Liberec – Ostrava 0:0 (kon.) | Opava – Jablonec 2:0 (kon.) | Zlín – Příbram 3:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Teplice 1:1 (kon.) | Slavia – Plzeň 4:0 (kon.)
konec
FK Mladá Boleslav
1:1 (0:0)
FK Teplice
Sobota 01.09.2018, 17:00 • Adidas Aréna, Mladá Boleslav • FORTUNA:LIGA • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, hezký zbytek dne. (19:05:44)
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 4:10. Rohy: 6:7.
     
    Mladá Boleslav se s Teplicemi nakonec rozchází nerozhodně, dnešní utkání skončilo 1:1. Vše podstatné se odehrálo až ve druhém poločase. Nejprve se krátce po přestávce dostali do vedení domácí, když pokutový kop proměnil Nikolaj Komličenko, jenž zaznamenal už sedmý gól v této sezoně. Středočeši mohou litovat neproměněných šancí, kterých měli k dispozici opravdu hodně. Hosty ale několikrát podržel dnes výborný Tomáš Grigar, dva góly pak nebyly Weberově družině uznány kvůli ofsajdu. Trest přišel v osmasedmdesáté minutě, když si Krobův centr od rohového praporku naskočil Jan Hošek a uklidil míč za Šedova záda.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Jindráček v akci střídajících hráčů roztáhl hru pro Shejbala, jehož centr se ukázal býti příliš dlouhým, nikdo z teplických fotbalistů na něj nemohl dosáhnout.
     
    90+2
    Konaté připravil palebnou pozici pro Petra Mareše, jehož rána levačkou byla nepříjemná, Grigar hodně mokrý balon zkrotil až na několikátý pokus.
     
    90+1
    Dalekonosným pokusem se brankáře Šedu pokusil překvapit Alex Král, zamířil ale o pořádný kus mimo branku. Mezitím sudí nastavili čtyři minuty.
     
    90
    Kupředu se mohl vydat David Vaněček, jemuž nahrával do běhu Vondrášek, s výtečným skluzem ale u postranní lajny vyrukoval kapitán Lukáš Hůlka.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Jan Krob (FK Teplice).
     
    88
    V posledních okamžicích se hosté naopak zatáhli do defenzivy, nevyšla jim ani jedna sázka na protiútok, když Vaněčka nejprve fauloval Hůlka a poté Jindráčka odzbrojil Diviš.
     
    87
    Konaté nejprve zablokoval Moulisův přízemní centr a poté se ještě z posledních sil zkusil vydat dopředu, byl ale včas dostihnut poctivě se vracejícím Králem.
     
    86
    Domácí si málem vzali ztracené vedení zpět, Teplice ale už poněkolikáté podržel výtečný Tomáš Grigar, jenž solidním zákrokem lapil kroucený pokus od Petra Mareše.
     
    85
    Komličenko musel skousnout tvrdý šlapák od Kučery, hlavní sudí Houdek na to konto nařídil standardní situaci z hodně zajímavé pozice. Jak s ní Boleslav naloží?
     
    84
    Další míč od rohového praporku prolétl celou šestnáctkou bez povšimnutí, na zadní tyči se k němu neúspěšně pokusil prodrat Jan Krob.
     
    83
    Utkání se pomalu blíží ke svému konci a ve městě automobilů je skóre vyrovnané 1:1. Rozhodně to ale nevypadá, že by oba týmy hrály na remízu, především hosté po svém gólu ožili.
     
    81
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Jakub Hora, přichází Jan Shejbal.
     
    81
    K tomu, aby Tepličtí dokonali obrat a dostali se do vedení, mnoho nescházelo, když krásná rána z kopačky Jakuba Hory prolétla jen těsně nad břevnem Šedovy pokladnice.
     
    80
    Dnešní utkání sleduje 2 169 diváků.
     
    79
    Přímý kop v podání Mareše směřoval do míst, kam si naběhl Lukáš Hůlka, toho ale k hlavičce nepustil výborně vybíhající Tomáš Grigar.
    78. Jan HOŠEK - 1:1
     
    78
    Teplice právě vstřelily branku!
    Před pár okamžiky domácí tým výtečným zákrokem podržel Jan Šeda, z následného rohového kopu už ale Teplice udeřily. Na Krobův načechraný centr si na hranici malého vápna naskočil JAN HOŠEK a razantní hlavičkou poslal balon mezi tři tyče.
     
