Žižkov – Brno 3:2 (kon.) | Varnsdorf – Sokolov 0:0 (kon.) | Vlašim – Ústí n. L. 1:2 (kon.)
Č. Budějovice – Prostějov 3:1 (kon.)
konec
FK Viktoria Žižkov
3:2 (2:1)
FC Zbrojovka Brno
Neděle 12.08.2018, 13:45 • Seifertova ulice, Praha-Žižkov • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    70
    Brno právě vstřelilo branku!
    Tohle může být klíčová branka pro Zbrojovku! Eismannovi sice nevyšel rohový kop dle představ, to ale hrálo do karet LUKÁŠI MAGEROVI, který levačkou nedal brankáři šanci. Je tu naděje, Brno je opět v kontaktu.
     
    53
    Žižkov právě vstřelil branku!
    To jsou věci, domácí totiž odskakují na rozdíl dvou branek! ANDREI SINTEAN využil nepozornosti obrany, načež se s míčem dostal k hranici šestnáctky, odkud nekompromisně zamířil mimo dosah Melichárka.
     
    23
    Žižkov právě vstřelil branku!
    No vida, domácí totiž otáčejí stav zápasu! Velký podíl na této brance patří Střížovi, který to zkusil prudkým projektilem, na který Melichárek reagoval zákrokem do strany. Tam ale číhal TOMÁŠ DOČEKAL, který už měl snadnou práci.
     
    18
    Žižkov právě vstřelil branku!
    Jenomže záhy je vyrovnáno! Vše začalo autovým vhazováním Žežulky. Hostující zadák posílal do vápna prudký aut, který za svá záda prodloužil Pavlík, na jehož příhru reagoval PETAR MUSA. Melichárek si na míč vůbec nesáhl.
     
    15
    Brno právě vstřelilo branku!
    Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! Moravané přesunuli těžiště hry na pravou stranu, kde o náramný centr postaral Štepanovský. Jeho nabídka našla ANTONÍNA RŮSKA, který bezpečně zamířil k tyči.

    David Suchý

    Branky: 18. Musa, 23. Dočekal, 53. Sintean – 15. Růsek, 70. Magera

    Karty:   33. Musa (ZIZ), 44. Sintean (ZIZ), 46. Žežulka (ZIZ), 81. Dočekal (ZIZ) – 12. Kříž (BNO), 57. Pavlík (BNO), 65. Melichárek (BNO), 67. Magera (BNO), 79. Vraštil (BNO)


    FK Viktoria Žižkov: Otáhal – Žežulka, Opluštil, Švejdík, Stříž – Batioja, Podrazký (C), M. Čermák (85. Urbanec) – Sintean (75. Bazal) – Musa (68. Rondić), Dočekal.
    Náhradníci: P. Soukup – V. Mareš, Pardubský, Trapanovski, Urbanec, Bazal, Rondić.

    FC Zbrojovka Brno: Melichárek (C) – Jakub Šural, Vraštil, Pavlík, Eismann – Štepanovský (24. Lutonský), Bariš, Kříž (68. L. Krejčí), Bartolomeu – Růsek (59. Zikl), Magera.
    Náhradníci: Halouska – L. Krejčí, Kryštůfek, Lutonský, Sedlák, Sukup, Zikl.

    Rozhodčí: Dubravský – Vlček, Poživil

    Diváci: 1520
    bahis siteleri