Třinec – Trenčín 3:1 (kon.) | Vítkovice – Poruba 2011 6:2 (kon.) | Kladno – Litoměřice 1:2 (kon.)
Zlín – Znojmo 3:2 (kon.) | Chomutov – Saryarka 4:2 (kon.) | Uh.Brod – SHKM Hodonín 5:6 (1:2 po s.n.)
Třebíč – Prostějov 2:3 (kon.) | Slavia – Sparta 2:3 (po pr.) | Nový Jičín – Kopřivnice 1:5 (kon.)
Poprad – Zvolen 2:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – SHK Hodonín 6:7 (0:2 po s.n.) | Kolín – Nymburk 3:4 (0:1 po s.n.)
Kometa Brno – Chabarovsk 1:5 (2:1 po s.n.) | Jablonec n/N – Vrchlabí 5:2 (kon.) | Opava – Vítkovice U23 2:4 (kon.)
Šumperk – Přerov 2:1 (kon.) | Děčín – Bílina 5:4 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Trutnov 2:4 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
2:3 (0:0, 1:1, 1:2)
LHK Jestřábi Prostějov
Čtvrtek 23.08.2018, 17:30 • MANN + HUMMEL ARENA • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A máme za sebou i třetí třetinu. Dvě minuty a devět sekund po začátku třetí třetiny v čase 42:09 dokázal vstřelit branku Jan Starý a poslat tak Prostějov do vedení 2:1. netrvalo dlouho a svůj náskok Prostějov navýšil v čase 46:10, kdy se ke střele dostal opět Jan Starý a opět vstřelil branku. Stav tak byl nyní 3:1 pro Prostějov. Zanedlouho v čase 47:18 se ozvala také Třebíč, která dokázala snížit stav utkání na 2:3 a od tohoto gólu se stav utkání nezměnil. Do konce utkání se nestalo nic závratného a Prostějov si tak odváží tři body. Z dnešního přenosu to bude vše. Děkuji Vám za pozornost a někdy příště, na shledanou. (19:57:54)
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Posledních pár sekund před koncem utkání. Vhazování vyhráli před Šturalem domácí, na modré čáře si bere kotouč Čermák a následně ho předává svým spoluhráčům k pravé straně modré čáry.
     
    58:55
    Vhazování před Šturalou si berou Nedbal s Raškou, těm se nedaří dostat před bránu a dokonce ztrácí kotouč, který ale dokázali hráči domácích ještě rychle zastavit, než se k němu dostali hosté, kteří by jeli na prázdnou bránu. Třebíčští zkouší hru v šesti.
     
    58:54
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:35
    Hort rozehrává kotouč zpoza Jekelovy brány, ke střele před Šturalou se nakonec dostal Bilčík, který vypálil z bekendu. Jeho pokus Šturala zneškodnil.
     
    57:20
    Nouza s Krejčiříkem rozjíždí útočnou akci. Nouza se nakonec dostává ke střele od modré čáry, která se mu ale z otočky moc nepovedla, puk se dostává na hole Horácké Slavie a ta rozjíždí útok přes střední pásmo.
     
    56:35
    Kusko rozjíždí akci přes střední pásmo, ke střele se nakonec dostává Kabelka, jeho pokus končí nad pravým ramenem a růžkem Šturalovy brány.
     
    56:10
    Malec rozjíždí akci s Václavem Čejkou, ta ale končí vyhozením kotouče, kdy si ho přebírají hosté a nahozením až od Šturala dostávají kotouč před Jekela, který musí zasahovat svou lapačkou.
     
    55:43
    Jurnečka zachytil kotouč, který se pokoušel ve středním pásmu nahodit jeden z Jestřábů a po následném odpalu kotouče mimo kluziště se bude vhazovat ve středním pásmu u modré čáry domácích.
     
    54:15
    Divíšek se dostal za bránu domácích, odtud se mu ale nedaří dále rozehrát a kotouč tak končí ve středním pásmu, zde se k němu dostávají domácí, kteří míří před Šturala, před ním bojuje s kotoučem Kusko, ale nedaří se mu vystřelit. Nakonec ale střílí od pravého mantinelu i s dorážkou jednoho ze svých spoluhráčů, ale bez gólu. Šturala si situaci dokázal pokrýt.
     
    53:40
    Jekel zastavuje puk za svou bránou, Jestřábi i hráči Horácké Slavie střídají a hra pokračuje postupně ve středním pásmu.
     
    52:35
    Nedbal vyhrává kotouč v pravém kruhu obranného pásma Prostějova, nedrží si ho ale moc dlouho, chvíli poté ho o něj za bránou Šturala připravili hosté, kteří se pokouší vymyslet, jak se dostat přes třebíčské obranné pásmo.
     
    52:25
    Vodný rozjíždí akci, střílí na Šturala, který má ale situaci pod kontrolou.
     
    51:40
    Nyní se hraje ve středním pásmu, do útoku se daří dostat domácím, kteří ale o kotouč přichází, ve hře tak můžou pokračovat Jestřábi.
     
    51:35
    Domácí se dostávají do ofsajdu a vhazuje se ve středním pásmu.
     
    51:10
    Vodný s Jurnečkem a Škvrněm rozehrávají kotouč do útočného pásma, který ale končí zakázaným uvolněním.
     
    50:44
    Vhazování vyhráli domácí, po odrazu zpoza brány Šturala se kotouč dostal přímo před něj, kde třebíčští doráželi. Brankář hostů si tuto situaci pokryl.
     
    49:54
    Hosté v plném počtu.

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 24. Raška (Čejka), 48. Ferda – 24. Žalčík (Divíšek, Nouza), 43. Starý (Račuk), 47. Starý (Divíšek)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Svoboda) – Nedbal, Bilčík, Furch, Čermák, Čejka, Hort, Kučera, Kabelka – Vodný, Čejka, Raška – Kusko, Ferda, Nedvídek – Malec, Škvrně, Král – Jurnečka, Nejedlý.
    LHK Jestřábi Prostějov: Šturala (Křupka) – Zdráhal, Kolář, Havlík, Mikliš, Bažant – Divíšek, Dvořáček, Krejčiřík, Meidl, Nouza, Račuk, Starý, Švarc, Venkrbec, Žalčík.

    Rozhodčí: Ondráček – Marek.

    Diváci: 360
    bahis siteleri