    77
    Boleslavští podnikají do otevřené obrany soupeře jeden ofenzivní výpad za druhým, tentokráte po Ladrově patičce vysoko nad branku zakončil Nikolaj Komličenko.
     
    76
    Stejná situace jako před pár okamžiky, tentokráte po Divišově vyraženém pokusu míč do branky propasíroval Tiémoko Konaté, pomezní sudí ale znovu odmával ofsajdové postavení.
     
    75
    Sporný zákrok na Jindráčka dal hostům k dispozici možnost přímého kopu. Pavel Moulis to nekopl špatně, jeho ráně ovšem k zasažení prostoru pod břevnem ještě kousek chyběl.
     
    74
    Boleslavští zaspali při návratu do defenzivy, a dali tak prostor Horovi, jenž technický pokus otřel o jednoho z domácích hráčů, a získal tak pro Teplice roh.
     
    73
    Po předchozí situaci se z trávníků nezvedal Diviš, proto k němu byl přivoláni zdravotníci. Vše vypadá v pořádku, Jozef Weber nebude muset sáhnout k vynucené změně.
     
    72
    Boleslavský stadion explodoval radostí, jenže předčasně. Divišovu ránu výborně zastavil Grigar, o chvíli později dostal míč až do sítě Komličenko, ale pomezní sudí odpískal ofsajd.
     
    71
    Rohový kop hostí odvrátil Chaluš jen za pokutové území, odkud se k odvážnému pokusu odhodlal Jan Krob, jenž balon poslal až mimo prostory stadionu.
     
    70
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Patrik Žitný, přichází Martin Jindráček.
    69. Hlavičku Pauscheka vytáhl Grigar!
     
    69
    A mladoboleslavští fotbalisté málem udeřili i po nařízeném rohovém kopu, když proti z bezprostřední blízkosti hlavičkujícímu Pauschekovi na poslední chvíli zasáhl Grigar.
     
    68
    Další zajímavá možnost Nikolaje Komličenka. Ruský útočník vypálil ihned po Marešově nahrávce, jeho pumelici ale konečky prstů nad branku vytěsnil Grigar.
     
    67
    Po Komličenkově faulu zahrávaly Teplice standardní situaci a v šestnáctce se k Horově centru prodral Vaněček, mířidla měl ale pořádně vychýlená.
     
    66
    Mladoboleslavští teď zabrnkali na nervy domácích fanoušků, když zazmatkovali ve vlastní šestnáctce, Jan Šeda ale stačil zareagovat a nedovolil zbytečné komplikace.
     
    65
    Konaté zachránil na place téměř ztracený balon, dostal se s ním až na kraj pokutového území, odkud přízemní střelou k bližší tyči protáhl brankáře Grigara.
     
    64
    Kučerova rána, Hůlkův blok, tato situace byla k vidění už asi popáté v tomto zápase. Mladá Boleslav se posléze utrhla do protiakce, jenže Diviše zastavil Krob.
     
    63
    Tomáš Ladra měl na výběr několik možností, mohl kombinovat hned se třemi volnými spoluhráči, místo toho se ale s míčem vrhl mezi dva protivníky, s nimiž se nevěděl rady.
     
    62
    Ladra prodloužil pro Diviše, toho ovšem do samostatného úniku nepustil Hošek. Stejný zákrok na druhé straně předvedl Matěj Chaluš proti Moulisovi.
     
    61
    Z důvodu toho, že na trávníku zůstává ležet Jakub Hora, je hra přerušena. K teplickému záložníkovi sice byli přivoláni zdravotníci, hned ale odešli zpět na střídačku. Vše se zdá být v pořádku.
     
    60
    Hlavní sudí nechtěně zastavil Ladrovo roztažení hry k Divišovi, Krob na to konto odcentroval na Patrika Žitného, jenž v pádu hlavičkoval mimo tři tyče.
     
    59
    Ve městě automobilů bylo málem srovnáno. Vaněček udržel svého strážce na zádech a připravil dobrou možnost pro Moulise, jehož přízemní pokus skončil těsně vedle vzdálenější tyče.
     
    58
    Ladra se učebnicově zbavil Jana Kroba, přehodil si míč na pravačku a vyslal rovněž velmi zdařilý centr, jenže Konaté s Divišem na něj nestihli zareagovat.
     
    57
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tomáš Přikryl, přichází Jaroslav Diviš.
     
    56
    Krob byl hodně nespokojený s tím, jak hlavní rozhodčí posoudil předchozí situaci ve vápně Boleslavi, a pořádně za to vyčinil jeho kolegovi na pomezí. Jako zázrakem ovšem vyvázl bez karty.
     
