Třinec – Trenčín 3:1 (kon.) | Vítkovice – Poruba 2011 6:2 (kon.) | Kladno – Litoměřice 1:2 (kon.)
Zlín – Znojmo 3:2 (kon.) | Chomutov – Saryarka 4:2 (kon.) | Uh.Brod – SHKM Hodonín 5:6 (1:2 po s.n.)
Třebíč – Prostějov 2:3 (kon.) | Slavia – Sparta 2:3 (po pr.) | Nový Jičín – Kopřivnice 1:5 (kon.)
Poprad – Zvolen 2:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – SHK Hodonín 6:7 (0:2 po s.n.) | Kolín – Nymburk 3:4 (0:1 po s.n.)
Kometa Brno – Chabarovsk 1:5 (2:1 po s.n.) | Jablonec n/N – Vrchlabí 5:2 (kon.) | Opava – Vítkovice U23 2:4 (kon.)
Šumperk – Přerov 2:1 (kon.) | Děčín – Bílina 5:4 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Trutnov 2:4 (kon.)
konec
HC Děčín
5:4 (1:0, 2:2, 2:2)
HC Draci Bílina
Čtvrtek 23.08.2018, 18:00Přípravné zápasy • Přátelské utkání
Partner:
     
    Konec zápasu. (20:23:15)
     
    56:06
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté se dostávají Medvědům na dostřel jediné branky a drama je na světě. REMNER se trefil zblízka a Šticha neměl proti jeho střele šanci – 5:4. Asistence: Petr Kobes.
     
    46:28
    Draci právě vstřelili branku!
    Před děčínskou brankou vznikla skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval PETR KOBES a překonal tak Štichu. Hosté snižují na rozdíl dvou branek – 5:3. Bez asistence.
     
    41:28
    Děčín právě vstřelil branku!
    Zdeněk Petráš vyhrál buly v útočném pásmu a posunul puk na ONDŘEJE SÝKORU a ten trefil kotouč do horní části branky Bíliny – 5:2. Asistence: Zdeněk Petráš.
     
    40:51
    Děčín právě vstřelil branku!
    Přesný pas před bílinskou branku dostal od Michala Oliveriuse PAVEL KORDULE, jenž se nemýlil a zvyšuje tak náskok domácího celku – 4:2. Asistence: Michal Oliverius.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:40
    Děčín právě vstřelil branku!
    Domácí jdou opět do vedení dvacet vteřin před vypršením druhé třetiny. ONDŘEJ SÝKORA dostal od Petráše nabito do jízdy a poté bez větších problémů překonává hostujícího brankáře – 3:2. Asistence: Zdeněk Petráš a Radomír Vaněk.
     
    35:30
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté znovu srovnávají stav utkání. NIKITA VOLOŠIR se štěstím vybojoval kotouč, se kterým si najel až před domácí branku, kde střelou k tyči překonal Štichu – 2:2. Bez asistence.
     
    29:01
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi si berou své vedení okamžitě zase zpátky. Zdeněk Petráš našel z levého rohu přihrávkou do mezikruží DANIELA VOLRÁBA a ten brankáře hostí dokonale propálil – 1:1. Asistence: Zdeněk Petráš.
     
    27:39
    Draci právě vstřelili branku!
    Martin Baránek se dostal po levém křídle před branku, kde byl volný PETR KOBES a ten Marka Štichu překonává gólem pod víko – 1:1. Asistence: Martin Baránek.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    02:05
    Děčín právě vstřelil branku!
    Domácí útočník ZDENĚK PETRÁŠ vybojoval puk a dostal se s ním do blízkosti hostujícího brankáře, kterého následně překonal – 1:0. Bez asistence.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    HC Draci Bílina

    Bílinští zatím sehráli jediné utkání v rámci přípravy na novou sezónu. Na svém ledě padle MOSTECKÝM LVŮM 5:8. Takže ani v tomto zápase nebyla o branky nouze. Dnes by rádi připsali první výhru, o kterou se na děčínském ledě rozhodně pokusí. Je dost možné, že se diváci v hledišti dočkají také většího počtu branek. Čeká nás zajímavý duel.
     
    HC Děčín

    Děčínští mají za sebou už tři přípravná utkání. Medvědi nejprve doma nestačili na prvoligové Ústí nad Labem v poměru 1:7. Poté se znovu ve svém teritoriu přivítali mostecký celek, jenž porazili těsně 4:3. Jejich poslední zápas se odehrál na ledě Jablonce a zrodila se velmi divoká přestřelka. Zápas totiž skončil 9:8 ve prospěch Vlků. Dnes by si hokejisté Děčína rádi připsali další výhru, aby se dokonale na novou sezónu připravili.
     
    Hezký čtvrteční večer přeji všem příznivcům hokeje. Dnes jsou na programu další přátelská utkání před zahájením sezóny a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat utkání mezi týmy HC Děčín a HC Draci Bílina. Z duelu pro Vás budeme přinášet změny stavu.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00 a budeme z něj přinášet změny stavu.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 3. Petráš, 30. Volráb (Petráš), 40. Sýkora (Petráš, Vaněk), 41. Kordule (Oliverius), 42. Sýkora (Petráš) – 28. Kobes (Baránek), 36. Vološir, 47. Kobes, 57. Remner (Kobes)


    HC Děčín: Šticha (Kácha) Zdvořáček, Vaněk, Kaltenböck, Mareš, Balcar, Loukota – Volráb, Drašar, Bárdoš, Kordule, Oliverius, Faigl, Sýkora, Petráš, Chovanec
    HC Draci Bílina: Liniqkin – Jungvirt, Vološir, Remner, Petržílka, Cikánek, Vošta, Bejček, Ulsan, Kobes, Laitner, Kučera, Havlíček, Šmejc, Mašek, Kolíček, Kaluris, Baránek
    bahis siteleri