Poprad – Miskolc 3:1 (kon.) | Znojmo – Košice 4:3 (po pr.)
konec
HK Poprad
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
DVTK Jegesmedvék Miškovec
sk Čtvrtek 30.08.2018, 16:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Pomocný bod získava DVTK Miškolc vďaka zásahu Nikandrosza Galanisza, nik iný nájazd nepremenil. Poprad teda vďaka víťazstvu v riadnom hracom čase získava tri body, Miškolc nula.

    Najlepším hráčom DVTK v dnešnom zápase je Rasmus Kulmala.
    Najlepším hráčom HK Poprad sa stal Luka Gračnar.

    Ďakujeme za pozornosť, to je pre tento prenos všetko, program Tatranského pohára pokračuje už o 20:00. Uvidíme zápas medzi Znojmom a Košicami. Dovtedy dočítania, priatelia. (18:05:55)
     
    V tretej tretine sa podarilo Miškolcu v 54. minúte znížiť na 2:1 počas presilovky, ale kamzíci následne už kontrolovali dianie a spečatili víťazstvo gólom do prázdnej brány na 3:1.
    Po každom zápase na Tatranskom pohári nasledujú ešte doplnkové samostatné nájazdy. Víťaz nájazdov získava pomocný bod do tabuľky a zároveň sa vyhlasujú aj najlepší hráči zápasu.
     
    Koniec zápasu.
     
    59:41
    Poprad dal gól!
    Kamzíci pečatia svoje víťazstvo v tomto zápase! Milamovi nevyšla prihrávka od modrej čiary, puku sa zmocnil DÁVID BONDRA, ktorý ho dokorčuľoval a pohodlne zakončil do opustenej bránky!
    Asistencie: Marek Zagrapan, Lukáš Kozák.
     
    59:21
    Oddychový čas pre Miškolc.
     
    59:10
    Mlynarovičova prihrávka sa odrazila k Takáčovi a ten okamžite chcel zakončovať spred bránky. Puk správne netrafil, hostia medzitým vyrazili do útoku, odvolali brankára a nahodili na Gračnara. Ten prikryl puk, hra je prerušená.
     
    58:40
    Mlynarovič dával krížnu prihrávku smerom na Takáča, no jeden z hosťujúcich hráčov ju vypichol. Poprad však ostáva v pásme.
     
    57:04
    Domáci útočník Samuel Mlynarovič opäť ostal ležať na ľade po zákroku protihráča. Tentokrát sa previnil Žiga Pance. Odsedí si dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    56:08
    Takáč zachytil na modrej čiare rozohrávku súpera. Mierne vnikol do pásma a vypálil. Jeho delovku Duschek zneškodnil vyrážačkou.
     
    54:58
    Loiseau prenechal puk Pancemu na pravom kruhu. Slovinský útočník okamžite zo svojej hokejky vyslal prudkú strelu. Tá však letela mimo Gračnarovej brány.
     
    53:13
    Miškolc dal gól!
    Hostia strieľajú kontaktný gól na 2:1. Od ľavého mantinelu prihral Galanisz puk na RASMUSA KULMALU, ktorý sa len otočil, pozrel sa na bránku a nádherne trafil k ľavej žrdi.
    Asistencie: Nikandrosz Galanisz, Nick Crawford.
     
    52:40
    Crawford našiel medzi kruhmi Kulmalu, ktorý poslal puk okamžite na gólmana Gračnara, no ten si pripísal úspešný zákrok.
     
    52:02
    Presilová hra pre Miškolc. Radoslav Macík dostáva dve minúty za faul lakťom.
     
    51:35
    Bondra prihrávkou našiel Karlssona, ktorý nahodil na bránku a Duschek pre istotu puk podržal vo svojej výstroji.
     
    50:39
    Strela Jeda Ruska od modrej čiary bola dobre myslená. Gračnarovi clonil jeden z protihráčov a slovinský gólman aj s trochou šťastia vyrazil túto strelu.
     
    50:05
    Svitana krížnou prihrávkou našiel na pravom kruhu Fabiana, ktorý poslal puk okamžite na bránu. Duschek ukázal schopný zákrok a puk u seba podržal.
     
    49:16
    Rozohrávka domácim hokejistom nevyšla. Nepresná prihrávka preletela celé klzisko a je z toho zakázané uvoľnenie. Poprad zatiaľ kontroluje dianie v tretej tretine a drží súpera na dištanc.
     
    48:26
    Macík sa zmocnil puku v strednom pásme a okamžite ho nahadzoval späť do útočnej tretiny. Hráči Miškolcu striedajú a čakajú na nových spoluhráčov.
     
    47:07
    Svitana posunul puk na pravom kruhu Mlynarovičovi, ktorý chcel akciu vyšperkovať a poslať prihrávku Václavovi. Toho však už zablokovali protihráči a Duschek napokon prácu nemal.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 35. Abdul (Kozák), 37. Svitana (Mlynarovič), 60. Bondra (Zagrapan, Kozák) – 54. Kulmala (Galanisz, Crawford)


    HK Poprad: Gračnar (Vošvrda) – Fabian (C), Kozák, Karlsson, Petran, Salija, Erving, Ťavoda – Svitana (A), Mlynarovič (A), Václav – Bondra, Zagrapan, Abdul – Paločko, Heizer, Takáč – Macík, Paukovček, Koyš – Martančík
    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Duschek (Adorján) – Crawford, Kiss, Rusk, Milam, Slovák, Szirányi (A) – Loiseau, Kulmala, Miskolczi – Somogyi, Galanisz (A), Magosi (C) – Ritó, Hajós, Vincze – Pance, Lada, Vojtkó

    Rozhodčí: Novák – Šoltés, Stanzel
    thejrc.org