Nové Zámky – Jihlava 2:3 (kon.) | Přerov – Zlín 1:4 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
1:4 (0:2, 1:1, 0:1)
Berani Zlín
Čtvrtek 16.08.2018, 19:00 • MEO Aréna, Přerov • Zubr Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:26 HERMAN - 1:4
     
    59:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    Od pravého mantinelu si sjel k modré čáře Edgards Kulda a vyslal prudkou střelu, kterou před Klimešem protečoval JAKUB HERMAN. Asistence: Edgards Kulda.
     
    58:41
    Kulda si sjel k odraženému kotouči a z velké blízkosti mohl Klimeše snadno přehodit! Puk však nenabral takovou výšku, aby se dostal nad beton domácího brankáře.
     
    57:16
    Procházka to zkusil velmi hbitě ihned po buly! Sedláček, leč Procházkovy pochody neměl úplně přečtené, dobře zasáhl.
     
    51:37
    Moučka s Hejcmanem pláchli do přečíslení! Moučka nakonec zvolil střelu zápěstím na Sedláčkovu lapačku, z níž mu kotouč vypadl! Veškeré nebezpečí však bylo zahnáno vracející se beraní defenzivou.
     
    49:40
    Werbik poslal naslepo puk před bránu, kde stál Jakub Herman. Bráněn jedním z přerovských beků však nezasáhl kotouč tak, jak by chtěl a ten se jen pomalu proklouzal kolem pravé tyče!
     
    46:51
    Vyloučení v týmu Berani Zlín (Werbik – 2 min., hákování).
     
    43:00
    Vyloučení v týmu Berani Zlín (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Karafiát.
     
    39:04
    Malina tečoval prudký pas Rachůnka jenom kousek od levé šibenice!
     
    38:21
    Valenta chyboval a špatným pohybem zcela uvolnil prostor jedoucímu Sýkorovi. Ten však víceméně tváří v tvář Sedláčkovi nezakončil tak, jak by si asi představoval.
     
    38:01
    Vyloučení v týmu Berani Zlín (Freibergs – 2 min., hrubost).
     
    35:11
    Teď tedy sice může vyměnit síly na ledě za čerstvé, ale za cenu oslabení, které teď bude muset sehrát kvůli špatnému střídání. Trest odpyká Darek Hejcman.
    30:57 GOIŠ - 1:3
     
    30:57
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak Zubrům stačilo k využití ještě méně než Zlínu! Třináct sekund! Pšurného střelu ztečoval dobře stojící Zbořil na Sedláčkův beton tak, že JIŘÍ GOIŠ mohl ihned přesně mířit pod víko u levé tyče! Asistence: Mikuláš Zbořil, Roman Pšurný.
     
    30:44
    Vyloučení v týmu Berani Zlín (Dluhoš – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
    29:26 KULDA - 0:3
     
    29:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zhruba sedm hráčů se stáhlo až do předbrankové prostoru, čehož využil Valenta, přiblížil se na střelecký dohled a snažil se kotouč propasírovat shlukem těl. Ten se však odrazil pouze k EDGARDSU KULDOVI a ten jej zametl k levé tyči. Před Klimešem bylo tolik hráčů, že neměl šanci kotouč zachytit. Asistence: Tomáš Valenta.
     
    27:39
    Fořt s Karafiátem zamířili do situace dva na jednoho, puk však místo šibenice zamířil pouze do zadního plexiskla.
     
    26:53
    Sýkora vyvezl hrací předmět od vlastní brány až do útoku, Malinova střela ale opět našla svůj konec na Sedláčkovi. Vzápětí Sýkora vypíchl kotouč zlínskému obráncovi a ocitl se ve velké šanci! Sedláčka ale Zubři ani teď nepřekonali.
     
    25:27
    Navrátil přihrával od levého mantinelu volnému Procházkovi v mezikruží, ten ale v klíčové chvíli přestřelil tři tyče!
     
    24:19
    Navrátil nahazoval od pravého mantinelu kotouč přímo před branku do míst, kde stál Jiří Goiš. Zlínská obrana v čele se Sedláčkem ale dotíravého forvarda zneškodnila.
     
