají, ale směrem do útoku to není bůhvíjak skvělé.
     
    41:11
    Po pravé straně se do útoku prodral Pavel Klhůfek, jenž bekhendem zakončoval z pravého kruhu. Mezi betony Chakimova se ovšem netrefil. Pokračovat se bude po levici ruského borce.
     
    40:20
    Piráti se hned dostali do pásma a na levé straně se do puku opřel Bohumil Jank. Jeho tvrdá střela po ledě ovšem brankáře Chakimova nepřekvapila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině jsme viděli po jedné brance na každé straně, a tak domácí celek stále vede o jednu branku. Ilja Musin sice v pětatřicáté minutě vyrovnal šikovnou tečí, Piráti se ale v poslední minutě druhé periody opět dostali do vedení – poprvé v chomutovském dresu skóroval Jan Stránský.

    Třetí třetina začne přibližně v 19:10.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:52
    Brzy mohl vyrovnat druhou trefou v duelu Ilja Musin. Z otočky se pokoušel prosadit a dokonce dostal kotouč mezi betony Stezky. Ten ale nakonec doklouzal jen vedle svatyně.
    39:23 STRÁNSKÝ - 2:1
     
    39:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Krásná branka JANA STRÁNSKÉHO! Chomutovský novic dostal přihrávku zpoza branky a u levé tyčky zakončil chirurgicky přesně do pravé šibenice. Pohledná situace. Asistence: Lukáš Vantuch a Stanislav Dietz.
     
    39:08
    Pavel Klhůfek se dostal za brankou Chakimova ke kotouči a agresivně se jej pokoušel dostat do branky. Ruský brankář si ovšem tyčku pohlídal a neinkasoval.
     
    38:37
    Piráti se následně pokoušeli dostat do útoku. Nahození zpoza branky ovšem nedokázal v útoku zachytit Jakub Sklenář, a tak se píská icing.
     
    38:08
    Od pravého mantinelu se pokoušel prosadit rychlým zakončením po ledě Lukáš Blaha. Chomutovský obránce ovšem neprostřelil připravené betony Chakimova.
     
    37:22
    Domácí v plném počtu.
     
    36:50
    Následně Metallurg kombinoval v útočné třetině, kde ale nezakončil a Piráti se dokázali osvobodit. Z přesilovky hostů zbývá její poslední čtvrtina.
     
    35:59
    Lukáš Vantuch rychlým sprintem dohnal hostujícího borce a dostal se ke kotouči. Od pravého mantinelu se dostal do brankoviště, kde ale ležícího Chakimova nepřekonal!
     
    35:22
    Přesilovku si hosté zahrají i tak. Bohumil Jank inkasuje dvouminutový trest za podražení.
    34:51 MUSIN - 1:1
     
    34:51
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Hosté měli signalizovanou výhodu, kterou dokázali využít a vyrovnávají na 1:1! Střela od modré čáry letěla směrem na Stezku, kde se po teči prosadil ILJA MUSIN. Asistence: Pavel Jacenkov a Stanislav Butuzov.
     
    34:03
    Hosté v plném počtu.
     
    33:34
    Nejdříve střílel z levého kruhu těsně vedle obránce Buchtela, hned po něm to zkoušel Knot. Druhý jmenovaný Chakimova nepropálil a z dorážky se nikdo neprosadil.
     
    33:01
    Piráti dlouho kombinovali a nakonec od modré čáry pálil Petr Koblasa. Tomu ovšem střela nesedla a kotouč skončil na zadním mantinelu. Piráti následně ztratili pásmo.
     
    32:03
    Valerij Poljakov přerušoval zakončení Šťovíčka před brankou sekyrou, a tak čeká chomutovské hokejisty přesilová hra.
     
    30:47
    Dvě velké šance Chomutova! Před Chakimovem ovšem ztroskotali Šťovíček a Dlouhý. Následně to zkoušel dobře také Růžička. Domácí mají výhodu...
     
    30:14
    Parádní přihrávku před branku dostal Lukáš Vantuch, jenž hned zakončoval. Jeho střela byla ovšem ztečována a skončila v ochranné síti.
     
    29:44
    Hned po buly se mezi kruhy zjevil Petr Koblasa, jenž z otočky zakončoval. Chomutovský útočník ale ruského borce nepřekvapil, střílel jen do jeho výstroje.
     
    29:38
    Jakub Sklenář to šikovně po přejetí útočné třetiny zkoušel. Od levého mantinelu mířil po zemi k pravé tyčce, brankáře Chakimova ale nakonec neprostřelil.
     
    29:00
    Hokej diváky v Chomutově v posledních minutách opravdu moc nebaví. Sledujeme urputný boj bez šancí a hry v útočném pásmu. Nyní se píská icing.
     
