Ružomberok – Slovan Bratislava 0:2 (kon.) | Trenčín – Dunajská Streda 3:3 (kon.)
konec
AS Trenčín
3:3 (0:1)
DAC 1904 Dunajská Streda
sk Neděle 19.08.2018, 19:00 • Štadión Spartaka Myjava • Niké liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Trenčín aj Dunajská Streda patria k najofenzívnejším tímom Fortuna ligy, čo dnes absolútne potvrdili. Sledovali sme skvelý zápas, ktorý sa končí remízou 3:3. Trenčania dvoma gólmi striedajúceho Antonia Manceho otočili priebeh duelu na svoju stranu, no následne vyrovnal Christián Herc. Domácim v 81. minúte prinavrátil vedenie gólom z priameho kopu Desley Ubbink, no konečnú podobu výsledku dala hlavička Vakouna Issoufa Baya. Dunajská Streda sa tak udržala na druhom mieste, ale na Slovan stráca dva body. Trenčín sa už môže koncentrovať na štvrtkový zápas v Žiline, kde v play off Európskej ligy privíta cyperský tím AEK Larnaka. Ja vám ďakujem za pozornosť a želám ešte pekný zvyšok nedeľného večera. (20:59:08)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
    90+3. Žltá karta
    Zdroj: www.huste.tv
     
    90+3
    Osman Bukari sa postavil na nohy a hlavný rozhodca Michal Očenáš mu po chvíľke čakania udeľuje spomínaný kartový trest. Hráme už cez nadstavený čas a zrejme sa zápas čoskoro skončí.
     
    90+2
    Osman Bukari spadol v šestnástke súpera, hlavný rozhodca fúkol do píšťalky, ale pokutový kop z toho nebude. Domáci hráč dostane žltú kartu, no ešte predtým musí byť ošetrovaný priamo na trávniku.
     
    90+1
    Trenčania sa dostali na dostrel súperovej brány, ale Hamza Čataković príliš dlho váhal so zakončením. Napokon sa prezentoval len nepresnou prihrávkou, ktorá končí útočnú akciu.
     
    90
    Riadny hrací čas sa v tejto chvíli naplnil. Hlavný rozhodca však pridáva len dve minúty, čo je pomerne málo. Uvidíme, či sa niektorému z tímov podarí v samotnom závere streliť víťazný gól.
     
    89
    Dunajská Streda sa pokúsila strhnúť víťazstvo na svoju stranu, ale Maté Vida neuspel proti presile súperových hráčov. Každopádne, teraz sa nám akcie striedajú z jednej strany na druhú a s remízou nie je nikto spokojný.
     
    88
    Joey Sleegers strieľal z vnútra pokutového územia, ale jeho pokus bol zrazený na rohový kop. Po ňom sa dostal jeden z domácich hráčov k hlavičke, ale nemieril do priestoru brány Martina Jedličku.
    87. Vakoun Issouf Bayo - 3:3
    Zdroj: www.huste.tv
     
    87
    Dunajská Streda dala gól!
    Hostia predsa len dokázali vyrovnať skóre dnešného výborného zápasu. K dispozícii mali rohový kop, na center Erika Pačindu z ľavej strany si nabehol VAKOUN ISSOUF BAYO a hlavičkou prekonal brankára Igora Šemrinca.
     
    86
    Michal Očenáš sa dnes poriadne zapotí. Vyťahuje už ôsmu žltú kartu, z toho štvrtú na strane domáceho celku. Jej autorom je holandský futbalista Joey Sleegers.
     
    85
    Posledné striedanie na strane hostí. Na ihrisko sa dostane aj čerstvá posila od našich výhodných susedov Stanislav Bilenkyi. Naopak, z ihriska smeruje na lavičku obranca Timotej Záhumenský.
     
    84
    Hostia sa z tešili z gólu, no ten nemohol platiť. Jeden z trenčianskych obrancov zaváhal, no Vakoun Issouf Bayo si následne pomohol pri spracovaní rukou. Dorážka Erika Pačindu do odkrytej brány tak bola zbytočná.
     
    83
    Tentokrát sa voči pravidlám previnil Antonio Mance. Vadiť mu to ale rozhodne nemusí, pretože so svojim dnešným výkonom môže byť maximálne spokojný a pokračuje bez žltej karty.
     
    82
    Zápas sa nám prehupol do záverečnej desaťminútovky a Dunajská Streda opäť prehráva. Kurióznym spôsobom dokázala vyrovnať, ale takisto málo vídaným spôsobom inkasovala tretíkrát.
    81. UBBINK - 3:2
    Zdroj: www.huste.tv
     
    81
    Trenčín dal gól!
    Tak to je neuveriteľné. Domáci mali po predošlom faule výhodu priameho kopu z hranice možno 20 metrov. DESLEY UBBINK sa pri jeho realizácii pošmykol, no napriek tomu skóroval. Martin Jedlička zostal prekvapený, keďže nečakal strelu na jeho stranu.
     
    80
    Kristián Koštrna môže byť rád, že po tomto zákroku nemusí ísť predčasne pod sprchy. Joey Sleegers dostal vynikajúcu prihrávku, smeroval sám na bránu, no hosťujúci hráč ho fauloval. Pokojne sa mohlo aj začervenať.

    Miroslav Kováčik

    Branky: 51. Mance (Bukari), 56. Mance (Bukari), 81. Ubbink – 30. Huk (Koštrna), 70. Herc (Vida), 87. Bayo (Pačinda)

    Karty:   4. Ubbink (TRE), 38. Šulek (TRE), 76. Skovajsa (TRE), 86. Sleegers (TRE), 90+3. Bukari (TRE) – 38. Šimčák (DUN), 62. Kalmár (DUN), 74. Huk (DUN), 80. Koštrna (DUN)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 5:4. Rohy: 7:9. Ofsajdy: 4:7. Fauly: 18:9.
    AS Trenčín: Šemrinec – Skovajsa, Lawrence, Mašović, Šulek – Zubairu – Ubbink (C), Paur (68. Čataković) – Sleegers, Umeh (46. Mance), Bukari.
    Náhradníci: Hrdlička – Kvocera, Mance, Slávik, Čataković, Kleščík.

    DAC 1904 Dunajská Streda: Jedlička – Šimčák (41. Záhumenský, 85. Bilenkyi), Koné (60. Vida), Šatka, Koštrna – Herc, Huk (C), Kalmár – Pačinda, Bayo, K. Vida.
    Náhradníci: Macej – Záhumenský, Vida, Davis, Špiriak, Divković, Bilenkyi.

    Rozhodčí: Michal Očenáš – Milan Štrbo, Peter Chládek – Pavel Ochotnický

    Diváci: 964
    bahis siteleri