    55
    Teď měla Boleslav štěstí. Po rohovém kopu se totiž nejprve k zemi skácel Král, načež pálil Jakub Hora, domácí fotbalisty ale zachránil správně postavený Chaluš.
     
    54
    Konatého dravý průnik skončil rohovým kopem pro domácí tým. Takács ve snaze dostat se k míči lehce přistrčil Vaněčka, načež hlavní sudí správně odpískal faul.
     
    53
    Tomáš Kučera se propracoval už k několikátému zakončení tohoto mače, jenže znovu nedokázal zaměstnat Jana Šedu a trefil pouze Hůlku.
     
    52
    K vidění bylo další zakončení Weberovy družiny, když z hranice vápna levačkou vypálil Petr Mareš, jenže trefil pouze připraveného Grigara.
    50. Nikolaj KOMLIČENKO - 1:0
     
    50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A mladoboleslavští fotbalisté tuto velkou příležitost k otevření gólového účtu využívají! Penaltu si vzal na starost NIKOLAJ KOMLIČENKO, který přesnou ranou k tyči překonal Grigara, zaznamenal už svou sedmou trefu v této sezoně a dotáhl se na čele tabulky střelců.
     
    50
    Komličenko byl ve vzduchu přidržen Jeřábkem, hlavní sudí odpískal penaltu ve prospěch Mladé Boleslavi.
     
    49
    Tohle měl být gól, velká šance domácích. Po Ladrově nahrávce připravil stoprocentní tutovku pro Komličenka Konaté, jenže útočník Boleslavi hlavičkoval o kousek vedle branky.
    48. Teplické kladivo Vaněček zblízka pálil nad!
     
    48
    Zajímavá možnost hostujícího týmu. Tomáš Vondrášek předehnal svého strážce a odcentroval na Davida Vaněčka, jenž v šestnáctce z lehkého záklonu přestřelil.
     
    47
    Druhý poločas otevřeli Tepličtí, kteří zatím drží ve městě automobilů bezbrankový stav. Remíza ale dnes zřejmě není chtěným výsledkem, oba týmy potřebují kvůli nelichotivé situaci v tabulce naplno bodovat.
     
    46
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Admir Ljevaković, přichází Pavel Moulis.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    V Mladé Boleslavi zatím marně čekáme na branku, k vidění nebyly ani žádné gólem zavánějící příležitosti. Hraje se vyrovnaná partie, možná trochu aktivnější jsou domácí fotbalisté, vše nasvědčuje tomu, že by utkání mohla rozhodnout jediná branka. Nejblíže k ní ve čtyřicáté minutě měl Nikolaj Komličenko, když po Přikrylově brilantním pasu stál sám před Tomášem Grigarem, stoprocentní šanci ale nedokázal proměnit, a v tabulce střelců se tak nedotáhl na sedmigólového Michaela Krmenčíka.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Komličenko došlápl Ljevakovićovi kotník, což hlavní rozhodčí musel posoudit jako faul. Oba aktéři si posléze ještě něco vyříkávali, celá situace se nakonec obešla bez karty.
     
    45
    Nastavovat se budou dvě minuty.
     
    44
    Na druhé straně pálil Kučera z otočky jen do Chaluše, rychlou protiakci Weberovy družiny zakončil nepřesnou nabídkou Keresteš, chvíli předtím z dobré pozice nepochopitelně nevypálil Mareš.
     
    43
    Netrvalo to dlouho a Boleslav zahrozila znovu. Tentokráte se za Přikrylovým centem hnal Ladra, jenže rychlou reakci a dobrý zásah předvedl Tomáš Grigar.
     
    42
    Komličenko sice s přehledem přehlavičkoval obránce Hoška, jeho sklepnutí ale doputovalo pouze ke Královi, který má čas na klidnou rozehrávku.
     
    41
    Zbývá odehrát už jen pět minut, poté bude následovat přestávka. Pohne se nějak skóre do konce prvního poločasu?
    40. Po signálu Boleslavi zakončoval Komličenko, opět zasahoval Grigar!
     
    40
    Hošek ve skluzu atakoval Komličenka, následoval tak přímý kop pro celek z města automobilů. Přikryl všechny překvapil mazaným bochánkem právě na ruského útočníka, který v tutové šanci selhal a trefil jen Grigara.
     