    27:41
    Jakub Chrpa se dostával po pravé straně do útoku a dokonce i vystřelil. Pokusem po ledě se mu ovšem nepovedlo překvapit Chakimova, který byl pohotový a pozorný.
     
    26:20
    Po nepovedeném nahození do ochranné sítě ze středního pásmu se přerušuje a probíhá komerční přestávka. Pokračovat se bude vhazováním.
     
    25:34
    Hosté pokračovali v aktivním snažení před brankou, ale nakonec Stezku nijak neohrozili. Ten ale i tak ukryl puk odražený před jeho branku v lapačce. Vhazování po jeho pravici.
     
    25:18
    Domácí v plném počtu.
     
    24:27
    Stále se Metallurgu nedaří nic vymyslet a Piráti již podruhé vyhodili mimo obrannou třetinu. Uvidíme, jestli hosté ještě něco vymyslí anebo domácí vše přežijí bez úhony.
     
    23:35
    Piráti hned ovšem dostali kotouč do své moci a vyhodili jej až za branku Chakimova. Novokuzněčtí se musejí vrátit do obrany a založit novou přesilovkovou akci.
     
    23:18
    Právě Jaroslav Mrázek následně fauloval a bude druhým vyloučeným hráčem chomutovského celku. Inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    22:35
    Jaroslav Mrázek pálil od modré čáry poté, co dostal pas od Martina Šťovíčka. Zkušený chomutovský obránce sice branku trefil, ale Rafael Chakimov stál na svém místě.
     
    22:07
    Piráti se následně pokoušeli dostat do útoku, ale přihrávka z obrany nebyla zachycena a puk skončil až na zakázaném uvolnění. Vhazovat se bude po levici Stezky.
     
    21:27
    Stanislav Butuzov na druhé straně v rychlém útoku. Z levého kruhu zakončoval na bližší tyčku, ale Aleš Stezka pohotově zakročil. Pokračuje se vhazováním.
     
    20:38
    Po dalším vhazování poslal dělovku od modré čáry Stanislav Dietz, ale Rafael Chakimov nakonec pokus dokázal vyrazit betony. Pavel Klhůfek možná lehce změnil trasu střely.
     
    20:08
    Piráti se hned dostali do útoku a Bohumil Jank se objevil sám před brankou. Zakončoval do pravé šibenice, ale nakonec mířil jen těsně nad branku!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Prvních dvacet minut je u konce a domácí Piráti zatím vedou 1:0. Sledujeme bojovné utkání, ve kterém jsou o něco aktivnější a lepší právě Piráti. Ti se zatím dostali do jednobrankového vedení díky šťastné teči Martina Šťovíčka.

    Druhá třetina začne přibližně v 18:19.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:22
    Chomutovští svého soupeře následně zamkli a snažili se něco vymyslet. Vše chtěl zakončit Růžička přihrávkou mezi kruhy na Šticha, jenž byl napřažen. Rázný obránce ale nevystřelil, puk k němu ani nedojel.
     
    18:11
    Piráti se dostali do útoku a Petr Koblasa se mezi kruhy dostával ke střele. Se zakončením ovšem váhal a nakonec trefil jen bránícího hráče Metallurgu.
     
    17:28
    Po dalším vhazování před Chakimovem se dostal touš na hokejku Ronalda Knota, jenž puk hned vracel na branku. Ruský brankář si ovšem i tento pokus pohlídal.
     
    16:54
    Hned po buly se dostal puk na Bohumila Janka, jenž tvrdě zakončoval. Chakimovi kotouč vypadl a šoural se do branky. Nakonec ale doklouzal jen těsně vedle.
     
    16:47
    Hosté se pokoušeli dostat do útočné třetiny, ale nahození zpoza branky bylo svižné a nikdo z hráčů nedokázal puk zkrotit. Píská se icing a vhazuje se před Chakimovem.
     
    16:08
    Hosté v plném počtu.
     
    15:12
    Hosté se v oslabení dostali do úniku a mohli vyrovnat! Valerij Poljakov prošel mezi chomutovskými beky a dostal se až před Stezku. Tam zakončoval forhendově, Stezku ale nepřelstil!
     
    14:52
    Domácí celek se hned dostal do kombinace a Ronald Knot zápěstím zakončoval. Puk se ovšem odrazil od hokejky bránícího hráče a skončil v ochranné síti.
     
    14:08
    Vyloučení v týmu Metallurg Novokuzněck (Kirill Ščukin – 2 min., faul loktem).
    13:36 ŠŤOVÍČEK - 1:0
     
    13:36
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští se následně prosazují a jde o docela kuriózní trefu! JAKUB TREFNÝ se po vhazování dostal k puku mezi kruhy a bekhendovým nahozením se pokoušel ohrozit branku. K překvapení všech ovšem brankáře přehodil a dává první branku duelu! Asistence: Ondřej Buchtela a Martin Šťovíček.
     
