Oostende – Genk 0:2 (kon.) | Charleroi – Anderlecht 1:2 (kon.) | Gent – Waasland-Beveren 4:1 (kon.)
konec
KAA Gent
4:1 (1:0)
Waasland-Beveren
Neděle 12.08.2018, 20:00 • Ghelamco Arena, Gent • Belgická liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (21:52:45)
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 10:7. Střely mimo: 9:10. Rohy: 11:3.
     
    Je konec! Domácí Gent zvládl utkání s Waaslandem-Beveren a vítězí 4:1! Domácí se do vedení dostali chvíli před přestávkou, kdy se trefil Roman Jaremčuk! Po změně stran se navíc z pokutového kopu prosadil Birger Verstraete! Hosté ale nesložili zbraně a dokázali snížit zásluhou Vukotiće.V poslední desetiminutovce se však dvakrát trefil střídající Jonathan David a Gent si tak připisuje první výhru v nové sezóně.
     
    90+2
    Konec zápasu.
    90. Jonathan DAVID - 4:1
     
    90
    Gent právě vstřelil branku!
    Domácí celek ještě v samotném závěru utkání přidává gólovou pojistku! Hráči Gentu byli v pokutovém území ve čtyřech proti jedinému obránci. Přihrávku z pravé strany si nakonec našel JONATHAN DAVID a přidal svou druhou trefu v zápase!
     
    89
    Tobias Salquist si naběhl na krásnou přihrávku mezi obránce, jenže vinou špatného zpracování si míč ukopl daleko od nohy a už jej nedohnal.
     
    88
    Birger Verstraete nakopl míč na levou stranu, kde se však nepohyboval nikdo v modrém dresu a prudká přihrávka prosvištěla do zámezí.
     
    87
    Gent kontroluje vývoj dnešního utkání. Domácí fotbalisté si jsou vědomi svého dvoubrankového vedení a nepouštějí fotbalisty Waaslandu k balónu.
     
    86
    Hosté zahrávali přímý kop v blízkosti pokutového území. Jeho exekuce se ujal Boljevič, jehož technická střela prolétla kolem vzdálenější tyče.
    84. Jonathan DAVID - 3:1
     
    84
    Gent právě vstřelil branku!
    Gent bleskově odpovídá a podle všeho rozhoduje o svém vítězství! Stallone Limbombe poslal pěknou přihrávku do pokutového území, kde si míč převzal JONATHAN DAVID a střelou do horního rohu navýšil domácí vedení!
    83. Aleksandar VUKOTIĆ - 2:1
     
    83
    Waasland právě vstřelil branku!
    Waaslandu se přeci jen podařilo snížit! Hosté zahrávali rohový kop. Centrovaný míč přiletěl mezi malé vápno a penaltu. Hostující ALEKSANDAR VUKOTIĆ se dokázal uvolnit a hlavou vyrovnal!
     
    82
    Birger Verstraete si na polovině soupeře naskočil na vysokou přihrávku, ale v hlavičkovém souboji s urostlým Salquistem odhlavičkoval míč do bezpečí.
     
    81
    Střídání v týmu KAA Gent: ze hřiště odchází Nana Asare, přichází Thibault De Smet.
     
    80
    Domácí už nikam nespěchají. Gent hraje ve velké pohodě a nepůjčuje soupeři míč. Fotbalisté v modrých dresech si jsou vědomi svého vedení.
    78. Birger VERSTRAETE - 2:0
     
    78
    Gent právě vstřelil branku!
    Domácí celek navyšuje své vedení na dvoubrankové vedení! K exekuci pokutového kopu se postavil BIRGER VERSTRAETE a krásnou střelou pod břevno nedal brankáři šanci!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 37. Jaremčuk, 78. B. Verstraete (pen.), 84. David, 90. David – 83. Vukotić

    Karty:   29. Asare (GNT) – 76. L. Verstraete (WAS)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 10:7. Střely mimo: 9:10. Rohy: 11:3.
    KAA Gent: L. Kalinić – Foket, Plastun, Rosted, Asare (81. De Smet) – Čakvetadze, B. Verstraete, Dejaegere (67. Odjidja-Ofoe) – Awoniyi (72. David), Limbombe, Jaremčuk.
    Náhradníci: Thoelen, Coosemans – Odjidja-Ofoe, Dompé, David, Koita, Andrijašević, De Smet, Kubo.

    Waasland-Beveren: Roef – Threlkeld, Salquist, Vukotić, Massop – Boljević, L. Verstraete, Vanzo (73. Schryvers), Van Damme, Badibanga (46. Foulon) – Forte (63. Ndao).
    Náhradníci: Debaty – Abdullah, Bizimana, Ndao, Jubitana, Caufriez, Foulon, Schryvers.
    thejrc.org