    39
    Petr Mareš se trochu unáhlil, když přečíslení pěti proti čtyřem vyřešil chabou střelou, se kterou nemusel mít Tomáš Grigar vůbec žádné starosti. Míč skončil vysoko nad brankou.
     
    38
    Konatéh přihrávka do druhé vlny skončila u Přikryla, jehož rána z šestnáctky gólem neskončila, stejně jaké následná dorážka ruského útočníka Komličenka.
     
    37
    Vaněček nepříjemně dotíral na rozehrávajícího Chaluše a nakonec to přeci jen dle názoru hlavního sudího přehnal s agresivitou. Teplický útočník si bude muset dát pozor, jednu kartu už má.
     
    36
    Přikryl zahnal Keresteše, jenž tak místo kombinace na krátko musel vyslat dlouhý pas ke Komličenkovi. Ruský útočník se v krátkém časovém sledu prezentoval druhým faulem.
     
    35
    Weberovi svěřenci si vypracovali menší nápor a vytěžili z něj rohový kop. Nerozehráli jej však dobře, Komličenko ve vápně fauloval Tomáše Vondráška.
     
    34
    Ladra se krásně zbavil Kučery a posléze si narazil s Komličenkem, v šestnáctce se ale u balonu ocitl o chvíli později než brankář Grigar.
     
    33
    Konaté neměl s kým kombinovat, proto se rozhodl poslat přízemní nabídku do vápna, za kterou se marně natahovali Nikolaj Komličenko s Tomášem Přikrylem.
     
    32
    Po centru z levé strany mohl Jan Šeda balon v klidu chytit do rukou, místo toho jej však naprosto nepochopitelně vyboxoval za vápno. Vše nakonec dopadlo pro Boleslav dobře.
     
    31
    Žlutou kartu dostává David Vaněček (FK Teplice).
     
    31
    Vaněček povedenou patičkou oslovil Žitného, který mu po chvíli balon vrátil, tvrdá rána teplického kanonýra ale trefila jen Matěje Chaluše.
     
    30
    Vaněček za sebou nechal Chaluše a poté málem připravil tutovku pro Tomáše Kučeru, jenže před ním doslova za pět minut dvanáct zasáhl Mareš.
     
    29
    Ladrova přihrávka podél hranice pokutového území doputovala až k Lukáši Pauschekovi, jehož nadějný pokus zastavil Tomáš Grigar až nadvakrát.
     
    28
    Keresteš s centrem z nadějné pozice tak dlouho otálel, až mu Vondrášek ukopl míč na roh. Po něm Hůlka od zadní tyče sklepával Komličenkovi, jenže ten se k zakončení nedostal.
     
    27
    Kerestešovo vhazování dolétlo k Přikrylovi, jehož střílený centr se stal snadnou kořistí pro připraveného Tomáše Grigara. Na první vážnější šanci tak stále čekáme.
     
    26
    Mareš předskočil Ljevakoviće a vysunul vpřed Ladru, který doplatil na nedostatečnou podporu od svých kolegů. Přikryla o chvíli později zastavil Král.
     
    25
    Horův centr před dva hráče doputoval až k Davidovi Vaněčkovi, který si počínal velmi důrazně, jenže trefil pouze blokujícího Hůlku. Uvidíme tedy teplický roh.
     
    24
    Ladra dostal u postranní lajny naloženo od Davida Vaněčka. Tento zákrok asi byl na žlutou kartu, hlavní sudí Houdek však teplickému útočníkovi pouze domluvil.
     
    23
    Znovu se v akci ocitl Tomáš Kučera, jenž v záklonu zakončoval po Šedově hodně nejistém vyboxování, nebyl však ideálně postaven a branku přestřelil.
     
    22
    Kučera se sice šikovně odpoutal od Mareše a přehodil si balon na levačku, do jeho rány se ovšem obětavě vrhl Lukáš Hůlka, od kterého se míč odrazil do bezpečí.
     
    21
    Přikrylovu nabídku pro Nikolaje Komličenka vystihl stoper Jeřábek, rodící se protiútok Šmejakalovy družiny musel jen za cenu nedovoleného zákroku zastavit Takács.
     
    20
    Středočeši podnikli rychlou protiakci. Na jejím konci vyslal Konaté do dobré šance Přikryla, jenž obešel brankáře a předložil míč před prázdnou branku Komličenkovi, sudí ale správně odmával ofsajd Tomáše Přikryla.
     
    19
    Následný rohový kop rozehráli domácí na krátko, jenže Přikrylovi v souboji s Žitým balon odskočil od kopaček, čehož teplický talent okamžitě využil a zažehnal nebezpečí.
     
