Anglie – Japonsko 0:2 (kon.) | Francie – Španělsko 0:1 (kon.)
konec
Francie
0:1 (0:0)
Španělsko
Pondělí 20.08.2018, 19:30 • Stade de la Rabine, Vannes • MS U20 ženy • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pondělního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (21:24:23)
     
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 7:2. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:18.
     
    Je dobojováno. Španělky dokázaly ubránit svůj těsný náskok, navíc od devětašedesáté minuty hrály oslabené o jednu hráčku, když Bonmatiová dostala červenou kartu za dvě žluté a její tým se tak mohl obávat. Nakonec to ale Španělky zvládly a postupují do finále šampionátu do dvaceti let. Francouzky si zahrají o bronz.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Necelou minutu nastavení mají ještě k dispozici Francouzky, které se snaží neustále o vyrovnání. Baltimoreová byla v dobré šanci, ale byla v ofsajdu.
     
    90+4
    Catalina Collová nyní dostala žlutou kartu za zdržování hry.
     
    90+3
    A opět sledujeme spíše odkopy od španělské branky. Francouzky tak nemají příliš k prostoru založit nějakou slibnou akci, která by mohla vést k vyrovnání.
     
    90+2
    Španělský tým už nikam nespěchá a zaměřuje se spíše na obranu. Ve hře je tak ubránit svůj těsný náskok. Rozhodně mají k postupu do finále blíže Španělky, než Francouzky.
     
    90
    Nastavovat se bude ještě pět minut navíc.
     
    89
    Sierraová podržela balon v pokutovém území, ale v zakončení jí bránila soupeřka. Nakonec se Francouzky ubránily další akci a míří s míčem před španělskou branku.
     
    88
    Baltimoreové utekl míč za postranní čáru a Španělky tak budou zahrávat autové vhazování a příliš nikam nespěchají. Míč získaly na svou stranu a drží ho daleko od vlastní branky.
     
    87
    Katotová se dostala k míči v pokutovém území, poslala ho ještě Laurentové, která ovšem pálila zase vedle španělské branky.
     
    86
    Emelyne Laurentová to nyní vzala na sebe a střela to nebyla vůbec špatná. Byla však sražena pouze vysoko nad branku gólmanky Collové.
     
    85
    Následuje tak pouze odkop od její branky a Španělky tak míří do útočné akce.
     
    84
    Elisa De Almeidová zasekla míč a poté zkoušela střílet po zemi, balon ale poslala jen vedle pravé tyče z pohledu španělské brankářky.
     
    83
    Hráčky Španělska neustále brání už ve středu hřiště a Francouzky se tak nemohly dostat na jejich polovinu. Nyní na druhé straně vybojovaly rohový kop.
     
    82
    Střídání v týmu Francie: ze hřiště odchází Daoudiová, přichází Malardová.
     
    82
    Další nepřesná střela Francouzek. Ty se urputně snaží o vyrovnání, ale jejich zakončení je většinou příliš uspěchané a brankářka Španělska tak zatím neměla moc práce.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 51. Guijarrová

    Karty:   44. Laurentová (FRA), 55. Lakrarová (FRA) – 22. Bonmatiová (ESP), 66. Pinaová (ESP), 90+4. Collová (ESP)   69. Bonmatiová (ESP)

    Neproměněná penalta: 76. Katotová (FRA), brankář Collová zneškodnil


    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 7:2. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:18.
    Francie: Chavasová – De Almeidaová, Bachaová, Thibaudová (C), Daoudiová (82. Malardová), Laurentová, Fercocqová (58. Zamanianová), Lakrarová, Politová, Delabreová (54. Katotová), Baltimoreová
    Náhradníci: Pecharmanová, Lerondová – Pigaová, Katotová, Zamanianová, Malardová, Dechillyová, Goetschová, Gavoryová, Reyová

    Španělsko: Collová – Pujadasová, Aleixandriová, Egurrolaová, Guijarrová, Orozová (C), Menayová, Rodríguezová L. (56. Sierraová), Bonmatiová, Andujarová, Pinaová (70. Navarrová)
    Náhradníci: Rodríguezová M., Ramosová – Sierraová, Rabanová, Fernándezová, Rubiová, Garcíaová, Navarrová, Sanchová, Battleová

    Rozhodčí: Borjasová – Perellová (obě Honduras), Brionesová (Mexiko)

    Diváci: 5 324
    bahis siteleri