Česko – Slovinsko 2:0 (kon.)
konec
Česko
2:0 (1:0)
Slovinsko
Pátek 31.08.2018, 16:00 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • Kvalifikace mistrovství světa - ženy
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky ženského fotbalu! Kvalifikace na mistrovství světa se chýlí ke konci a v Jablonci nad Nisou bude k vidění souboj, ve kterém Česko vyzve Slovinsko. Ačkoliv ani jeden tým už nemá šanci na účast na šampionátu, určitě se bude na co dívat. Sledujte tedy náš přenos a užijte si aktuální informace!
     
    ČESKO

    Naše fotbalistky budou v tomto utkání jasnými favoritkami, a to nejen kvůli tomu, že předchozí vzájemné klání na soupeřově půdě ovládly zcela jasně 4:0. České fotbalistky působí na kvalitnějších fotbalových adresách a v kvalifikaci už odehrály několik pěkných utkání. V tabulce jim momentálně patří třetí příčka, z šesti zápasů vyhrály polovinu.
     
    SLOVINSKO

    Slovinky disponují o poznání horší bilancí. Slabé Faerské Ostrovy sice dokázaly dvakrát rozstřílet, jinak ale nezískaly ani bod a vstřelily všehovšudy jednu jedinou branku. Ostrovní stát tedy v tabulce dostaly pod sebe a nacházejí se na pátém místě se skóre 9:18.
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Votíková – Vyštejnová, Martínková Irena, Bartoňová – Divišová (C), Dubcová Michaela, Svitková, Dubcová Kamila, Szewieczková – Martínková Lucie, Stašková.
    Náhradníci: Růžičková – Dědinová, Bužková, Dlasková, Sedláčková, Chlastáková, Nepokojová.

    Slovinsko: Meršniková – Pršová, Agrežová, Rozmaričová, Ermanová – Čončová, Korošecová – Kolblová, Prašnikarová, Ivanušová – Zverová (C).
    Náhradníci: Zajcová – Kosová, Morová, Makovcová, Križajová, Kuštrinová, Babniková.

    Rozhodčí: Nurmustafinová – Alistratovová, Idrisovová (všechny Kazachstán).
     
    Hráčky obou zemí již vstupují na hrací plochu. Domácí Češky pro dnešek zvolily dresy červené barvy, Slovinsko se představí ve světle modré variaci. Na programu jsou nyní státní hymny, po nichž už utkání před slušně zaplněnou hlavní tribunou započne.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Po nezbytných oficialitách jdeme na věc! Zápas vykopla Lucie Martínková a naše fotbalistky tak mohly založit první útok. Nákop Svitkové sice nebyl úplně přesný, ale dobrým napadáním zabránily Češky soupeřkám v šanci na brejk.
     
    2
    Korošecová si příliš zahrávala ve středu pole a Stašková ji obrala o míč. Stejná hráčka si poté nabíhala za obranu, a byla škoda, že přihrávka na ní byla příliš dlouhá.
     
    2
    Kamila Dubcová se prohnala po levém křídle a po zemi cpala míč do vápna. Ermanová jej odkopla pouze před Michaelu Dubcovou, jejíž přízemní pokus skončil v boční síti!
    2. Pohotový pokus Dubcové končí těsně vedle levé tyče
     
    3
    Česko je hned od úvodu podle očekávání velmi aktivní. Slovinky ustály centr z levého křídla, načež to zpoza vápna zkusila Kateřina Svitková. Škoda, že mířila příliš vysoko.
     
    4
    Meršniková nyní zvládla malou domů odpálit až k polovině hřiště. Tam Bartoňová vybojovala autové vhazování a české fotbalistky tak mohou být znovu na míči.
     
    5
    Vyštejnová si nyní před napadající útočnicí Slovinska pořádně zkomplikovala situaci. Nakonec ovšem dokázala dostat balon do zámezí a zastavit nebezpečnou situaci.
     
    6
    Z pravé strany se snažila o centr aktivní Stašková. Trefila však pouze bránící Agrežovou, od které se míč odrazil za čáru. Rohový kop!
     
    6
    Roh rozehrála Svitková centrem na přední tyč. Tam trošku zaváhala brankářka a kulatý nesmysl se povaloval na malém vápně! Nakonec jej dostala do bezpečí Prašnikarová.
     