    18
    Ladra to neudělal úplně chytře, když se s míčem zbytečně cpal mezi dva protivníky. Nakonec z celé situace vytěžil maximum, tedy autové vhazování pro Boleslav.
     
    17
    Ladra si počkal na Keresteše a poslal mu míč do běhu, jenže centr boleslavského zadáka byl příliš dlouhý, za vápnem jej pak odkopl Jan Krob.
     
    16
    Chaluš zakopl balon do zámezí, ve středovém kruhu totiž zůstal ležet Admir Ljevaković. Teplický kapitán má zřejmě nějaký svalový problém, snad bude vše v pořádku.
    15. Žitný pálil z dálky, ale jen do gólmana
     
    15
    Pěkná rána. Patrik Žitný se zbavil Takácse, nachystal si balon na silnější pravačku a prověřil Šedu, který jeho razantní projektil doprostřed branky lapil.
     
    14
    Takács vymyslel zajímavou kolmici pro Tomáše Přikryla, který se marně pokoušel obejít tělem dobře hrajícího Jeřábka. Míč se dokutálel až k brankáři Grigarovi.
     
    13
    K nedovolenému zákroku tentokráte sáhl Chaluš. Přímý kop Severočechů si vzal na starost Kučera, nikoho ze svých kolegů ale nepřesným centrem neoslovil.
     
    12
    Žitný se neúspěšně pokusil překvapit soupeřovu defenzivu rychlým centrem, Horu totiž pohlídal Keresteš. O chvíli později byl ve středovém kruhu faulován Mareš.
     
    11
    Vaněček ve snaze o zpracování zasáhl kulatý nesmysl levou rukou, což nemohl kousek opodál stojící sudí Houdek přehlédnout. Standardní situace pro Boleslav.
     
    10
    Lukáš Pauschek se vydal na ofenzivní výlet, načež z pravé strany hledal Nikolaje Komličenka, před šestigólovým střelcem ovšem zasáhl pozorný Hošek.
     
    9
    Ljevaković přenesl hru ke Krobovi, který tentokráte nepotvrdil roli autora nebezpečných centrů a trefil jen na hranici vápna čekajícího Hůlku.
     
    8
    Takács na sebe navázal protihráče a díky famózní kličce se jej zbavil. Akce Boleslavi pokračovala a vyústil v ránu Tomáše Ladry, po níž balon zamířil mimo tři tyče.
     
    7
    Vaněček vyhrál další hlavičkový souboj pro Jakuba Horu, jenž se tentokráte neprodral přes pozorně bránící kapitána Lukáše Hůlku. Následovat bude Šedův výkop.
     
    6
    Konaté zkusil nalézt do vápna směřujícího Komličenka, trefil však pouze Kroba. Dle názoru domácích hráčů se jednalo o hru rukou, sudí ale přímý kop nenařídil.
     
    5
    A Tepličtí vytvořili po rohu před Janem Šedou pořádný závar, ke kterému přispěl i sám boleslavský gólman nejistým zákrokem. Nakonec domácí vše přestáli bez úhony.
     
    4
    Po Grigarově výkopu přetlačil Vaněček Chaluše a posléze přenechal balon Horovi, jehož centr na první rohový kop zápasu zablokoval Miroslav Keresteš.
     
    3
    Mareš, jenž dvěma góly zařídil Středočechům pohárové vítězství proti Převýšovu, vyslal kupředu Ladru, proti němu si ovšem spolehlivě počínal Král.
     
    2
    Boleslav začala utkání postupnou kombinací. Při pohledu na hřiště je jasné, že oproti zápisu začne Takács ve středu zálohy a kapitán Hůlka bude hrát stopera.
     
    1
    Hlavní sudí Jiří Houdek právě odstartoval utkání sedmého kola naší nejvyšší soutěže mezi Mladou Boleslaví a Teplicemi, pojďme na to. Rozehrávky se ujali domácí, kteří nastupují v bílo-modrých dresech, naopak Severočeši budou hrát ve žlutém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Pauschek, Chaluš, Takács, Keresteš – Hůlka (C), Mareš – Konaté, Ladra, Přikryl – Komličenko.
    Náhradníci: Kamenár – Jaroslav Diviš, Kateřiňák, Hubínek, Dan. Novák, Král, Křapka.

