Č. Budějovice – Třemošná 1:3 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
HC Meteor Třemošná
Čtvrtek 23.08.2018, 12:35 • Budvar aréna • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    Vítězství po základní hrací době připadlo na stranu Třemošné, která zlepšila svůj výkon z první třetina. Především v druhé periodě hrála velmi dobře. Já se s vámi loučím, z toho duelu je to vše. (14:30:39)
     
    Konec zápasu.
     
    59:28
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto. Motor zkusil své štěstí s hrou bez brankáře, ale inkasuje. Ze středního pásma poslal puk bezpečně do branky MATYÁŠ BORÁK, který tak pojišťuje svému týmu vítězství v tomto utkání. Bez asistence.
     
    57:57
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Hromada – 2 min., nedovolené bránění).
     
    54:44
    Hosté mohli vést o dvě branky, Rostislav Slanina byl ale proti! Ondřej Pešek ujel do samostatného nájezdu a neprovedl jej vůbec špatně. Ještě lépe si ale počínal právě českobudějovický gólman, který svého soupeře vybruslil a kotouč vyrazil.
     
    49:10
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Třemošná překlápí vedení opět na svou stranu! Po přihrávce před branku se dokázal prosadit MILAN STEINBRÜCKNER. Asistence: Patrik Kozlík.
     
    47:39
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Novák – 2 min., nedovolené bránění).
     
    44:24
    Fousek vyjížděl z obranného pásma, když v tom za sebou nechal kotouč. Toho využil pohotový Ondřej Pešek, který se tak dostal do střelecké pozice. Z levého kruhu mířil na vzdálenější horní růžek, k jeho smůle ale Slanina kotouč bezpečně vyrazil.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Dlouho to vypadalo, že se branky nedočkáme ani v druhé třetině. Pak ale necelých pět minut před koncem dnes poprvé prostřelil Slaninu Lukáš Lajoš. Na opačné straně pár desítek sekund před zvukem sirény srovnal stav Alex Marhoun. Uvidíme, kdo nakonec z toho duelu vyjde vítězně.

    Poslední třetina začne přibližně ve 14:00.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:28
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Záhy ale máme vyrovnáno. A do posledních dvaceti minut tak pravděpodobně půjdeme opět za remízového stavu! I s trochou štěstí dokázal puk za brankovou čáru dostal ALEX MARHOUN. Bez asistence.
     
    35:57
    Třemošná právě vstřelila branku!
    A přeci jenom tu máme první branku. Za zlepšený výkon ve druhé třetině si ji Třemošná určitě zaslouží. Šimon Albrecht stál zhruba mezi kruhy, této pozice ke střele ale nevyužil. Viděl ještě lépe postaveného LUKÁŠE LAJOŠE. Ten následnou střelou z první rozvlnil síťku dnes jako první – 0:1. Asistence: Šimon Albrecht.
     
    28:09
    Patrik Kozlík dostal brilantní pas do jízdy. Ze středního pásma se tak mohl vydat do samostatného nájezdu. Z forhendu zkusil skórovat k pravé tyči z pohledu brankáře, ale neuspěl. Rostislav Slanina je tedy stále stoprocentní.
     
    25:00
    Třemošná zaznamenala velmi aktivní vstup do druhé třetiny. Přinutila českobudějovické hráče se jen bránit. Největší šanci měl Lajoš, jenž střílel z levého kruhu. Slanina se včas přesunul a puk skvěle vytěsnil mimo nebezpečí!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodních dvacet minut je za námi. O něco lepším týmem je zatím domácí Motor, který nejednou mohl překlopit vedení na svou stranu. I Třemošná však zahrozila, největší šanci měl za hosty Patrik Kozlík, který ale netrefil zcela odkrytou domácí svatyni. Do prostředního dějství tak půjdeme za bezbrankového stavu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    17:32
    Vyloučení v týmu HC Meteor Třemošná (Houdek – 2 min., hákování).

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 40. Marhoun – 36. Lajoš (Albrecht), 50. Steinbrücker (Kozlík), 60. Borák


    HC Motor České Budějovice: Slanina (Heidinger) – Hail, Kumpfmuller, Hromada, Novák, Fousek, Kašpar, Kovář, Březina, Kantor, Kudrnáč, Lukeš, Cibulka, Marhoun, Petrásek, Sochor, Braun, Kříž, Hála
    HC Meteor Třemošná: Prchlík (Ženíšek) – Plecitý, Balák, Čarda, Houdek, Trachta, Poch, Bláha, Steinbrucker, Kozlík, Lajoš, Holý, Pešek, Sager, Albrecht, Samec

    Rozhodčí: Trnka – Bělohlav, Matoušek
    ocianews.com