    8
    Češky měly k dispozici další rohový kop. Svitková jej zahrála poměrně podobně a Irena Martínková se snažila centr zúročit efektní patičkou. Míč však do branky tečovat nedokázala, načež Svitková vystřelila vysoko nad.
     
    9
    Slovinky o sobě také daly vědět! Prašnikarová dobře viděla volnou uličku a pokusila se vyslat do nájezdu Ivanušovou, což výborně přečetla Votíková a skvěle vyběhla.
     
    10
    Další rohový kop Češek, opět v podání Kateřiny Svitkové. Tentokráte její centr vyboxovala sebevědomá Meršniková, načež Kolblová nakopla míč vysokým obloukem pryč.
     
    11
    Hostujícím fotbalistkám se teď docela daří bránit pokutové území. Zhuštěný prostor zkusila Kamila Dubcová obejít střelou z velké dálky, tady však nemohla mít brankářka větší potíže.
     
    12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už ale Slovinky odolat nedokázaly a kapitulují! Míč se dostal k Petře Vyštejnová, která jej z pravé strany skvěle zakroutila před malé vápno do kapsy mezi obranou a brankářkou. Tam si naběhla KATEŘINA SVITKOVÁ, jež nadvakrát procpala balon za Meršnikovou. 1:0!
    12. SVITKOVÁ - 1:0
     
    13
    Slovinská brankářka odnesla gólovou situaci nějakým šrámem, ale přibližně po minutovém ošetřování to vypadá, že bude schopna ve hře nadále pokračovat.
     
    14
    Korošecová byla nedovoleně atakována ve středu pole. Stejná hráčka rozehrála standardku dlouhým centrem do vápna, kde zastihla českou obranu v pohotovosti.
     
    16
    Ivanušová se pokusila o fintu proti Vyštejnové. Na housle ale zkušené obránkyni nezahrála a poté musela poděkovat Agrežové, která skvělým skluzem zastavila brejkovou situaci.
     
    17
    Hostující kapitánka Zverová nyní krásně obelstila trojici soupeřek, až ji na trávník nedovoleně seslala navrátivší Michaela Dubcová. Slovinsko tedy může v klidu rozehrávat.
     
    18
    Domácí se usadily na útočné polovině, ale Lucie Martínková předvedla trošku lajdáckou přihrávku. Tu vystihla připravená Čončová a obrací hru na českou obrannou polovinu.
     
    19
    Hráčky se lvem na prsou se nyní nikam neženou. Obránkyně kombinují mezi sebou na vlastní polovině hřiště a už se ozývá také publikum, které žene svoje oblíbenkyně vpřed.
     
    20
    S poměrně prudkou pobídkou se musela vypořádat Divišová, ale míč stihla a poslala jej do šestnáctky. Tam Meršniková ukázala, čí je to území a centr polapila.
     
    21
    Obrovská šance hostujícího týmu! Kolblová poslala z pravé strany na první pohled nepříliš nebezpečný centr, míč ovšem proskákal až na penaltu, kde stála zcela volná Zverová! Naše fotbalistky měly obrovské štěstí, že zakončila pouze do rukavic Votíkové.
    21. Zverová promarnila šanci na vyrovnání
     
    22
    Michaela Dubcová nádhernou přihrávkou na desítky metrů nalezla rozeběhnutou Divišovou. Ta bohužel celou akci zpomalila, načež nacentrovala slabě a Meršniková snadno zasáhla.
     
    23
    Ermanová se snažila domácí defenzivu přemoci přihrávkou do uličky na nabíhající Ivanušovou. Skvělý návrat nicméně prokázala Kateřina Svitková a míč zastavila.
     
    24
    Na balon si teď musela sáhnout také Votíková, ale nejednalo se o nic zásadního. Česká brankářka pouze zkontrolovala příliš dlouhý nákop v podání Korošecové.
     
    25
    Lucie Martínková si ukázala, kam by jí měla Divišová naběhnout. I když se úzká ulička pro přihrávku nabízela, stihly se Slovinky zorientovat a z dobrého úmyslu tedy nebylo nakonec nic.
     
