Třinec – Pardubice 1:2 (kon.) | Chrudim – Znojmo 4:1 (kon.)
konec
MFK Chrudim
4:1 (1:1)
1. SC Znojmo FK
Sobota 11.08.2018, 10:15 • Městský fotbalový stadion Za Vodojemem, Chrudim • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    80
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A je vymalováno, nováček tentokrát tříbodový zisk ze své moci již nepustí! Jaroslav Hlavsa se po pravé straně dostal do šestnáctky přes Dramého, následně připravil ideální zakončení pro DAVIDA SIXTU. Chrudimský záložník zamířil neomylně do černého – 4:1!
     
    68
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Fantastická akce chrudimských fotbalistů přináší třetí radost! Tomáš Froněk si k dnešním dvěma gólům přidává ještě asistenci a to ukázkovou. Od poloviny hřiště předběhl bránícího hráče, křižným centrem našel MARTINA SULÍKA, který po dvou minutách na hřišti trefil přesně – 3:1!
     
    56
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí otáčejí skóre ve svůj prospěch! Dlouhým autovým vhazováním vyhnal Petra Rybičku až do pokutového území Lukáš Mastík, chrudimský útočník nesobecky připravil míč pro TOMÁŠE FROŇKA, který z penaltového puntíku již trefil jen prostor mezi bránícími hráči – 2:1!
     
    14
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Domácí se radují z vyrovnání! Centr Vojtěcha Řezníčka z pravé strany přistál nejprve na noze Šípka, jeho zakončení Buček vyrazil pouze k TOMÁŠOVI FROŇKOVI, který nadvakrát propálil vše před sebou – 1:1!
     
    7
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Podobnou chybu jako vyrobil v prvním zápase proti Ústí nad Labem Petr Drahoš nyní vyrobil i Vojtěch Řezníček. Jeho malá domů byla příliš pomalá, proti St. Hillairemu vystartoval Mrázek a faulem ho zastavil. Zahraniční hráč ve službách Znojma ale posunul míč na JAKUBA TEPLÉHO, který ve výhodě bez obtíží trefil odkrytou branku Chrudimi – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 14. Froněk, 56. Froněk, 68. Sulík, 80. Sixta – 7. Teplý

    Karty:   15. Řezníček (CHR) – 27. Lacko (ZNO), 60. Dramé (ZNO), 69. Buček (ZNO), 87. Beganović (ZNO)

    Neproměněná penalta: 40. Šípek (CHR), mimo


    MFK Chrudim: Mrázek – Řezníček (47. Hlavsa), Drahoš, Krčál, Mastík – Langr – Kesner, Sixta (83. Kopecký), Froněk – Rybička (65. Sulík), Šípek.
    Náhradníci: Zíma – Hlavsa, Dostálek, Kopecký, Krištof, Sulík, Vašulín.

    1. SC Znojmo FK: Buček – Mudra, Dramé, Malár, Helísek (C) – Lacko, Kučera (66. Čereda) – Štrombach, Beganović, St. Hillaire (66. Šulc) – Teplý.
    Náhradníci: Veselý – Krčík, Čereda, Cihlář, Obiechina, Hlůže, Šulc.

    Rozhodčí: Cieslar – Dresler, Pfeifer

    Diváci: 1410
    thejrc.org