Skalica – Šumperk 2:3 (0:1 po s.n.) | Třinec – Vítkovice 3:1 (kon.) | Kobra – Tábor 7:6 (po pr.)
Písek – Letňany 9:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Středa 15.08.2018, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:11
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vítkovicím se risk bez brankáře nepovedl, ERIK HRŇA ve středním pásmu zachytil hostující rozehrávku a poslal kotouč do prázdné branky Vítkovic. Bez asistence.
     
    36:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovku a dotahují se na rozdíl jediné branky! Dobrou práci před třineckým brankoviště odváděl ROSTISLAV OLESZ, který nejen, že clonil ve výhledu brankáři Hrubcovi, tak dokázal i doklepnout vyraženou střelu do sítě! Asistence: Peter Trška, Rastislav Dej.
     
    22:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané se po vyhraném buly v neutrální zóně dostali do útočné třetiny a slaví druhou branku! Bartošák pouze vyrazil střelu Vladimíra Rotha od modré, k volnému kotouči se dostal ONDŘEJ KOVAŘČÍK, který zasunul puk za ležícího brankáře Vítkovic! Asistence: Vladimír Roth, David Cienciala.
     
    18:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tři vteřiny stačily domácím k využití početní výhody, Oceláři se dostávají do vedení! Marek Viedenský vyhrál buly pro Vladimíra Rotha, který se nijak nerozpakoval a okamžitě vypálil! Jeho střelu ještě lehce tečoval MICHAL KOVAŘČÍK, Bartošák byl bez šance! Asistence: Vladimír Roth, Marek Viedenský.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 19. M. Kovařčík (Roth, Viedenský), 23. O. Kovařčík (Roth, Cienciala), 59. Hrňa – 37. Olesz (Trška, Dej)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Loubal) – D. Musil, Roth, Kovář, M. Doudera, Smetana, Adámek, Haman – Cienciala, Viedenský, O. Kovařčík – M. Kovařčík, R. Vlach, Hrňa – Dravecký, Polanský, Svačina – Chmielewski, Hladonik. Trenér: Václav Varaďa.
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – de la Rose, Krenželok, Výtisk, Trška, Hrbas, Šidlík, Černý – Dej, Roman, Tybor – Olesz, Szturc, Kucsera – Lev, Schleiss, Kurovský, Stránský, Zdráhal, Žiak. Trenér: Jakub Petr.

    Rozhodčí: Roman Mrkva, Adam Kika – Jiří Ganger, Václav Hanzlík
    thejrc.org