Žilina – Budapešť 3:2 (kon.) | Letňany – Řisuty 2:3 (kon.) | Ústí n/L – Drážďany 1:2 (kon.)
Litoměřice – Klatovy 7:1 (kon.) | SHK Hodonín – EC-KAC 3:5 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
7:1 (2:0, 2:0, 3:1)
HC Klatovy
Pátek 31.08.2018, 18:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Pro dnešek je to ode mne vše. Těším se u dalších online přenosů na počtenou! (20:16:52)
     
    Velmi drtivá výhra Litoměřic! Své snažení ve třetí třetině korunovali třemi góly, čímž zakončili svůj poslední domácí přípravný zápas velmi úspěšně.
     
    Konec zápasu.
     
    59:13
    Litoměřičtí se pokouší o jednu z posledních střeleckých šancí. Nájezd do útočného pásma se vydařil, finální zakončení už nikoliv.
     
    58:40
    Domácí celek kombinuje u své branky. Místo pokračování akce a postupného přechodu ale vyhodil kotouč na zakázané uvolnění, čímž došlo k vhazování po pravici Tomáše Krále.
     
    57:56
    Od modré čáry prudce nahodil kotouč na branku Patrik Marcel. Kališníci se jej následně pokusili dotlačit do branky. Gólman Beran ale osmou díru ve své brankové zdi nepřipustil.
     
    57:05
    Přes obdržený gól se Litoměřice drží v útočném pásmu. Na Adama Berana sice střela přiletěla, ovšem klatovský gólman zůstal pozorný.
     
    56:23
    Klatovy právě vstřelily branku!
    Hostující celek také ukázal, že umí střílet góly a také využil přesilovku. Od modré čáry vyslal svou střelu JOSEF ROUBAL. Ta s velkým štěstím přepadla přímo za Králova záda. Asistence: Martin Červenka, Jakub Sysel.
     
    55:35
    Klatovy ve své další přesilovce kombinují. Jejich akci ale narušil Jaroslav Dvořák, který se zcela sám dostal před Beranovu branku. Na klatovského gólmana ale tentokrát nevyzrál.
     
    55:09
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Ondřej Buchtela – 2 min., podrážení).
     
    54:53
    Flynnovo nahození na Filipa Jiráska převzal Josef Roubal. Díky tomu se Klatovy udržely v útočném pásmu.
     
    54:12
    Kališníci se stále drží v útočném pásmu svého soupeře. Klidná kombinační hra jim stačí na udržení se v této oblasti, kde vyčkávají na vhodnou příležitost k prostřelení branky Klatov.
     
    52:46
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřice neustávají ve svém gólovém apetitu. Sedmý zámek na brance Klatov prolomil ihned po vhazování JAN KLOZ. Asistence: Markus Korkiakoski, Aleš Pavlas.
     
    51:48
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí vstřelují v signalizované výhodě šestou branku dnešního utkání! Tlaku, vzniklého ještě v závěru litoměřického oslabení využil JIŘÍ JEBAVÝ, který využil rychlou kališnickou kombinaci. Asistence: Daniel Voženílek.
     
    51:03
    Domácí v plném počtu.
     
    50:36
    Domácí hokejisté se následně vydali ohrozit branku Adama Berana. Klatovský gólman ale funguje jako lapající zeď, na které šance Stadionu umírají.
     
    49:24
    Ve své další přesilovce pokračují Klatovy v aktivním tempu přesilovky předchozí. Litoměřická obranná linie ale precizně hájí svůj vymezení prostor, byť před samotnou klíčovou svatyní, přesto odráží jakýkoliv soupeřův úder.
     
    49:03
    Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Petr Eret – 2 min., hákování).

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 2. Válek (Kusý, Král), 9. Kadlec (Korkiakoski), 32. Korkiakoski (Kloz, Buchtela), 35. Buchtela (Havelka, Kloz), 46. Flynn (Smetana, Kusý), 52. Jebavý (Buchtela), 53. Kloz (Korkiakoski, Pavlas) – 57. Roubal (Červenka, Sysel)


    HC Stadion Litoměřice: Král (Michajlov) – Marcel, Pavlas, Smetana, Gaspar, Jebavý, Buchtela, Málek – Korkiakoski, Kloz, Kadlec – Voženílek, Válek, Kusý – Flynn, Jirásek, Eret – Havelka, Pochobradský, Dvořák – Václavek.
    HC Klatovy: Beran (Pilc) – Šiler, Sysel, Váchal, Staněk, Houdek, Lokajíček, Tulačka, Roubal J. – Matyášek, Vracovský, Vavřička – Vlček, Uhlík, Roubal D. – Krs, Markov, Červenka.

    Rozhodčí: Luczków, Vyštejn – Beneš, Kurtin
    bahis siteleri