Lidingö – Havířov 1:9 (kon.) | Mladá Boleslav – Znojmo 7:0 (kon.)
konec
Lidingö Vikings HC
1:9 (0:3, 1:1, 0:5)
AZ Havířov
Pátek 10.08.2018, 11:30 • ŠKOENERGO Aréna • O pohár primátora města Mladá Boleslav (junioři)
Partner:
     
    58:51
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Daniel Tomeček – 2 min., vysoká hůl).
     
    56:19
    Havířov právě vstřelil branku!
    Exhibice pokračuje, necelé čtyři minuty před koncem utkání přidal další havířovský gól MICHAL JANEČEK. Asistence: Daniel Tomeček.
     
    51:23
    Havířov právě vstřelil branku!
    FILIP BYČKOV nabral rychlost ve středním pásmu, prokousal se až před Burmakina a na lidingöského brankáře poté vyzrál bekhendovým blafákem. Bez asistence.
     
    49:12
    Havířov právě vstřelil branku!
    Parádní akce Havířovských končí dalším gólem ve švédské síti. Daniel Tomeček nabil do mezikruží volnému MICHALU KULURISOVI, který dokázal najít mezírku mezi betony Burmakina. Asistence: Daniel Tomeček, Michal Janeček.
     
    45:39
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé, Havířov okamžitě využívá přesilovku. Kuluris vyhrál buly pro MAXIMA MASTIČE a ten se trefil neomylně pod břevno. Asistence: Michal Kuluris.
     
    45:36
    Vyloučení v týmu Lidingö Vikings HC (Ross Jaldung – 2 min., sekání).
     
    43:43
    Havířov právě vstřelil branku!
    AZ přidává další gól, o vítězství slezského celku už není pochyb. JAN ŽÍDEK vystřelil z úrovně kruhů a jeho pokus Burmakinovi propadl do sítě. Asistence: Maxim Mastič.
     
    37:49
    Po parádní havířovské kombinaci se sám před Öhrstedtem zjevil Marek Rewaj, hattrick se mu ale o fous zkompletovat nepodařilo!
     
    35:05
    Vikings právě vstřelili branku!
    Švédský celek se v přesilové hře dočkal alespoň čestného úspěchu, střelou z vrcholu kruhů překonal Štipčáka OTTO HUMBLE. Asistence: Jakub Hamšík.
     
    33:19
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Daniel Tomeček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:05
    Po Janečkově akci se ke střele z předbrankového prostoru dostal Lukáš Juhasz, nepodařilo se mu ale přehodit puk nad Öhrstedtův beton.
     
    29:57
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Marek Rewaj – 2 min., hákování).
     
    24:18
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hokejisté AZetu se usadili v útočném pásmu a jejich nenápadná akce končí dalším gólem ve švédské síti, tentokrát se prosadil DANIEL STODŮLKA. Asistence: Wiktor Bochnak.
     
    20:20
    Vyloučení v týmu Lidingö Vikings HC (Albin Melin – 2 min., hákování).
     
    18:00
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Maxim Mastič – 2 min., podražení).
     
    15:35
    Havířov právě vstřelil branku!
    Jednoduchá akce AZ končí dalším gólem. Uhlíř po vyhraném buly posunul kotouč na MARKA REWAJE, který napřáhl zpoza kruhů a poslal puk těsně pod břevno. Asistence: Josef Uhlíř, Jan Žídek.
     
    14:33
    Mohlo být rychle sníženo. Loke Beckman se zjevil sám před Štipčákem, na havířovského gólmana ale nevyzrál!
     
    13:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Zničehonic už je to o dva góly, nenápadné nahození WIKTORA BOCHNAKA totiž Öhrstedtovi nečekaně propadlo do sítě. Asistence: Ondřej Grygar, Daniel Stodůlka.
     
    06:38
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovští nakonec využívají přesilovku a ujímají se vedení, po závaru v předbrankovém prostoru dorazil puk do sítě MAREK REWAJ. Asistence: Jan Žídek, Maxim Mastič.
     
    05:22
    Vyloučení v týmu Lidingö Vikings HC (Loke Beckman – 2 min., podražení).
     
    00:51
    V obrovské šanci se zničehonic ocitl Georg Weigelt, který ujížděl sám na Štipčáka, svůj samostatný únik ale nezakončil gólem!

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 36. Humble (Hamšík) – 7. Rewaj (Žídek, Mastič), 14. Bochnak (Grygar, Stodůlka), 16. Rewaj (Uhlíř, Žídek), 25. Stodůlka (Bochnak), 44. Žídek (Mastič), 46. Mastič (Kuluris), 50. Kuluris (Tomeček, Janeček), 52. Byčkov, 57. Janeček (Tomeček)


    Lidingö Vikings HC: Öhrstedt (41. Burmakin) – Humble, Rašín, Frykfeldt, Křehlik, Wilund, Douglas, Hamšík, Romani, Hellberg – Jaldung, Částek, Burman, Bergman, Weigelt, Näslund, Hedman, Källgren, Brodén, Beckman, Melin, Fälth, Oskarsson.
    AZ Havířov: Štipčák (Dufek) – Máca, Thiel, Grygar, Pavelek, Uhlíř, Topolanský, Koubek, Dabrošský, Holub – Kuluris, Dufek, Tomeček, Janeček, Juhasz, Žídek, Rybnikár, Stodůlka, Mastič, Bochnak, Byčkov, Adámek, Rewaj

    Rozhodčí: Smitka – Záhora, Karli
    thejrc.org