    27
    Irena Martínková si nyní vybrala slabší chvilku a podcenila situaci a tyče české brány. Důrazná Prašnikarová jí obrala o balon a přihrála do obrovské šance Čončové, která sice procedila míč za Votíkovou, ale z malého vápna jej vykopla Kamila Dubcová!
    27. Zmatky v české defenzivě vyřešila Dubcová razantním odkopem
     
    28
    Právě Kamila Dubcová se teď dostala znovu do akce, tentokráte na útočné polovině. Její centr byl sražen na roh, proti němuž zasáhla Meršniková a Zverová následně zabránila Češkám v dorážce.
     
    29
    Jednoznačně nejlepší hráčka Slovinska, Mateja Zverová, nyní opět prokázala zkušenosti a tělem odstavila Divišovou od míče, čímž pro svůj tým získala autové vhazování.
     
    30
    Kamila Dubcová předvedla drzý průnik po levém křídle a podařilo se jí proniknout až do šestnáctky. Posléze se snažila o prudký nástřel před branku, skluzující Rozmaričová ovšem odvrátila na roh. Z toho už nic nebylo.
     
    31
    Bartoňová při rozehrávce pořádně prohnala Vyštejnovou, za což se jí hned omluvila. Vyštejnová poté přihrála brankářce Votíkové, a ta rozjíždí útok dlouhým nákopem.
     
    33
    Bartoňová se na polovině hřiště dostala trošku do úzkých, i ve svízelné situaci ale poslala relativně přesný míč na Staškovou, jež neuspěla ve sprinterském souboji.
     
    34
    Na hrací ploše se nyní ocitl druhý míč, což zpomalilo slovinskou exekuci autového vhazování. Lucie Martínková poté výborně získala balon pro Česko a byla škoda, že Kamila Dubcová její centr nedokázala hlavou pořádně trefit.
     
    35
    Michaela Dubcová si troufla na dlouhý náběh kupředu. Svitková se jí snažila oslovit přihrávkou, tu však česká záložnice před vstupem míče do zámezí nezachytila.
     
    37
    Petra Divišová měla opět mnoho času a prostoru odcentrovat, ani teď se jí to však ideálně nepodařilo. Balon příliš podebrala a pomalu se snášející oblouček Meršniková stáhla do rukavic.
     
    38
    Divišová teď skvěle rozhýbala Ivanušovou a znovu poslala míč do velkého vápna. Pršová jej odvrátila do bezpečnější zóny, odkud Kamila Dubcová zamířila daleko mimo branku. Střela jí bohužel vůbec nesedla.
     
    39
    Lucie Martínková centrovala z levého křídla. Míč doputoval ke Staškové, jež se jej ještě snažila připravit pro Michaelu Dubcovou. Přihrávek už ale bylo trochu moc.
     
    40
    Kamila Dubcová nyní nic nevymýšlela, a poté co se prosmýkla do vápna, pálila po zemi na vzdálenější tyč. Meršniková se proti její střele skvěle vytáhla a vyrazila ji před sebe, kde Svitkové zabránila v dorážce Rozmaričová!
    40. Po akci Dubcové těsně nedosáhla na dorážku Svitková
     
    41
    Češky nepolevují a v těchto chvílích jsou jednoznačně lepší. Slovinky měly štěstí, že se po pěkném centru Lucie Martínkové neprosadila Kamila Dubcová, jejíž hlavička mířila značně nad břevno.
     
    42
    Nyní se domácí tým nebojí trošku tempo zklidnit a kombinuje na vlastní obranné polovině. Teď už však znovu vyráží vpřed prostřednictvím Bartoňové, které připravila prostor pěknou fintou Svitková.
     
    43
    Mateja Zverová se po levém křídle prodírala do otevřené defenzivy. Lucie Martínková (CZE) se jí snažila míč skluzem vypíchnout, ale trefila soupeřku a inkasuje žlutou kartu.
    43. Žlutá karta
     
    44
    Standardní situaci rozehrála právě faulovaná Zverová. Pro centr si suverénně šla brankářka Votíková, přičemž se nepříjemně střetla s jednou ze Slovinek. Také strážkyně české svatyně bude v pořádku!
     
