Olomouc – Zlín 7:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
7:3 (3:1, 1:1, 3:1)
Berani Zlín
Čtvrtek 09.08.2018, 12:00 • Zimní stadion Olomouc • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    57:41
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Zlínský brankář se ovšem navzdory chumlu hráčů před sebou rozhodl rozehrávat, a pohotový ANDREJ PŘÍSAŽNÝ dorazil puk mezi jeho betony. Bez asistence.
     
    46:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    S brankami se teď roztrhl pytel! Mora odpovídá svou šestou brankou, poté, co do protiútoku vyrazil JAKUB ZEMBOL, který si rozhýbal Synka a puk zasunul kolem jeho levého betonu. Asistence: Andrej Přísažný.
     
    45:40
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani využívají druhou přesilovou hru. Václav Matůšů zpoza branky přihrál volnému MATYÁŠI HORSKÉMU, který poslal puk mimo dosah Špunara.
     
    41:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se opět vracejí do tříbrankového vedení. Fasner přisunul puk Stanislavu Rudovi, který se prokličkoval až před Synka a poslal puk mezi jeho betony do branky. Asistence: Matyáš Fasner.
     
    33:40
    Zlín právě vstřelil branku!
    Další Ramertův pokus skončil na horní tyči, ale k odraženému puku se dostal MATĚJ MOJŽÍŠ,který ho pohotově doklepl za přesunujícího se Špunara. Asistence: Jan Ramert.
     
    31:26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Krátce po vypršení trestu poslal Nesvatba puk po mantinelu, ve středním pásmu se ho zmocnil ADAM HAVEL, zavezl do útočného pásma a přesnou střelou poslal puk nad pravé rameno Hamrly. Asistence: Šimon Nesvatba.
     
    15:28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora odpověděla na tlak Zlína jak nejlépe mohla! Jakub Zembol se vrhl do útoku a v přečíslení dvou proti jednomu předložil puk ANDREJI PŘÍSAŽNÉMU, který neměl potíže poslat puk za přesouvajícího se Hamrlu. Asistence: Jakub Zembol.
     
    12:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté si ale připravili rychlou odpověď, konkrétně pak JAKUB ČECHMÁNEK, který prostřelil Špunara. Asistence: Jiří Střítežský.
     
    11:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají dvoubrankového vedení, poté co se do útoku vrhli Masere s Václavským. Střelu Prvního jmenovaného Hamrla vyrazil betonem, ale puk se odrazil právě k ALEŠI VÁCLAVSKÉMU, který pohotově uklidil puk do sítě. Asistence: Adam Masere.
     
    06:26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Odpočatý JAKUB ZEMBOL se vrhl z trestné lavice na led, zmocnil se puku a vyrazil do útočného pásma. Tam přesnou střelou překonal hostujícího brankáře! Bez asistence.

    Martin Vavruša

    Branky a nahrávky: 7. Zembol, 12. Václavský (Masere), 16. Přísažný (Zembol), 32. Havel (Nesvatba), 42. Ruda (Fasner), 47. Zembol (Přísažný), 58. Přísažný – 13. Čechmánek (Střítežský), 34. Mojžíš (Ramert), 46. Horský (Matůšů)


    HC Olomouc: Špunar (Běhal) – Stratil, Přecechtěl, Sedláček, Lambert, Nesvadba, Pekr, Korčian, Přidal, Moša – Havel, Zembol (C), Prísažný, Ševčík, Fasner, Ruda, Masare, Václavský, Petřeková, Zatloukal.
    Berani Zlín: Hamrla (Synek) – Koníček, Žák, Vaščák, Nasco, Vácha, Střítežský, Valda, Nábělek – Tomeček, Jakeš, Tomek, Mojžíš, Ramert, Ševčík, Matůšů, Horský, Čechmánek.

    Rozhodčí: Bubela, Novotný
    thejrc.org