AC Milán – AS Řím 2:1 (kon.)
konec
AC Milán
2:1 (1:0)
AS Řím
Pátek 31.08.2018, 20:30 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 3. kolo
Předzápasové kurzy
    90+5. Patrick CUTRONE - 2:1
     
    90+5
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Neskutečné věci se ději na San Siru! Domácí si nakonec připíší všechny tři body, a to po zásluze! N´Zonzi naprosto pokazil přihrávku a Milán využil mezery v obraně, Gonzalo Higuaín ukázal veliký přehled a nahrál za obranou nabíhajícímu PATRICKU CUTRONEMU, který nekompromisně po zemi rozhodl tento duel!
     
    88
    Žlutou kartu dostává Daniele De Rossi (AS Řím), za pokus zastavil zmiňovaný rychlý brejk.
     
    84
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Giacomo Bonaventura, přichází Patrick Cutrone.
     
    81
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Hakan Çalhanoğlu, přichází Samuel Castillejo.
     
    81
    Gól to znovu není, tentokrát video stálo při domácích! N´Zonzi si skutečně „pomohl“ při zpracování rukou a následný gól tak nemůže být uznán, pokračuje se za stavu 1:1!
    79. N´Zonzi před skórováním hrál rukou, branka AS neplatí!
     
    79
    Závar před pokutovým územím a N´Zonzi dotlačil míč do branky, možná mu však předtím balon spadl na ruku, znovu v akci videorozhodčí! Bude gól uznaný? Sudí se jde podívat sám na video.
     
    78
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Rick Karsdorp, přichází Davide Santon.
     
    77
    Žlutou kartu dostává Bryan Cristante (AS Řím). Džeko pronikal do pokutového území, mezitím však Cristance fauloval mimo hru a vysloužil si první žlutou kartu v zápase.
     
    76
    Střídání v týmu AC Milán: ze hřiště odchází Ricardo Rodríguez, přichází Diego Laxalt.
     
    68
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Javier Pastore, přichází Bryan Cristante.
    66. Çalhanoğlu spálil zajímavou šanci
     
    66
    Pěkná kombinace Milánu, přes Bonaventuru se nakonec dostal míč až Çalhanoğluovi na levou stranu, který tvrdou ranou pořádně prověřil Olsena! Ten dokázal vyrazit a napodruhé už Çalhanoğlu minul.
     
    63
    Je tomu tak a gól je odvolán! Higuaín skutečně vybíhal z těsného ofsajdu, sudí se rozhodl správně situaci pustit a následně zhlédnout na videu.
    61. Branka Higuaína na 2:1 je odvolána kvůli těsnému ofsajdu!
     
    61
    Domácí si mohli vzít vedení bleskurychle zpět! Gonzalo Higuaín utekl po přihrávce na hraně ofsajdu, možná za hranou, hostující obraně, obešel Olsena a zakončil placírkou do prázdné branky. Ovšem gól ještě bude muset potvrdit videorozhodčí a já si myslím, že AS má velikou šanci, že nebude uznaný!
    59. Federico FAZIO - 1:1
     
    59
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Z první pořádné šance hosté srovnávají! Centr Pastoreho sice Donnarumma vyboxoval, ale míč se rychle vrátil do šestnáctky, Calabria ho odvrátil jen k FEDERICU FAZIOVI a obránce AS Řím vypálil z voleje nechytatelně, přízemní pokus mířil k levé tyči!
     
    46
    Střídání v týmu AS Řím: ze hřiště odchází Iván Marcano, přichází Stephan El Shaarawy.
    40. Franck KESSIÉ - 1:0
     
    40
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Výtečně sehraná akce a domácí po zásluze vedou! Rodríguez dostal pas na levou stranu před pokutové území, z otočky vyslal nádherný pas před branku kolem Fazia a za Marcana si naběhl FRANCK KESSIÉ, ke kterému míč prošel a domácí záložník už neměl problém zblízka zavěsit.
    28. Suso Olsena nepropálil
     
    28
    Z ničeho nic Suso vypálil velmi nebezpečně! Levačkou zamířil za hranicí vápna k pravé tyči, Olsen se dokázal přesunout a vyráží!
    17. Olsen si připisuje první zákrok po střele Higuaína
     
    17
    Çalhanoğlu vybojoval míč a posunul ho na hranu šestnáctky na Higuaína, jenž pravačkou po zemi mířil na bližší tyč, Olsen se natáhl a prsty míč vytěsnil na roh!
    16. Calabria v první šanci přestřelil
     
    16
    Calabria si skvěle naběhl na přihrávku do šestnáctky, na hraně ofsajdu dostal pas a z pravé strany následně pálil jen těsně nad břevno! Olsen zasahovat nemusel, ale viděli jsme první šanci zápasu.
     
    Trenér Di Francesco dnes vsadil na tři útočníky a vedle Džeka a Pastoreho se objevuje i Čech Patrik Schick! Stefan Simič začíná podle očekávání na lavičce AC Milán.

    Matěj Vybíral

    Branky: 40. Kessié (Ricardo Rodríguez), 90+5. Cutrone (Higuaín) – 59. Fazio

    Karty:   77. Cristante (ASR), 88. De Rossi (ASR)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 9:3. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 7:1. Fauly: 8:6.
    AC Milán: G. Donnarumma – Calabria, Musacchio, A. Romagnoli (C), Ricardo Rodríguez (76. Laxalt) – Kessié, Biglia, Bonaventura (84. Cutrone) – Suso, Higuaín, Çalhanoğlu (81. Castillejo).
    Náhradníci: Reina, An. Donnarumma – J. Mauri, Castillejo, Borini, Bakayoko, Bertolacci, Abate, Caldara, Simič, Cutrone, Laxalt.

    AS Řím: Olsen – Manolas, Fazio, Marcano (46. El Shaarawy) – Karsdorp (78. Santon), De Rossi (C), N´Zonzi, Kolarov – Schick, Džeko, Pastore (68. Cristante).
    Náhradníci: Fuzato, S. Greco – Pellegrini, Cristante, Juan Jesus, Pellegrini, Ünder, Santon, Ćorić, Zaniolo, Kluivert, El Shaarawy.

    Rozhodčí: Guida – Carbone, Passeri
    ocianews.com