    13:31
    Od modré čáry to dvakrát zkoušel obránce Lukáš Blaha. Oba jeho pokusy ale nebyly nikterak nebezpečné. První Chakimov vyrazil, ten druhý už raději podržel. Pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    13:05
    Následně se domácí celek usídlil v útoku a Bohumil Jank plácl do kotouče. Od modré čáry se mu ovšem nepovedlo trefit branku, aktivní kombinací Pirátů se ovšem pokračuje.
     
    11:52
    Pokračovalo se hrou ve střední třetině a přesně po minutě se opět píská ofsajd. Nyní se do něj dostali hokejisté v červených dresech, kteří hájí barvy sibiřského Novokuzněcku.
     
    10:52
    Lukáš Vantuch se dostával na modré čáry ke kotouči, ale v době převzetí byl jeden z jeho spoluhráčů již v ofsajdu. Pokračuje se tak vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    10:42
    Hosté v plném počtu.
     
    09:34
    Ronald Knot to následně zkoušel od modré čáry, ale Rafael Chakimov i přes clonící hráče kotouč vyrazil do rohu. Pokračuje se kombinací Pirátů.
     
    08:49
    Mezi kruhy se kotouč dostal na hůl Pavla Klhůfka, jenž se z otočky dostával ke střele. Chakimov byl ovšem pozorný a betony pokus chomutovského útočníka vytěsnil.
     
    08:42
    Pavel Jacenkov je prvním vyloučeným hráčem hostů. Ruský obránce inkasuje dvě minuty za držení hole.
     
    08:34
    Před první komerční přestávkou se k zakončení dostával bek Ronald Knot. Ten pokoušel poprvé zaměstnat Chakimova v brance, ten ale nadále zůstává neohrožen.
     
    08:20
    Na opačném pólu kluziště se dostal puk na hůl obránce Alexeje Švalev, jenž z voleje pálil. Jeho pokus byl ovšem lehce tečován a Stezka nemusel zasahovat.
     
    07:27
    Následně se domácí celek dostal do kombinační hry, kterou zakončoval pokusem z levé strany Bohumil Jank. Jedna z posil Chomutova ovšem střílela jen do boční sítě.
     
    07:00
    Chomutovští hokejisté se nemohou dostat do útočného pásmu, a to hlavně kvůli aktivnímu napadání ruského celku. Každopádně jsou Piráti stále u kotouče.
     
    05:38
    Domácí v plném počtu. Jan Stránský se hned vydal do útoku a z pravého kruhu zakončoval. Jeho rána ale sjela po hokejka bránícího hráče a kotouč skončil v ochranné síti.
     
    05:24
    Pavel Medvěděv nabral za brankou Chomutova kotouč na hokejku a pokoušel se zakončovat po Granlundovsku. Nakonec puk ale hodil jen před branku, kde se nikdo neprosadil.
     
    04:38
    Michail Čurljajev to následně zkoušel tvrdě od modré čáry. Kotouč mířil k levé tyčce, kde byl ovšem opět pozorný chomutovský brankář. Puk skončil v rohu.
     
    04:01
    Dávid Skokan zachytil kotouč a Vladimír Růžička mohl postupovat směrem do útoku. Neměl ovšem ideální rychlost a proti dvojici bránících hráčů neuspěl.
     
    03:38
    Marek Tomica si následně počínal nedovoleně a podrazil jednoho z hostů. Metallurg tak čeká první přesilová hra v utkání.
     
    03:05
    Andrej Karavajev zkoušel pozornost Aleše Stezky pokusem u levé tyčky. Chomutovský brankář si ovšem prostor pohlídal a kotouč vytěsnil za svou branku.
     
    01:35
    Nejdříve to zkoušel z otočky Denis Djurjagin, ale trefil bránícího hráče Chomutova. Pokračovalo se protiútokem Klhůfka, který zakončoval z úhlu Huml. Puk se odrazil před branku od bránícího hráče a málem zapadl do branky.
     
    00:29
    Následně to od modré čáry zkoušel obránce Jaroslav Mrázek. Jeho pokus byl ovšem tečován a projektil skončil v ochranné síti. Pokračovat se bude vhazováním před Chakimovem.
     
    00:18
    Marek Tomica hned po vhazování dostával kotouč na levé křídlo a pokoušel se dostat do zakončení. Byl ovšem dobře bráněn a chomutovský kapitán pro extraligu nezakončil.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky jsou na ledové ploše a přátelské utkání mezi Piráty a Metallurgem během pár sekund začne.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Stezka (Lukeš) – Jank, Dietz, Štich, Mrázek, Knot, Buchtela, Blaha, Trefný – Tomica, Růžička, Skokan – Sklenář, Huml, Klhůfek – Koblasa, Vantuch, Stránský – Dlouhý, Šťovíček, Chrpa.

