Nové Zámky – Jihlava 2:3 (kon.) | Přerov – Zlín 1:4 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
Berani Zlín
Čtvrtek 16.08.2018, 19:00 • MEO Aréna, Přerov • Zubr Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:26 HERMAN - 1:4
     
    59:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    Od pravého mantinelu si sjel k modré čáře Edgards Kulda a vyslal prudkou střelu, kterou před Klimešem protečoval JAKUB HERMAN. Asistence: Edgards Kulda.
    30:57 GOIŠ - 1:3
     
    30:57
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak Zubrům stačilo k využití ještě méně než Zlínu! Třináct sekund! Pšurného střelu ztečoval dobře stojící Zbořil na Sedláčkův beton tak, že JIŘÍ GOIŠ mohl ihned přesně mířit pod víko u levé tyče! Asistence: Mikuláš Zbořil, Roman Pšurný.
    29:26 KULDA - 0:3
     
    29:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zhruba sedm hráčů se stáhlo až do předbrankové prostoru, čehož využil Valenta, přiblížil se na střelecký dohled a snažil se kotouč propasírovat shlukem těl. Ten se však odrazil pouze k EDGARDSU KULDOVI a ten jej zametl k levé tyči. Před Klimešem bylo tolik hráčů, že neměl šanci kotouč zachytit. Asistence: Tomáš Valenta.
    08:11 ONDRÁČEK - 0:2
     
    08:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    A přesilovou hru Zlín brzo využívá! Poté, co přešel do pásma s pukem Werbik, si sjel až k poslední čáře a odtud křižnou přihrávkou našel najetého JIŘÍHO ONDRÁČKA, který puk bleskově uklidil k levé tyči přesouvajícího se Klimeše. Asistence: Nicolas Werbik, Tomáš Valenta.
    05:00 ŠLAHAŘ - 0:1
     
    05:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku po rovných pěti minutách hry. JAKUB ŠLAHAŘ si nabruslil do pásma po pravém křídle a u kruhu vyslal prudký příklep na zadní tyč. Asistence: Tomáš Valenta, Michal Popelka.

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 31. Goiš (Zbořil, Pšurný) – 5. Šlahař (Valenta, Popelka), 9. Ondráček (Werbik, Valenta), 30. Kulda (Valenta), 60. Herman (Kulda)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – Malina, Černý, Novotný, Zbořil, Pala, Pohl, Padrnos, Šefl – Rachůnek, Sýkora, Doležal – Šimeček, Pšurný, Sikora – Navrátil, Hejcman, Goiš – Kratochvil, Moučka, Procházka
    Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Ferenc, Freibergs, Nosek, Dluhoš, Valenta, Matějíček, Hamrlík – Ondráček, Werbik, Kulda – Puliš, Fořt, Herman – Šlahař, Popelka, Fryšara – Václavek, Karafiát, P. Sedláček

    Rozhodčí: Fiala, Přikryl – Bryška, Novák
    bahis siteleri