Rusko – Česko 7:0 (kon.)
konec
Rusko
7:0 (1:0, 4:0, 2:0)
Česko
Sobota 01.09.2018, 13:00 • Akademie Red Bull, Salcburk • Turnaj čtyř (U16) • Finále
Partner:
    57:23 Sergej DJAKONOV - 7:0
     
    57:23
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Češi čelili dalšímu ruskému útoku a inkasují další branku. Dalším ruským hráčem, který se zapsal do listiny střelců je SERGEJ DJAKONOV – 7:0. Asistence: Matvej Petrov a Všelovod Gajdamak.
    56:19 Kirill DMITRIJEV - 6:0
     
    56:19
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A nakonec je z toho další branka v síti Maláče. Zblízka se dokázal prosadit KIRILL DMITRIJEV a Rusové tak v pohodě kráčí ke zlatým medailím na tomto turnaji – 6:0. Asistence: Daniil Lazutin a Nikita Čibrikov.
    39:18 Alexej PROKOPENKO - 5:0
     
    39:18
    Rusko právě vstřelilo branku!
    V závěru druhé třetiny ještě Rusové navyšují svůj náskok. Jedovku z prostoru mezi kruhy vyslal ALEXEJ PROKOPENKO a nedal tak Maláčovi žádnou šanci – 5:0. Takový náskok se už bude Čechům jen těžko dohánět. Asistence: Nikita Šalyškin a Vladimir Syčev.
    30:15 Alexandr GIGURIN - 4:0
     
    30:15
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Hned po tom, co Češi ubránili své oslabení, inkasují čtvrtý gól. Na levou stranu dostal přihrávku od Ivancova ALEXANDR GIGURIN a následně pak propálil Filipa Maláče – 4:0. S českým týmem už to moc dobře nevypadá. Asistence: Ilja Ivancov.
    25:14 Prochor POLTAPOV - 3:0
     
    25:14
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Češi potřetí inkasují. Další ruský nápor nezvládli a po pěkné kombinaci před Maláčovou brankou se přesnou střelou z bekhendu prosadil PROCHOR POLTAPOV, jenž svým druhým střeleckým příspěvkem dává Rusům tříbrankový náskok – 3:0. Asistence: Ilja Ivancov.
    20:45 Matvej PETROV - 2:0
     
    20:45
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A Rusové svou početní výhodu o dva muže využívají. Na levém kruhu se napřáhl ke střele MATVEJ PETROV a překonal tak Maláče. Ten musí lovit podruhé kotouč ze své sítě a Češi tak budou dohánět už dvoubrankové manko – 2:0. Asistence: Ilja Ivancov.
    17:16 Prochor POLTAPOV - 1:0
     
    17:16
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové se ujímají vedení. Po delším pobytu v útočném pásmu z otočky v mezikruží klepl do kotouče ze vzduchu PROCHOR POLTAPOV a nakonec puk doplachtil za záda bezmocného Filipa Maláče – 1:0. Asitence: Alexandr Figurin.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 18. Poltapov (Figurin), 21. Petrov (Ivancov), 26. Poltapov (Ivancov), 31. Gigurin (Ivancov), 40. Prokopenko (Šalyškin, Syčev), 57. Dmitrijev (Lazutin, Čibrikov), 58. Djakonov (Petrov, Gajdamak)


    Rusko: Naumov (Kanajev) – Figurin (C), Korobkin, Grušnikov (A), Ivanov, Dmitirjev, Gromov, Durněv, Kulakov – Poltapov (A), Ivancov, Petrov – Šalyškin, Prokopenko, Syčev – Čibrikov, Lazutin, Mirošničenko – Djakokonov, Gajdamak, Vinogradov
    Česko: Maláč (Král) – Jasečko, Svozil (A), Cubo, Moravec D., Jiříček, Ticháček, Smolka, Kunst – Ryšavý (A), Soukup (C), Gajda – Pajer, Moravec P., Menšík – Remeš, Brabenec, Kos – Kotásek, Půček, Szturc

    Rozhodčí: Kellner – Oberhuber, Wimmler
    thejrc.org