    22:04
    Puliš nejprve odstavil posledního přerovského beka a Klimeš musel vytáhnout další fantastický zákrok! Obratem z brejku zahrozili Zubři, Kratochvil přebruslil zlínskou obranu včetně Fořta a řítil se sám na Sedláčka! Do střely však vložil příliš mnoho takovým způsobem, že zlínskou svatyni přeletěla.
     
    21:25
    Přerov vyhrál buly ve středním pásmu. Pala Předal kotouč Pohlovi, ten jej nastřelil do útočného pásma, z čehož se nakonec urodil velký závar před brankou Sedláčka. O usměrnění puku do branky se snažil Moučka, ale Sedláček jej přikryl.
     
    20:37
    Pšurný se zmocnil odraženého kotouče a ve velké rychlosti vyslal dobrou střelu z levého kruhu! Sedláček zasáhl špičkou lapačky.
     
    19:13
    Fořt střílel z pravé strany, jeho střelu Klimeš vyrazil betonem, avšak jen do míst, kde stál Dluhoš a neváhal střílet z první. Lukáš Klimeš si ale připsal další parádní zákrok, když se stihl přesunout a puk mířící levé tyči vykopl bruslí.
     
    16:46
    Dluhošova střela ze vzdálenosti byla ztečována Pavlem Sedláčkem a tak tak minula levou tyč přesouvajícího se Klimeše!
     
    15:02
    Ondráček chtěl za pravým kruhem přihrávat před bránu Werbikovi, pasu se ale zmocnili Přerovští. Brzy však o kotouč přišli a dopustili se faulu. Šefl míří na trestnou lavici za hákování.
     
    11:59
    A další velká šance Beranů. Fořt se řítil se spoluhráčem ve dvou na jednoho, ale Klimeš se stihl na střílejícího Puliše včas přemístit.
     
    11:17
    Chyba Pohla u modré čáry, které využil Kulda a řítil se na Klimeše zcela sám z levé strany. Klimeš ale jeho velkou šanci dokázal výtečným zákrokem vyrážečkou zastavit!
     
    09:55
    O něco podobného, jako Herman, se teď pokoušel Rachůnek. Po míchačce však předal zadovkou na kruhy Malinovi a ten vyslal krásnou střelu na Sedláčkovu přední tyč!
     
    09:23
    Herman nejprve vymíchal dvojici hráčů v přerovském mezikruží, o kotouč ale přišel a zmocnil se jej Jiří Goiš, jenž chtěl při překračování pásma přihrát na Navrátila do brejku. Ten byl ale faulován Jakubem Hermanem.
    08:11 ONDRÁČEK - 0:2
     
    08:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    A přesilovou hru Zlín brzo využívá! Poté, co přešel do pásma s pukem Werbik, si sjel až k poslední čáře a odtud křižnou přihrávkou našel najetého JIŘÍHO ONDRÁČKA, který puk bleskově uklidil k levé tyči přesouvajícího se Klimeše. Asistence: Nicolas Werbik, Tomáš Valenta.
     
    07:50
    Procházka fauloval Sedláčka. Za faul kolenem si odsedí dvě minuty na trestné lavici.
    05:00 ŠLAHAŘ - 0:1
     
    05:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku po rovných pěti minutách hry. JAKUB ŠLAHAŘ si nabruslil do pásma po pravém křídle a u kruhu vyslal prudký příklep na zadní tyč. Asistence: Tomáš Valenta, Michal Popelka.

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 31. Goiš (Zbořil, Pšurný) – 5. Šlahař (Valenta, Popelka), 9. Ondráček (Werbik, Valenta), 30. Kulda (Valenta), 60. Herman (Kulda)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šurý) – Malina, Černý, Novotný, Zbořil, Pala, Pohl, Padrnos, Šefl – Rachůnek, Sýkora, Doležal – Šimeček, Pšurný, Sikora – Navrátil, Hejcman, Goiš – Kratochvil, Moučka, Procházka
    Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Ferenc, Freibergs, Nosek, Dluhoš, Valenta, Matějíček, Hamrlík – Ondráček, Werbik, Kulda – Puliš, Fořt, Herman – Šlahař, Popelka, Fryšara – Václavek, Karafiát, P. Sedláček

    Rozhodčí: Fiala, Přikryl – Bryška, Novák
    thejrc.org