Gap – Znojmo 2:4 (kon.) | Miskolc – Vítkovice 3:1 (kon.)
konec
DVTK Jegesmedvék Miškovec
3:1 (1:0, 0:1, 2:0)
HC Vítkovice Ridera
sk Pátek 31.08.2018, 19:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V doplnkových samostatných nájazdoch uspeli Vítkovice a získavajú teda jeden pomocný bod.

    Najlepší hráči zápasu:
    Vítkovice – Rostislav Olesz
    Miškolc – Attila Adorján

    To je pre dnešný deň z Tatranského pohára všetko. Tešíme sa na vašu priazeň aj zajtra, kedy vyvrcholia boje v skupine poslednými dvomi zápasmi. Popoludní sa stretnú Košice s Gapom a večer Poprad s Vítkovicami.

    Ďakujeme za pozornosť. (21:05:51)
     
    Máme za sebou tretiu tretinu, v ktorej DVTK Miškolc mierne prevýšil súpera, strelil dva góly a zvíťazil. V 52. a 59. minúte sa dvakrát presadil Miskolczi. V skupine A je to teda po druhom hracom dni zamotané, Poprad aj Miškolc majú zhodne po tri body, Vítkovice nula a Ridera hrá zajtra vo večerných hodinách proti Popradu. Zrejme budú v tejto skupine rozhodovať o nasadení účastníkov do záverečných bojov o piate, tretie a prvé miesto aj pomocné body z doplnkových samostatných nájazdov.
     
    Koniec zápasu.
     
    59:34
    Strela Petr Šidlíka od modrej čiary letela priamo na Adorjána, ktorý si ju postrážil.
     
    58:58
    Miškolc dal gól!
    Miškolc pečatí výhru v tomto zápase! Brankár Bartošák opäť odišiel na striedačku, no v nesprávny čas. Na modrej čiare sa puku zmocnil MÁRK MISKOLCZI a pohodlnou strelou do odkrytej brány skóroval.
    Bez asistencie.
     
    58:10
    Miškolc je s pukom v útočnom pásme a darí sa mu zbierať naozaj veľmi užitočné sekundy.
     
    57:28
    Táto powerplay Vítkovic sa však veľmi rýchlo končí. Kapitán Rostislav Olesz urobil chybu, odchádza na dve minúty za držanie hokejky.
     
    57:22
    Vítkovice vyhrali buly v útočnom pásme a už predtým odvolali brankára.
     
    57:21
    Oddychový čas pre Vítkovice!
     
    57:17
    Ivan Baranka si pripravil puk na modrej čiare a príklepom tvrdo vypálil. Jeho delovka si našla cieľ. Adorján nastavil svoju lapačku a do nej pohotovo zachytil puk.
     
    56:33
    Milam ostal mierne osamotený v útočnom pásme. Ešte zabrzdil akciu, počkal si na Žigu Panceho, ktorému posielal prihrávku, ale nebola úspešná.
     
    55:54
    Od modrej čiary nahadzoval puk na zadný mantinel Somogyi. Vítkovice sa však ihneď zorganizovali v defenzíve a získali puk v čo najkratšom možnom čase.
     
    54:51
    Olesz sa uvoľňoval v strednom pásme Trškovi, ktorý ho aj hľadal takou nízkou vzdušnou prihrávkou. Tá však kapitánovi Ridery preskočila cez hokejku. Vítkovice však aj tak získali pásmo.
     
    54:14
    Mahbod sa šikovnými a pozoruhodnými kľučkami prepracoval po osi ihriska až pred gólmana Adorjána, ktorý ho sledoval pozorne a napokon proti nemu aj úspešne zakročil.
     
    53:34
    Šikovne vykorčuľoval po pravom krídle Alexis Loiseau, ktorý sa snažil českého brankára prekvapiť strelou bekhendom. Bartošák použil špičku opačnej strany svojej hokejky, aby puk vytesnil preč.
     
    51:43
    Miškolc dal gól!
    Tak toto bola perfektná spolupráca hráčov DVTK! Magosi získal prihrávku protihráča ešte na obrannej modrej. Dostal sa s pukom dopredu a z pravého kruhu vystrelil. Jeho pokus Bartošák vyrazil pred seba, kde už bol nakorčuľovaný MÁRK MISKOLCZI a ten pohotovo dorazil!
    Asistencia: Bálint Magosi.
     
    50:29
    Krátka presilová hra pre Vítkovice o dvoch hráčov. Jameson Milam dostáva dve minúty za vyhodenie puku.
     
    50:27
    Lev nahadzoval puk na bránku. Maďarský gólman si strelu bezpečne pokryl a udržal si len jednogólové manko.
     
    49:40
    Samson Mahbod sa z úrovne bránkovej čiary pretlačil pred Attilu Adorjána, ktorý si bližšiu žrď pozorne pokryl a nedovolil preniknúť puku.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 16. Láda (Hajós, Crawford), 52. Miskolczi (Magosi), 59. Miskolczi – 40. Olesz (Schleiss)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (Duschek) – Crawford, Kiss, Szirányi (A), Slovák, Rusk, Milam, Vojtkó – Miskolczi, Galanisz, Magosi (C) – Loiseau, Kulmala, Somogyi – Pance, Vas (A), Vincze – Ritó, Hajós, Lada
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – de la Rose, Šidlík, Hrbas, Baranka, Výtisk (A), Trška, Krenželok – Květoň, Roman, Tybor – Olesz (C), Lev (A), Schleiss – Kučera, Mahbod, Dej – Szturc, Stránský, Zdráhal – Kurovský

    Rozhodčí: Orolín – Šoltés, Stanzel
    thejrc.org