    Metallurg Novokuzněck: Chakimov (Litvinov) – Švalev, Sčukin, Gavrilov, Maslov, Ždanov, Čurljajev, Baldajev, Jacenkov – Maletin, Glovackij, Erdakov – Djurjagin, Kanickij, Medvěděv – Zemčenko, Poljakov, Musin – Butuzov, Šubin, Karavajev..
     
    Příprava obou celků...

    Chomutovští hokejisté mají za sebou dva duely, oba proti celkům z KHL. Nejprve v Liberci zdolali jedinou brankou Kunlun Red Star, o den později vyzvali na domácím ledě Jekatěrinburg a prohráli 0:5. Metallurg sehrál utkání s Libercem, které proti slabší sestavě Bílých Tygrů vyhrál v bláznivém utkání 7:4. Chomutovu zatápěla dvojice Da Costa – Sexton. Na výhře Novokuzněcku se zase podílelo hned sedm střelců.

    Piráti 0:5 Jekatěrinburg
    15. Da Costa (Sexton, Dawes), 25. Česalin (Chripunov), 27. Da Costa (Mišarin), 42. Sexton (Jegoršev), 45. Paré (Bělousov, Bobrov)
    Sestava Pirátů: Lukeš – Jank, Flemming, Dietz, Valach, Štich, Knot, Blaha, Trefný – Tomica, Šťovíček, Khlůfek – Koblasa, Chlouba, Stránský – Sklenář, Vantuch, Skokan – Dlouhý, Lauko, Chrpa.

    Liberec 4:7 Novokuzněck
    8. Braid (Chrtek, Šír), 14. Bittner (Burda), 14. Šír (Bednář, Braid), 47. Bittner (Braid) – 22. Musin (Ždanov), 25. Erdakov (Maltsev), 29. Sčukin (Maslov, Djurjagin), 35. Šubin (Maltsev), 38. Gavrilov (Maslov, Djurjagin), 56. Kanitskij (Medvěděv), 59. Medvěděv
    Sestava Novokuzněcku: Gafjullin – Švalev, Sčukin, Gavrilov, Maslov, Ždanov, Kapotov, Baldajev, Jatsenkov – Maltsev, Glovatskij, Erdakov – Djurjagin, Kanitskij, Medvěděv – Korostin, Poljakov, Musin – Butuzov, Ševčenko, Šubin – Karavajev.
    Piráti padli s Jekatěrinburgem a nedali v přípravě branku poprvé od roku 2014

     
    Něco o Novokuzněcku...

    Celek ze Sibiře byl založen v roce 1949 ještě pod názvem Metallurg Stalinsk. Takhle působil patnáct let, než se přejmenoval na současný Metallurg Novokuzněck. V KHL působil od jejího založení v roce 2009 do sezóny 2016/2017. Po tomto ročníku byl vyloučen a čeká ho druhý rok v nižší soutěž zvané VHL. Důvody byly prosté. KHL byla zúžena a Novokuzněck vypadl kvůli nedostatku peněz a úspěchů na ledě. V posledním ročníku VHL skončil na třináctém místě a v play-off vypadl ve čtvrtfinále. Nad jeho síly byl pozdější vítěz VHL Dinamo Petrohrad.
     
    Krásný den všem fanouškům hokeje! Piráti Chomutov vyzvou v přátelském duelu účastníka VHL, sibiřský Metallurg Novokuzněck. Piráti mají za sebou dva duely, hosté naposledy přehráli Liberec. Duel startuje v 17:30!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 14. Trefný (Buchtela, Šťovíček), 40. Stránský (Vantuch, Dietz), 49. Huml (Štich, Skokan), 56. Mrázek (Huml, Štich) – 35. Musin (Jacenkov, Butuzov)


    Piráti Chomutov: Stezka (Lukeš) – Jank, Dietz, Štich, Mrázek, Knot, Buchtela, Blaha, Trefný – Tomica, Růžička, Skokan – Sklenář, Huml, Klhůfek – Koblasa, Vantuch, Stránský – Dlouhý, Šťovíček, Chrpa.
    Metallurg Novokuzněck: Chakimov (Litvinov) – Švalev, Sčukin, Gavrilov, Maslov, Ždanov, Čurljajev, Baldajev, Jacenkov – Maletin, Glovackij, Erdakov – Djurjagin, Kanickij, Medvěděv – Zemčenko, Poljakov, Musin – Butuzov, Šubin, Karavajev.

    Rozhodčí: Petružálek, Jechoutek – Klouček, Frodl

    Diváci: 1 287
    thejrc.org