Bohemians Bandy – Trenčianské Teplice 8:6 (kon.)
konec
Bohemians Bandy
8:6 (4:3, 4:3)
NASE Trenčianské Teplice
Sobota 11.08.2018, 14:00 • ZS Blansko • Superpohár v rink bandy
Partner:
     
    59:58
    Trenčianské Teplice vstřelily gól! Dvě vteřiny před koncem vstřelil branku PETER BENEŠ a aspoň trochu zmírnil smutek na straně slovenského týmu. Asistence:Miroslav Krídl.
     
    58:30
    Tým Bohemians Bandy vstřelil gól! Kosmeticky upravuje skóre ALAN ŠRÁMEK, když po přihrávce od spoluhráče jen zasunul míček do prázdné brány. Asistence: Petr Vršanský.
     
    53:26
    Trenčianské Teplice vstřelily gól! Aktivita být nemusí, hlavně že jsou góly! Ten pátý zařídil pohlednou střelou mimo dosah brankáře Bohemians STANISLAV OPAVSKÝ. Asistence: Peter Beneš.
     
    50:43
    Trenčianské Teplice vstřelily gól! Vzápětí přichází snížení z hole PETERA BENEŠE, který vykřesal naději pro Trenčianské Teplice! Asistence: Matěj Michalovič.
     
    48:48
    Tým Bohemians Bandy vstřelil gól! Doskočil projel po pravé straně a předložil přihrávku MARTINU SVOBODOVI, který se v šanci nemýlil. Asistence: Jiří Doskočil.
     
    37:10
    Tým Bohemians Bandy vstřelil gól! Z následné standardní situace se prosazuje MIROSLAV TRPIŠOVSKÝ jedovatou střelou k pravé tyči. Bez asistence.
     
    32:40
    S tím si ale náramně poradil Turza!
     
    32:10
    Je tu trestné střílení pro Trenčianské Teplice!
     
    30:03
    Tým Bohemians Bandy vstřelil gól! Doskočil odzbrojil v obranném pásmu soupeře, přesným pasem oslovil svého dlouholetého kolegu z útoku MIROSLAVA TRPIŠOVSKÉHO, který následně zamířil přesně do černého a rozjásal všechny dva fanoušky pražského celku. Asistence: Jiří Doskočil.
     
    28:39
    Tým Bohemians Bandy vstřelil gól! Tak tento gól si slovenský gólman jednoznačně za rámeček nedá! JIŘÍ DOSKOČIL vyslal nepříliš kvalitní střelu a i tak našel skulinku mezi betony Ďurecha. Asistence: MiroslavTrpišovský.
     
    27:21
    Tým Bohemians Bandy vstřelil gól! Krátce před koncem první půle je srovnáno! Po intenzivním tlaku Bohemians se prosazuje znova PATRIK SOUKUP. Asistence: Martin Svoboda.
     
    24:42
    Tým Bohemians Bandy vstřelil gól! Krásná individuální akce! PATRIK SOUKUP se uvolnil na pravé straně a pumelicí k tyčce nedal gólmanovi sebemenší šanci. Asistence: Martin Svoboda.
     
    18:49
    Trenčianské Teplice vstřelily gól! S góly se nám roztrhl pytel! Dvoubrankové vedení si berou hráči Trenčianských Teplic po sérii menších chyb před bránou Bohemians. Autorem branky je OLIVER ŠTOFIK Asistence: Kristián Lukšo.
     
    16:40
    Tým Bohemians Bandy vstřelil gól!Bohemians se daří záhy odpovědět! O snížení se postaral svou trefou TOMÁŠ BENÁK. Bez asistence.
     
    15:10
    Trenčianské Teplice vstřelily gól! A je tu další branka! Přečíslení tři na jednoho zvládli slovenští hráči výtečně a navýšily své vedení na 2:0 zásluhou MATĚJE MICHALOVIČE. Asistence: Gabriel Krýdl.
     
    07:30
    Trenčianské Teplice vstřelily gól! A do vedení jdou Trenčianské Teplice! Za ty se prosadil střelou do pravého horního růžku STANISLAV OPAVSKÝ. Asistence: Kristián Lukšo.
     
    05:48
    Ten stejný hráč chvíli nato jel sám na Ďurecha, tomu se pokusil udělat parádní kličku, první branka dneška z toho ale nebyla.
     
    00:20
    První šanci v zápase si připsal jeden ze slovenských hráčů, který ale v souboji jeden na jednoho brankáře soupeře nepřekonal.

    Michal Hladký

    Branky a nahrávky: 17. Benák, 25. Soukup (Svoboda), 28. Soukup (Svoboda), 29. Doskočil (Trpišovský), 31. Trpišovský (Doskočil), 38. Trpišovský, 49. Svoboda (Doskočil), 59. Šrámek (Vršanský) – 8. Opavský (Lukšo), 16. Michalovič (Krýdl), 19. Štofik (Lukšo), 51. Beneš (Michalovič), 54. Opavský (Beneš), 60. Beneš (Krídl)


    Bohemians Bandy: Turza – Benák, Vršanský P., Petr, Doskočil, Trpišovský, Soukup, Šrámek, Svoboda
    NASE Trenčianské Teplice: Ďurech (Hanic) – Beneš, Korpáš, Krýdl, Štofik, Opavský, Lukšo, Michalovič, Krídl

    Rozhodčí: Radek Kopal, Ondřej Nentwich
    thejrc.org