    FK Teplice: Grigar – Král, Jeřábek, Hošek, Krob – Ljevaković (C), Kučera – Vondrášek, Hora, Žitný – Vaněček.
    Náhradníci: Jakub Diviš – Jindráček, Moulis, Červenka, Hyčka, Trubač, Shejbal.

    Rozhodčí: Jiří Houdek – Jiří Moláček, Kamil Hájek.
     
    Poslední vzájemné utkání

    13. 4. 2018 – FK Teplice – FK Mladá Boleslav 1:1

    Branky: 59. Žitný (Rezek) – 85. Komličenko (Kateřiňák)

    FK Teplice: Diviš – Vondrášek, Jeřábek, Král, Krob (C) – Soungole, Kučera – Hora, Žitný, Rezek (88. Červenka) – Vaněček

    FK Mladá Boleslav: Polaček – Pauschek, Šušnjar, Takács, Křapka – Ladra, Jánoš (C), Valenta (76. Kateřiňák), Hubínek (46. Přikryl), Mareš (61. Magera) – Komličenko
     
    FK Teplice

    Teplice do tohoto ročníku vstoupily slušně, když z prvních tří kol vydolovaly pět bodů za výhru nad Duklou a remízy v Příbrami a Liberci. Od utkání se Slovanem však žluto-modří čekají nejen na ligové body, postupně nestačili na Spartu, Zlín a Slavii, ale také na gól, který naposledy vstřelili před 300 minutami. Polovinu branek Severočechů obstaral David Vaněček, jenž by měl v lednovém přestupovém období odejít do skotského Heart of Midlothian. Vedení klubu na tuto skutečnost zareagovalo už tento týden, když na půlroční hostování s opcí do svých řad přivedlo Martina Jindráčka. Osmadvacetiletému útočníkovi vyšel začátek nové sezony, za druholigové Ústí nad Labem se trefil pětkrát za sedm zápasů. Vstup do MOL Cupu zvládly Teplice s větším přehledem než jejich dnešní soupeř, Admiru Praha roznesli 6:0.
     
    FK Mladá Boleslav

    Mladoboleslavským fotbalistům se v posledních dvou kolech povedla málokdy vídaná záležitost. Před dvěma týdny Středočeši na domácí půdě rozstříleli Opavu 6:1, minulou neděli ale absolutně nezvládli druhý poločas v Plzni, odkud si odvezli stejný debakl. Svěřenci trenéra Webera tak pouze potvrdili, že se trápí v defenzivě, vždyť kromě šestigólového přídělu od Viktorie dostali ještě čtyři branky od Olomouce a tři od Karviné se Zlínem. Ofenziva ale funguje celku z města automobilů slušně, víckrát přesně mířili jen hráči Slavie. Velmi dobrou formu má především ruský útočník Nikolaj Komličenko, jenž se trefil už šestkrát, a v tabulce střelců mu tak patří druhé místo za Michaelem Krmenčíkem. V týdnu si Boleslav alespoň trochu spravila chuť, když poměrem 2:1 zvládla pohárový duel s třetiligovým Převýšovem. Jak si povede dnes?
     
    Příjemný sobotní podvečer přeji všem fanynkám a fanouškům české kopané! Naše nejvyšší fotbalová soutěž má dnes na programu pět utkání sedmého kola, my se v tomto online přenosu zaměříme na souboj mezi Mladou Boleslaví a Teplicemi. Ani jednomu z týmů se zatím nedaří, tříbodový zisk by oba nutně potřebovali. Začínáme v 17:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 50. Komličenko (pen.) – 78. Hošek (Krob)

    Karty:   31. Vaněček (TEP), 89. Krob (TEP)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 4:10. Rohy: 6:7.
    FK Mladá Boleslav: Šeda – Pauschek, Chaluš, Takács, Keresteš – Hůlka (C), Mareš – Konaté, Ladra, Přikryl (57. Jaroslav Diviš) – Komličenko.
    Náhradníci: Kamenár – Jaroslav Diviš, Kateřiňák, Hubínek, Dan. Novák, Král, Křapka.

    FK Teplice: Grigar – Král, Jeřábek, Hošek, Krob – Ljevaković (C) (46. Moulis), Kučera – Vondrášek, Hora (81. Shejbal), Žitný (70. Jindráček) – Vaněček.
    Náhradníci: Jakub Diviš – Jindráček, Moulis, Červenka, Hyčka, Trubač, Shejbal.

    Rozhodčí: Jiří Houdek – Jiří Moláček, Kamil Hájek

    Diváci: 2169
    thejrc.org