Liberec – Mladá Boleslav 5:4 (po pr.) | Žilina – Lipt. Mikuláš 2:2 (kon.) | Olomouc – Třinec 3:2 (2:0 po s.n.)
Zvolen – Poprad 2:3 (1:2 po s.n.) | Slavia – Litoměřice 4:1 (kon.) | Třebíč – Vsetín 0:2 (kon.)
Litvínov – Kladno 5:0 (kon.) | Motor ČB – Irtyš Pavlodar 4:0 (kon.) | Nový Jičín – Opava 2:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Tábor 7:3 (kon.) | Kometa Brno – HC Slovan 2:5 (kon.) | K. Vary – Plzeň 5:3 (kon.)
Banská Bystrica – Detva 9:3 (kon.) | Klatovy – Sokolov 1:6 (kon.) | Benátky n/J – Salzburg II 2:3 (kon.)
Poruba 2011 – Přerov 7:3 (kon.) | Frýdek-M. – Jastrzębie 5:1 (kon.) | Vrchlabí – Kolín 0:1 (po pr.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
5:4 (1:1, 2:0, 1:3 - 1:0)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 09.08.2018, 11:00Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je hotovo! Hudáček cílil na hattrick, když přečíslení zakončoval střelou do horního růžku. Jeho zakončení však Kantor ztlumil jen pro dojíždějícího MATĚJE STŘÍTESKÉHO, který se svým důrazem zasloužil o vítěznou trefu. Asistence: Libor Hudáček.
     
    59:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Žejdl si teď musí sypat popel na hlavu! LIBOR HUDÁČEK totiž napřáhl ke střele z vrcholu pravého kruhu a nekompromisní ranou příklepem k tyči odmítl konec zápasu pouhou vteřinu před vypršením času. Asistence: Tyler Redenbach, Marek Kvapil.
     
    57:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    To je zvrat! Liberečtí chybovali v útočném pásmu, PAVOL SKALICKÝ je obral o kotouč a pádil sám na bránu. V souboji tváří v tvář si vychutnal Willa a dokonal mladoboleslavský obrat. Bez asistence.
     
    56:42
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! V přesilové hře 4 na 3 dostal nabito MARTIN PLÁNĚK, který z voleje propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: David Bernad, Michal Vondrka.
     
    50:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Zápletka je na světě! Němečkova sražená střela skončila u DAVIDA ŠŤASTNÉHO, který dostal prostor hned ke dvěma dorážkám. Ta druhá už byla úspěšná a Bruslaři jsou rázem znovu na dostřel. Asistence: David Němeček.
     
    26:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    A trefuje se také další nová akvizice v libereckém dresu. Bulíř zpoza brány našel před Kantorem volného LIBORA HUDÁČKA a ten už měl relativně jednoduchou práci. Asistence: Michal Bulíř, Marek Kvapil.
     
    24:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla hokejová nádhera. RADAN LENC se v oslabení vydal do úniku, který zakončil nekompromisním bekhendovým blafákem pod horní tyč. Trefuje se hned ve svém prvním duelu za Bílé Tygry a co je velmi pikantní – proti svému bývalému klubu! Asistence: Ladislav Šmíd.
     
    12:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Kvapil dostal nabito na vrchol pravého kruhu, přesto ale vybídl ke skórování stříleným pasem MICHALA BULÍŘE, kterému stačilo jen nastavit hůl. Kantor byl bezmocný. Asistence: Marek Kvapil, Libor Hudáček.
     
    04:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je tu první branka dnešního duelu! Liberečtí propadli u mantinelu, kde se kotouče ujal Orsava. Ten pak posunul kotouč LUKÁŠI ŽEJDLOVI, který střelou zápěstím propasíroval puk skrz Willovu výstroj. Asistence: Jakub Orsava.

    Jan Kousal

    Branky a nahrávky: 13. Bulíř (Kvapil, Hudáček), 25. Lenc (Šmíd), 27. Hudáček (Bulíř, Kvapil), 60. Hudáček (Redenbach, Kvapil), 62. Stříteský (Hudáček) – 5. Žejdl (Orsava), 51. Šťastný (Němeček), 57. Pláněk (Bernad, Vondrka), 58. Skalický


    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Šmíd, Stříteský, Derner, Hanousek, Havlín, Urbanec, Maier – Ordoš, Jelínek (C), Lakatoš – Kvapil, Hudáček, Bulíř – Vlach, Redenbach, Lenc – Krenželok, Jeník, Chrtek
    BK Mladá Boleslav: Kantor (Krofta) – Říha, Eminger, Pláněk, Němeček, Kotvan, Dlapa, Kurka, Bernad – Šťastný (C), Klepiš, Vondrka – Pacovský, Žejdl, Orsava – Flynn, Musil, Skalický – Kousal, Najman, Procházka
    thejrc.org