    45
    V samotném závěru poločasu se ještě Slovinsko snažilo dostat na útočnou polovinu, nákop byl však velice slabý a Češky tak dostávají prostor k tomu, aby poslední chvilky dohrály v blízkosti postranní čáry, k čemuž je také Karel Rada navádí.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Je za námi prvních pětačtyřicet minut. Česko bylo podle očekávaní lepším týmem, což naše hráčky dokumentovaly gólem Kateřiny Svitkové. Slovinky se po většinu času úporně bránily, ale také mohly udeřit. Kapitánka Mateja Zverová ovšem ve velké šanci netrefila míč ideálně a do kabin se tedy odchází za stavu 1:0!
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:02.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Opět se hraje! Druhou polovinu dnešního utkání zahájily hostující hráčky. Čončová se rychle snažila o založení útočné akce, ale nepřesnou přihrávkou odevzdala balon Vyštejnové.
     
    47
    Zverová nadělala porci starostí bránící Vyštejnové, ale ta nakonec zvládla slovinskou útočnici ustrážit. Posléze vyrazila do brejku Stašková, jejíž střela byla sražena ke Kamila Dubcové. Ta mířila do rukavic Meršnikové.
     
    48
    Češky se marně snažily prosadit ve vápně. Všechny pokusy o střelu byly zastaveny obránkyněmi hostů, načež se kupředu vydala opět Zverová. Nyní vrátila míč do druhé vlny Ivanušové, jež na akci už navázat nedokázala.
     
    49
    Češky to nyní udělaly skvěle! Ve středu hřiště předvedly bleskurychlou kombinaci a míč se dostal ke Kamile Dubcové. Ta se snažila nastartovat do nájezdu Staškovou. Škoda, že přihrávka byla příliš dlouhá.
     
    51
    Szewieczková se snažila přihrávkou po lajně oslovit Staškovou, v čemž zabránila výbornou poziční hrou Pršová. Szewieczková poté zkušeně zklidnila situaci přihrávkou zpět.
     
    52
    Slovinky vystoupily do druhé půle poměrně aktivně, Zverová táhla další útok a procedila míč do šestnáctky. Tam se snažila prosadit Prašnikarová a Bartoňová radši uklidila balon do zámezí.
     
    53
    Následný rohový kop v podání Zverové brankářce Votíkové nadělal spoustu potíží a míč shodila jen před sebe. Naštěstí byla nablízku pohotová spoluhráčka, jež zabránila další hrozbě.
     
    54
    A opět v hlavní roli Mateja Zverová. Nyní se po výměně míče s Prašnikarovou pokoušela uvnitř pokutového území o střelu z otočky, naštěstí ji však zblokovala Vyštejnová. Z následného rohu poté nezapršelo.
     
    55
    Zajímavý centr Szewieczkové odvrátily Slovinky pouze ke Kamile Dubcové. Škoda prvního doteku, jenž se české záložnici úplně nevydařil a nedošlo tedy k zakončení.
     
    56
    Divišová si skvěle splnila obranné povinnosti, když silově předčila Korošecovou a poslala míč kupředu. Naše hráčky se ale opět daleko nedostaly, druhý poločas je zatím v režii soupeřek.
     
    57
    Aktivní Mateja Zverová odcentrovala přes Bartoňovou a nemyslela to vůbec zle, dobíhající Laře Ivanušové totiž chyběl k šanci zakončit pouhý krok.
     
    58
    Český národní tým se také osmělil. Stašková dlouho vedla akci sama, načež pěkně oslovila na levém křídle operující Szewieczkovou. Ta okamžitě centrovala, ale našla pouze zasahující Meršnikovou.
     
    59
    Domácí měly k dispozici standardní situaci, kterou rozehrály centrem do vápna. Míč se od hlavy Agrežové odrazil na kopačky Divišové, jejíž pokus o střelu skončil na tribuně.
     
    61
    Eva Bartoňová přibližně třicet metrů před slovinskou bránou nevěděla, co s míčem. Soupeřky příliš nevystoupily, zkusila tedy dalekonosnou ránu. I když měla slušnou razanci, krásným gólem skončit nemohla, mířila totiž nad horní tyč.
     
    62
    Bartoňová nyní s obrovskou dávkou fotbalového štěstíčka obehrála Zverovou, ale nakonec stejně získaly míč Slovinky. Česká obránkyně totiž přihrála velmi nepřesně.
     
    63
    Stašková vyvíjela na hostujcí defenzivu velký tlak, a nakonec se jí podařilo váhající Rozmaričovou obrat o míč. Rozhodčí ovšem hostující obránkyni vysvobodila hvizdem.
     
