Birmingham – Swansea 0:0 (kon.)
konec
Birmingham City
0:0 (0:0)
Swansea City
Pátek 17.08.2018, 20:45 • St Andrew's, Birmingham • Anglická Championship
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto bezbrankového klání už je to úplně vše, přeji Vám hezký zbytek pátečního večera. (22:49:58)
     
    Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 8:4. Rohy: 10:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 13:11.
     
    Je dobojováno! Birmingham v prvním poločase gólově nepečetil svou herní dominanci a po změně stran se už k žádné větší šanci nedostal. Totéž ale platilo také o Swansea, tudíž střetnutí třetího kola druhé nejvyšší anglické soutěže končí bezbrankovou remízou. Domácí se tedy ani na třetí pokus nedočkali výhry, nicméně jejich výkon byl rozhodně příslibem do dalších bojů. Swansea po pádu z Premier League naopak poprvé zaváhalo a po třech zápasech bude jistojistě na sedmi získaných bodech.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Jacques Maghoma dával míč pod sebe, ale našel jen hostující kopačky. Po autu Colina ještě přišel jeden centr, ale pro ten si doskočil bezchybný Erwin Mulder.
     
    90+2
    Teď už je to na hřišti poměrně velký chaos. Oba týmy chtějí bleskurychle něco vymyslet, ale to je na úkor fotbalovosti. Rychle tak přibývá nevynucených ztrát. Jedna taková vznikla z dalšího přetaženého nákopu kosovského záložníka Celiny.
     
    90+1
    Martin Olsson po hostující ztrátě hokejovým bodyčkem fauloval na půlící čáře rozběhnutého Jotu a dostal za to žlutou kartu, jež je pro hosty teprve první.
     
    90
    Nad rámec druhého poločasu jsou přidány tři minuty.
     
    89
    Ani to se ale nestalo a Birmingham se naopak musel rychle vracet s protiakcí hostů. O nic závratného se ale nejednalo, Celina nevyužil moře volného prostoru kolem sebe a odcentroval do autu.
     
    88
    Z rohového kopu domácí fotbalisté nic kloudného nevymysleli. Něco ale může přijít po autu z levé strany, který provede Kristian Pedersen.
     
    87
    Jeden z nejzajímavějších momentů druhé půle! Maghoma našel zbytky sil a po sprintu se prodral k centru z levé strany. Na vzdálenější tyči však nenašel Jutkiewicze, ale jenom jeho strážce Olssona, od něhož šel míč na roh.
     
    86
    Tempo hry postupem času upadá a zhruba pět minut před koncem zápasu se zdá, že tento zápas skončí dělbou bodů. Pro Birmingham by to ale byla ztráta, neboť v první půli měl hned několik solidních šancí.
     
    85
    Střídání v týmu Birmingham City: ze hřiště odchází Gary Gardner, přichází Charlie Lakin.
     
    84
    Roberts pod tlakem prostrčil míč na Jamese. Ten už neměl kudy projít, takže nechal míč Celinovi a ten zase Ferovi, jehož pokus z delší vzdálenosti taktéž neměl vůbec dobré parametry.
     
    83
    Asi nejnepovedenější zakončení tohoto zápasu teď předvedl Gary Gardner, který vůbec nevěděl co s balónem, a tak vystřelil z dobrých pětatřiceti metrů. Balón však letěl hodně pomalu a navíc několik metrů vedle pracoviště Erwina Muldera.
     
    82
    Morrison dnes pracuje na postu stopera bezchybně. Nyní si věděl rady s McBurniem, který se kvůli němu nedostal k nadýchanému centru od Celiny.
     
    81
    Jutkiewicz poměrně často bojuje zády brance, ale i tak je pro obranu Swansea nebezpečný. Teď si otočkou povodil van der Hoorna a nechybělo moc, aby přízemní střelu nasměroval do prostoru brány.
    80. Che Adams (BIR)
     
    80
    Che Adams se okamžitě mohl dostat na titulky birminghamských deníků! Po příchodu na hřiště si hned zaběhl pro nákop od Gardnera, nicméně v nelehké pozici vystřelil z voleje nepřesně.

    Michal Břuchanský

    Branky:

    Karty:   39. Jota (BIR) – 90+1. Olsson (SWN)


    Střely na branku: 6:0. Střely mimo: 8:4. Rohy: 10:1. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 13:11.
    Birmingham City: Camp – Colin, Morrison (C), Dean, Pedersen – Jota, Kieftenbeld, Gardner (85. Larkin), Maghoma – Bogle (79. Adams), Jutkiewicz.
    Náhradníci: Trueman – Roberts, Harding, Lakin, Mahoney, Adams, Solomon-Otabor.

    Swansea City: Mulder – Roberts, van der Hoorn (C), Rodon, Olsson – Fulton, Celina, Carroll (64. James) – Asoro (77. Grimes), McBurnie, McKay (64. Fer).
    Náhradníci: Benda – Naughton, Grimes, James, Fer, Montero, Dhanda.

    Rozhodčí: England – Greenhalgh, Mainwaring
    thejrc.org