    64
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to naše hráčky potřebovaly, přichází totiž uklidňující druhý gól! PETRA DIVIŠOVÁ nabrala na pravé straně velkou rychlost, a poté, co ji Lucie Martínková oslovila přihrávkou z říše snů, postupovala sama na branku. Ermanová jí stíhala marně a česká útočnice zakončila zkušeně po zemi. 2:0!
    64. DIVIŠOVÁ - 2:0
     
    65
    Střídání v týmu Slovinsko: ze hřiště odchází Ivanušová, přichází Kuštrinová.
     
    66
    Domácí hráčky po druhé vstřelené brance působí velmi dobrým dojmem a s chutí nadále útočí. Nákop Michaely Dubcové byl nyní příliš dlouhý a došla si pro něj Meršniková. Češky však hned získaly míč nazpět.
     
    67
    Bartoňová si ke spokojenosti trenéra Rady poradila s napadající Prašnikarovou a přenesla hru na druhou stranu. Česko se opět dostává přes půlicí čáru, což fanoušci kvitují.
     
    68
    Fantastický zákrok Meršnikové! Lucie Martínková centrovala z pravé strany po zemi. Michaele Dubcové se zakončit nepodařilo, avšak míč doputoval k volné Kateřině Svitkové, jejíž přízemní střelu brankářka reflexivně vykopla.
    68. Výborný zákrok Meršnikové proti střele Svitkové
     
    69
    Střídání v týmu Slovinsko: ze hřiště odchází Čonč, přichází Makovec.
     
    70
    Andrea Stašková se nedokázala vymanit z obležení u rohového praporku. Přesto se Češky zanedlouho dostaly k centru, jenž ale Bartoňová poslala až za úroveň autové čáry.
     
    71
    Petra Divišová se pokoušela o další zápis do listiny střelkyň. Napřáhla zpoza vápna a její ránu pořádně pocítila obětavě blokující Agrežová. Hosté poté odkoply míč do bezpečí.
     
    Dnešní utkání sleduje 632 diváků.
     
    73
    Kamila Dubcová se dostala mimo dosah své soupeřky a z pravého křídla centrovala před branku, na což zareagovala Ermanová a spolehlivě balon odhlavičkovala mimo šestnáctku.
     
    74
    Naše hráčky měly k dispozici rohový kop. Jako obvykle jej rozehrála Kateřina Svitková, na jejíž centr se snažila dosáhnout Kamila Dubcová. Pár výškových centimetrů jí ovšem scházelo.
     
    75
    Petra Divišová hraje skvělý zápas. Nyní se hbitou otočkou zbavila soupeřky uvnitř pokutového území, načež se snažila Meršnikovou prostřelit bodlem. Slovinská brankářka se však na čáře skvěle roztáhla a zabránila zřejmě definitivnímu rozhodnutí!
    75. Divišová zblízka nepřekonala Meršnikovou
     
    76
    Korošecová si v oblasti půlicí čáry na další postup netroufla a raději zvolila zpětnou přihrávku. Ermanová ale nerozehrála přesně a domácí hráčky pokračují v kombinaci přes brankářku Votíkovou.
     
    77
    Tak to byla škoda, Svitková chytře zkoušela poslat míč do kapsy mezi hostujícími obránkyněmi. Tereza Szewieczková však s tímto řešením nepočítala a z akce tak nebylo nic.
     
    78
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází L.Martínková, přichází Nepokojová.
     
    79
    Zverová se v posledních minutách do hry příliš nedostávala, nyní však opět zlobila český tým na pravém křídle. Eva Bartoňová dostala míč do zámezí a hned po vhazování jej získaly Češky.
     
    80
    Střídání v týmu Slovinsko: ze hřiště odchází Prašniková, přichází Morová.
     
    81
    Mateja Zverová si troufale přehodila míč přes hlavu Michaely Dubcové, v dalším postupu jí nicméně zabránila Irena Martínková. Ta situaci dobře pozičně přečetla.
     
    82
    Domácí hráčky se dnes vůbec nebojí střílet z dálky, což nyní demonstrovala Kateřina Svitková. Její projektil ovšem Meršnikovou příliš nevystrašil a skončil na tribuně za bránou.
     
    83
    V blízkosti střídaček jsme sledovali menší náznak slovinské nervozity, když se Pršová spíše dílem náhody ohnala po obličeji Nepokojové. Kazašská rozhodčí si obě hráčky přivolala a ty si následně podaly ruce. To odměnili diváci potleskem.
     
    84
    Střídání v týmu Slovinsko: ze hřiště odchází Stašková, přichází Bužková.
     
    85
    V závěru přichází také velký zákrok Barbory Votíkové! Míč si totiž při slabší chvilce české obrany našla Špela Kolblová a zblízka se jí snažila přehodit. Strážkyně české svatyně, která je ve volném čase velmi aktivní na sociálních sítích, zasáhla na jedničku.
    85. Votíková drží čisté konto i po střele Kolblové
     
    86
    Zverová rozehrála rohový kop a míč se jí na kopačku zanedlouho navrátil. Druhý centr se již příliš nepovedl, Votíková jej polapila a ještě se stala obětí lehčího faulu.
     
    87
    Slovinky se marně snaží přenést děj hry pryč z blízkosti vlastního pokutového území. Domácí hráčky jim vysokým napadáním činí mnoho potíží, soupeřky kombinují jen velmi těžko.
     
    88
    Česko proniklo do rozevřené defenzivy. Čerstvá Kateřina Bužková skvěle našla Pavlínu Nepokojovou, jež před poloodkrytou klecí napálila pouze tyč! Poté se ještě snažila o dorážku Michaela Dubcová a Meršniková tygřím skokem vyrazila balon na rohový kop!
    88. Meršnikovou zachránila od další inkasované branky tyč
     
    89
    Střídání v týmu Česko: ze hřiště odchází Divišová, přichází Chlastáková.
     
    89
    Po rohovém kopu to zpoza pokutového území zkusila Kateřina Svitková. Zdálo se, že by mohla přízemní střela hosty pozlobit, ale dobrý blok předvedla Rozmaričová, jež do rány vložila nohu.
     
    90
    V první ze tří nastavených minutek se Bužková skvěle dostala na osu hřiště. Poté přihrála Pavlíně Nepokojová, která ovšem prováhala vhodný moment ke střele, a poté jí nevyšla patička.
     
    90+1
    Kateřina Bužková je při chuti. Teď už vzala celou akci na sebe a další výpad zakončila ranou ze dvaceti metrů. Obětavé Slovinky ale zaznamenaly další blok, konkrétně Korošecová.
     
    90+2
    Domácí celek si zkusí ještě jeden rohový kop. Bartoňová totiž rozehrála přímý kop vtipně nakrátko a Kamila Dubcová poté otřela míč při cestě do zámezí o jednu ze slovinských obránkyň.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    K exekuci rohového kopu již nedošlo, kazašská sudí totiž naposledy zadula do píšťalky. Nic už se ale nemění na tom, že se z vítězství raduje Česko! Nutno říct, že zcela zaslouženě. Naše fotbalistky po většinu zápasu dominovaly na míči a byly mnohem aktivnější. Slovinky přesto čas od času zahrozily, branka Petry Divišové je však definitivně zlomila. České hráčky si nyní mohou vychutnat děkovačku s fanoušky, atmosféra zde byla velice přátelská a příjemná.
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Z Jablonce se s vámi loučím, přeji příjemný vstup do víkendu a někdy příště znovu na počtenou! (17:56:21)

    Ondřej Belák

    Branky: 12. Svitková, 64. Divišová

    Karty:   43. L.Martínková (CZE)


    Česko: Votíková – Vyštejnová, Martínková Irena, Bartoňová – Divišová (C), Dubcová Michaela, Svitková, Dubcová Kamila, Szewieczková – Martínková Lucie, Stašková.
    Náhradníci: Růžičková – Dědinová, Bužková, Dlasková, Sedláčková, Chlastáková, Nepokojová.

    Slovinsko: Meršniková – Pršová, Agrežová, Rozmaričová, Ermanová – Čončová, Korošecová – Kolblová, Prašnikarová, Ivanušová – Zverová (C).
    Náhradníci: Zajcová – Kosová, Morová, Makovcová, Križajová, Kuštrinová, Babniková.

    Rozhodčí: Nurmustafinová – Alistratovová, Idrisovová (všechny Kazachstán).

    Diváci: 632
    thejrc.org